Yeme & İçme Gece tavuk yapmam mantıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne yapiyim seviyorum yemek yemeyi Güncellemeler+1 yıl 😂😂😂 çok güldüm insan eti tavuğu Gece tavuk yapmam mantıklı mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl O nasıl tavuk nasıl resim ormanın derinliklerinde kaybolan horoz gibi çıkmış foto 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İnsan eti tavuk Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Ne Yorumla Soran +1 yıl Niye şaşırdın Yorumla Soran +1 yıl Teo bana Kayseri mantısı tarifi söyler misin Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Aşko hamur için yağ un tuz su un alana kadar köy kulak kıvamında yoğur sonra iç harç kıyam sogam baharat sarımsak harmanla mantı hamurunu kes köy içine katla tuzlu suda haşla yoğurt sarımsaklı olsun üzerine tereyağı ve nane sos yap yak bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Hamuru bekletecek miyim direk mi açacağız yoksa,? Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl Beklet dinlensin bir saat Yorumla
xlPIR Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 66% +1 yıl senin telefonun kamera din iman gitmiş hoca o nasıl resim 1 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tost makinesi ile çektiğine göre fotoyu yap bence :D 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Canın istiyorsa mantıklıdır 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu nasıl tavuk 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. gittin kümese mi daldın gdfgfd 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Mantikli 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok korkunçsun 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O nasıl tavuk nasıl resim ormanın derinliklerinde kaybolan horoz gibi çıkmış foto
İnsan eti tavuk
Ne
Niye şaşırdın
Teo bana Kayseri mantısı tarifi söyler misin
Aşko hamur için yağ un tuz su un alana kadar köy kulak kıvamında yoğur sonra iç harç kıyam sogam baharat sarımsak harmanla mantı hamurunu kes köy içine katla tuzlu suda haşla yoğurt sarımsaklı olsun üzerine tereyağı ve nane sos yap yak bu kadar
Hamuru bekletecek miyim direk mi açacağız yoksa,?
Beklet dinlensin bir saat
senin telefonun kamera din iman gitmiş hoca o nasıl resim
Tost makinesi ile çektiğine göre fotoyu yap bence :D
Canın istiyorsa mantıklıdır
Hesap makinesiyle mi çektin
Teflon tavaylami çektin
sabah 4 oldu gece değil ki
Bu nasıl tavuk
olm surat gibi duruyo
gittin kümese mi daldın gdfgfd
Mantikli
Korktum ya o nasıl fotoğraf ksjdjdksksjdb