Yeme & İçme Gece gece yemek yesem nolur? Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İştahım çok açık ve acıktım. Uyumam lazım ama gözümün önüne yemekler geliyor 😃 Güncellemeler+1 yıl Yemedim zaten 😅 Gece gece yemek yesem nolur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Önce yemeği ye sonra yine uyursun 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yedikten sonra bir süre geçse iyi olur. Yer yemez yatınca mideyi rahatsız eder. 1 1 Yorumla Asrdf +1 yıl Yemedim zaten sndndn Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gece gece aklın yemeklerdemi. Gözünü aç kapa yap uyursun 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur nasıl istersen 😊 acıkınca ben de yemek yerim zaten 😅 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Karnın doyar 😊 Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kebapçı yeri olan ben bı karışık kebap gönderim hemen adres ver 😂 1 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Varsa akşam yemeğinden kalan.. ya da hazırda ne varsa.. ya da kahvaltılık... atıştırmalık..👍 0 0 Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben sucuklu yumurta helva zeytin kek çay yedim afiyet ile ne olacaksa olsun 😂 0 0 Yorumla
ddvbo Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Gece gece yemek yesen nolur? İştahın çok açık ve acıktın. Uyuman lazım ama gözünün önüne yemekler geliyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,4b cevap paylaştı. Bir şey olmaz afiyet olsun 1 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Yedim 2 tabak aklımda duracağına midemde dursun 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 487 cevap paylaştı. Biraz yanak olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Önce yemeği ye sonra yine uyursun
Yedikten sonra bir süre geçse iyi olur. Yer yemez yatınca mideyi rahatsız eder.
Yemedim zaten sndndn
Gece gece aklın yemeklerdemi. Gözünü aç kapa yap uyursun
Olur nasıl istersen 😊 acıkınca ben de yemek yerim zaten 😅
Karnın doyar 😊
Kebapçı yeri olan ben bı karışık kebap gönderim hemen adres ver 😂
Varsa akşam yemeğinden kalan..
ya da hazırda ne varsa..
ya da kahvaltılık... atıştırmalık..👍
Ben sucuklu yumurta helva zeytin kek çay yedim afiyet ile ne olacaksa olsun 😂
Gece gece yemek yesen nolur? İştahın çok açık ve acıktın. Uyuman lazım ama gözünün önüne yemekler geliyor.
Bir şey olmaz afiyet olsun
Yedim 2 tabak aklımda duracağına midemde dursun
3 5 bi şey göm
Beraber yesek jsjjssj
Basit bşy ye gitsin.
Ne yemek istiyorsun
Yemek yemiş olursun
Biraz yanak olur
Kulakların büyür
Ne yiyeceğine bağlı