Sayın arkadaşlar Biraz Önce Dehşet bir acıkma Hissiyle ve Annemin teşvikleriyle Tereyağlı Yumurta Eşliğinde küçük çaplı Bir Yemek yeme Seansı Yaptık 😂 Gece bu saatte Yemek yedim Çok pişmanım 😐😐 kilo alırmıyım Ki?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
gece yesende sabah yesende birşey değişmez sen gün boyunca aldığın kaloriyle orantılı olarak kilo alırsın kilo almak isteyenlere genelde kanka gece yatmadan önce 2 tabak makarna ye kilo alırsın derler kilo almasının nedeni adam sabah öğlen akşam mesela 3 öğün yemiş sonra üstüne bir öğün daha koymuş yani yedikleri artmış kilo almış yoksa sen uyumadan önce yemek yedin o yediklerini yakamayacak kiloya yağa dönüşecek diye bişey yok vücut kafasına göre işlemiyor senden benden akıllı ;) zaten uyurken ortalama 1200 kalori civarı yakıyorsun velhasıl kelam için rahat olsun tavsiyem ekmekten şekerden uzak dur yemeklere aban :)
115 Yorumla- Soran+1 yıl
Hep bir Düşünce Tarzı vardır Ya Gece Yeme Kilo alırsın hep Onlar Yaptı Bizi böyle 😰 Cevabın için çok teşekkür ederim bu mantıklı düşünceye Ufak bir soru Daha sorabilirmiyim acaba? :)
- +1 yıl
rica ederim bu edindiğim bilgi kulaktan dolma bilgiler değil bilimsel olarak araştırılmış kanıtlanmıştır tabi ki sorabilirsin :)
- Soran+1 yıl
171 boya 61 kilo çok mu? 😰
- +1 yıl
yaş kaç?
- Soran+1 yıl
20 -_-
- +1 yıl
hesaplamalarda ideal kilon 62 olarak gözüküyor yani hesaplamalara göre kilon çok normal ancak her insanın vücut tipi genetiği farklı olacağından aynı kilo aynı boya sahip iki insanın biri diğerinden zayıf veya kilolu gözükebilir bunun nedeni dediğim gibi vücut tipi ve genetikle alakalı sana tavsiyem geç aynanın karşısına fiziğini seviyor musun kendine sor yani ideal kilonu sen bulmalısın hesaplamalardaki ideal kilo sana ortalama bir değer çıkarır anlaştık mı?
- Soran+1 yıl
Benim Çocukluğum obezite Tanısıyla Geçti ve o zaamanda Gelen bir baskı Varmış gibi hissediyorum üzerimde Evet Zayıfladım Hele eski resimlerime Baktıktan sonra Adeta Evrim tepkilerini Alıyorum ama Öyle bir psikolojiye sahip oldum ki Hiçbir zaman Severek Yemek yiyemedim ramazan ayından bu yana 7 kilo daha Verdim artık Yüzümden kilo verdipimi çirkin olmaya Başladığımı söylüyorlar Ama Ben kilo almaktan Hala Korkuyorum Vücudumu seviyorum ama Hiçbir zaman Barışık olamadım
- +1 yıl
hayatta bir amacın olsun istediğin bir vücudu bul her gün onun için çalış cabala kilo almak vermek senin elinde olan bir şey gözünde büyütme kolay olduğunun farkına var ve insanların düşüncesini bir kenara koy kendi yolunda git hayat senin ama dediğim gibi önce bir hedefin amacın olsun :)
- Soran+1 yıl
güzel yürekli insan! Teşekkür ederim..
- +1 yıl
rica ederim zamanın olursa youtube da AĞIRSAĞLAM adında kanala göz atmanı tavsiye ederim iyi akşamlar :)
- Soran+1 yıl
Hemen efendim :)) sizin sayfanız mı?
- +1 yıl
hayır benim sayfam değil sıkça takip ettiğim sevdiğim bir kanal kişisel gelişim hakkında videolar var onların sana yararı olacağını düşünüyorum :) aslında benimde kanalım var :D dur reklamını yapayım Denemek Lazım adında sporla alakası yok :D ama ara vermiştim sınavlar sağolsunlar :)
- Soran+1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim :) sizin kanalınızıda öğrenebilirsem takipte Kalırım :))
- +1 yıl
teşekkür ederim tekrar iyi akşamlar :)
- +1 yıl
rica ederim olacaktı o :D matematikle kafayı buldum zaten yatıyım ben en iyisi :D
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Size bir Ata sözü ile cevap vereceğim lütfen kusura bakmayınız
Ufak os. uruk abdest bozmazmış
yani ufak tefek kaçamaklar bir şey yapmaz rahat olunuz04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç kusura Bakılırmı İnanın İçim en çok bu cevapla Rahatladı Helal olsun 😂👍🏻
- +1 yıl
rahat bir uyku çekebilirsiniz tabi bu kaçamakları da sürekliliğe alıştırmayınız
- Soran+1 yıl
Şu yaşıma Kadar İlk defa Gece yedim inanırmısınız 😂 O yüzden gidip uyuyayım bari ben 😂
- +1 yıl
Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
bnde yedim dayanamdmm
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Dayanamıyoruz Dayanamadık Acıktık Gömdük 😂😂🤔
- Soran+1 yıl
Tam Aradığım Düşünce 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
Ufak kaçamaklar çoğalırsa belki kilo alırsın. Aslında tamamen bünye ile alakalı. Mesela ben gece menemen yapıp yediğim oldu ve hep aynı kilodayım. Ama mümkünse gece çok yememeye dikkat etmek gerek rahat uyumak için.
