Yeme & İçme 3 ay Hazır mantılarda artık soya kıyması kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Artık birçok marka mantılarında et yerine soya kıyması tercih ediyor. Ne eti olduğunu bilmediğimiz etleri yiyeceğimize soya daha iyi bir seçenek bencesi böyle devam😋 Hazır mantılarda artık soya kıyması kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TeomanŞarkısıFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Merhabaİnan hiç şaşırmış değilim. Et yerine bize et diye tutturup neler neler yediriyorlar kıyam ve et içeren besin unsuru niyetine satılan paketli gıdalarda 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Üniversiteye başladığım ilk andan beri bunu bilerek yiyordum zaten ısıdlfal öğrenci evinde 7.24 bunu yapardım 1 1 Yorumla AliceMixfield 3 ay Öğrenci evi değiliz ama hala yiyoruz. s mantı açan anne şart Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hazır mantı alıp ondan da şikayetçi olan kadınlar için evde elceğizleriyle mantı açarken burnunun ucuna un bulaşmış kadınları neden üzdük ki.. :/ 1 3 Yorumla AliceMixfield 3 ay Valla el açması mantı açan insanı üzeni Allah çarpar pazar günü ben de bu gruba dahil olucam shsjdo Yorumla tiryakinimtiryakin 3 ay Hangi gruba.. 😄 Yorumla AliceMixfield 3 ay Mantı açıp üzülen cici kızlar grubu sjdj Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Ben ne kadar et türü şeyleri sevmesem de insanların böyle bilinçli biçimde hayvansal gıdalardan uzaklaştırılmasının sonuçlarının olumsuz olacağını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Kıymanın kilosuna dün baktım 270'di. 😂 Soya soslu makarnaya doğru gidiyoruz. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya aslında senin de dediğin gibi ne eti yediğimiz belli değil sonuçta En azından soyadı faydalı bir resim 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. Evde yapıyorum ya annem sağolsun çok güzel öğretti bu yüzden dışarıdan alınan mantıya pek takılmıyorum..😻 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 ay Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kıyma pahalı normal Boş mantı bile var :D 1 2 Yorumla AliceMixfield 3 ay Üniversitede az yemedik😂 Yorumla Boavistaa 3 ay Ben hiç yemedim :D Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Bence herkesin kendi kararı. yani nasıl seviyorsa mantıyı da öyle yiyebilir. afiyet olsun 0 0 Yorumla
Aslıdenizsavas Takip Et Xper 2 Yaş: 25 3 ay Her kesin günahı boynuna aşek eti koyacak halleri yoktur herhalde bakkaldan almıyoruz sonuçta teftişten geçiyo bunlar 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hazır mantının lezzeti kendi yaptığımla çok farklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba
İnan hiç şaşırmış değilim. Et yerine bize et diye tutturup neler neler yediriyorlar kıyam ve et içeren besin unsuru niyetine satılan paketli gıdalarda
Üniversiteye başladığım ilk andan beri bunu bilerek yiyordum zaten ısıdlfal öğrenci evinde 7.24 bunu yapardım
Öğrenci evi değiliz ama hala yiyoruz. s mantı açan anne şart
Hazır mantı alıp ondan da şikayetçi olan kadınlar için evde elceğizleriyle mantı açarken burnunun ucuna un bulaşmış kadınları neden üzdük ki.. :/
Valla el açması mantı açan insanı üzeni Allah çarpar pazar günü ben de bu