00 Yorumla - +1 yıl
bende makarna yaptım
alıştım artık ben geceleri yemek yemeden uyuyamıyorum çünkü
afiyet olsun sanada :D042 Yorumla- Soran+1 yıl
Afiyet olsun şifa Olsun bize Napalım oldu artık :))
- +1 yıl
kaç kilosun bu kadar takıntı yaptın sen :)
- Soran+1 yıl
61 👀
- +1 yıl
boyla orantılı ise ye gitsin ne olacak
erkekler balık etli kızlardan hoşlanır :D - Soran+1 yıl
171 boyum var Balık Etli mi balina Etlimi Bilmem de Böyle yersem Fil'e dönerim 😂
- +1 yıl
aynı benim gibisin...
ben kilo almak için uğraşıyorum hanım efendi vermek için lükse bak :D - Soran+1 yıl
Belki de Hanımefendi Olduğum için vermem Lazımdır beyefendilerde küçücük göbek Olmalı diye düşünüyorum sen yemeye devam :))) arkandayım :))
- +1 yıl
bir fotoğrafını atsana
kesin zayıf çelimsiz bir şeysin :D
- Soran+1 yıl
Yok yahu valla Zayıf çelimsiz değilim 😂 Anam gibi başlama lütfen 😂
- +1 yıl
senin gibi kızlar neden bu kadar takıntı haline getiriyor bu kiloyu anlamıyorum :D
kesin zayıfsız buna yüzde yüz eminim :D - Soran+1 yıl
Benim takıntım için çocukluğuma İnmek Lazım doktor Bey 😂 Bir balık etli kız Kolay Yetişmiyor ben çocukken obezdim..😒😂
- +1 yıl
şimdi daha fazla merak ettim
sende şey var öncesi ve sonrası - Soran+1 yıl
146cm boy 65 kiloya Sahip bir Çocuktum ben 😂 Aniden Boy attım Kilo da Kendi halinde :))) önce ve sonrasının alâsı Var Anlayacağın :)))
- +1 yıl
özelden resim atsana :D
kesin önceleri panda gibiydin bir an gözümde öyle hayal ettim :D - Soran+1 yıl
Senin benim arkadaşım Olma İhtimalin var mı ki 😂 Okulda Adım pandaydı Hep ordan Kaldı Bu zayıflama Psikolojisi 😂
- +1 yıl
ayşemi yoksa adın :D :D
- Soran+1 yıl
Yok değil 😁
- +1 yıl
bir an bende inandım :D
- Soran+1 yıl
Anlayacağın o Ki Çok yemek Zararlı 😂 Hele gece Yemek 😞 Ben hala Pişmanım 😂
- +1 yıl
her gece yemek yemek pişmanlık değil aksine ihtiyaçtır :D
bayan panda :D - Soran+1 yıl
Ya bu panda Konusu yıllardır Açılmıyordu Panda Mı oldum yinee :)) gece yemenin nesi ihtiyaç Yahuu :)) hadi benimki ani Krizdi sen niye her gece yiyorsun :)))
- +1 yıl
seninle arkadaş olursak rehberime panda 4 olarak kaydedecem :D
açım açççç :D - Soran+1 yıl
Kaç Pandayla Arkadaşsın sen 😂 Açsın açç farkediyorum Gonya Yemekleri Yapayım Da doy biraz Bu ne Dünyaları ye :)))
- +1 yıl
var bir kaç tane :D
konya da bir etli ekmek yedim lahmacunun çakmasına benziyordu başkada ne varki konya ya özgü
(umarım gonya konyadır) :D - Soran+1 yıl
Etliekmekle lahmacunu nasıl benzettin senn:))) konya Düğün pilavı yemediğin, su böreği arabaşı Çorbasını, konya tirit'inş tatmadığını Düşünüyorum :))) ( orjinal konyalıysan konya Gonyadır:)) orjinal konyalı değilim ama Olduk artık :)
- +1 yıl
iki defa gittim nerden biliyim buranın nesi meçhur dedim bana etli ekmek dediler onu yedik :D
ben has mersinliyim ne gonyası :D - Soran+1 yıl
Oo mersin çok gezdim :))) biz De göçmeniz konyalı değiliz aslında :))
- +1 yıl
mersin e nasıl yolun düştü :D
bulgar göçmenimisiniz? içime öyle doğdu - Soran+1 yıl
Evettt :)) bulgar değil ama Bulgaristan :)) bulgar değiliz Türküz Çok şükür :)) mersinde akrabalarım var :)
- +1 yıl
türkler her yerde :D
mersinde nereleri gezdin :D - Soran+1 yıl
Ya şimdi mekan olarak isim hatırlamıyorum inanki ama bir hayli geniş çaplı gezdim 4 yıl önce sanırım
- +1 yıl
onu bende aklımda tutamam zaten :D
kız kalesini filan gezdinmi - Soran+1 yıl
Yok gitmedim sanırım oraya 😰
- +1 yıl
cokgezenti.com/.../7-kiz-kalesi-mersin.jpg
keşke gelmeseydin mersine :D - Soran+1 yıl
Beni buraya Götürmeyen akrabalarım utansın Bee😰😰
- +1 yıl
eğer seversem seni belki ben götürürüm :D
- Soran+1 yıl
Düşünmek Lazım bir 😂😁
- +1 yıl
sevmezsem götürmem ki zaten
akrabalarında belki de o yüzden götürmemiş olabilir :D :D - Soran+1 yıl
Akrabalarım bana Kurban olsun 😂 Neden beni pandayım diye kimse sevmiyo 😒
- +1 yıl
pandalıkla alaksı yok
bak benim üç tane arkadaşım var hepsinide seviyorum :D
senide sevecek gibi hissediyorum - Soran+1 yıl
Banada Öyle geliyor Pandalara Sahip çıkalım :))
- +1 yıl
sahip çıkıyoruz nesliniz tükenmek üzere zaten :D
Tereyağlı yumurta dedin aklımıza soktun oldu mu şimdi bu :D
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilerek Yaptımm 😂 Hepimiz Pandayız 😂
Evet alırsın. Çünkü gün içinde yediğin öğünleri yaptığın şeylerle kaybedersin. Ama gece yatmadan yersen vücut bir aktivite yapmadığı için yağ olarak alicak yediğin şeyi😃
00 Yorumlabence iyi yapmışsın :D
00 YorumlaBen de hep geceleri yerim hep 53 kiloyum 😂
00 Yorumla180 ve 50 kiloyum hayat bana güzel
01 Yorumla- +1 yıl
Ölmüşsün ya zombisi ne hayat sana güzel
Şimdi mantı yedim, pişman değilim.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben pişmanım yahu ne pis bir Psikolojiye sahibim bilemedim :)))
şişko olursun kesinlikle uzak dur
00 YorumlaSohbet edebilecegim kiz varsa ozelime mesaj atsin
00 Yorumla- +1 yıl
Alırsn 😦😦😦
00 Yorumla zararlıdır
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayatımda İlk defa Gece Yedim Bu da Psikolojik yan etki yaptı Galiba 😂
- +1 yıl
Alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
Al canım all
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Alırım bencede 😒😰
- +1 yıl
Ben tombul severim
Alacaksin 😎
00 Yorumlakesinlikle yemem
026 Yorumla- Soran+1 yıl
Yermisin demedim Yedim dedim 😂
- Soran+1 yıl
Ben yedim bu pişmalık Fayda edermi diyorum 😂
- Soran+1 yıl
Bu ara Çok zayıfladım annemin De işine Geldi Ben kilo alınca Seviniyo 😒
- Soran+1 yıl
171 - 61
- Soran+1 yıl
Şişmanlamak Değil Düşüncem Zaten :)) anneme Göre Zayıfım Laf Anlatamıyorum :))))
- Soran+1 yıl
20 :)
- Soran+1 yıl
Bugün bende öyle oldum çünkü Akşam 5 civarı yemiştim Sanırım Ani bir Kan şekeri Düşüşüyle Gözüm karardı yedim valla Şifa Olsun :)
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederimm :))
- Soran+1 yıl
42 😎☺️
- Soran+1 yıl
Olur olur tamam Yemek düşünmüyorum yine Acıkırım Falan mazallahh 😂
- Soran+1 yıl
Yok yok benimki Guruldayamaz ! Öyle bir hakkı yok Hey karnım Susarmısın biraz Önce Yemek yedim yahu 😂
- Soran+1 yıl
Günaydın:) dün enerji Patlaması Yaşamasam O kadar Şeyi yiyemezdim Galiba 😂😅 ama Karnım okadar tok ki 3 gün yemek yemem artık 😂
- +1 yıl
Almazsın hemen sjsj
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
afiyet olsun
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağolasın Ciğerim Pişmanlıktan Uyuyamıyorum o ayrı 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
:D :D
Alirsin
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında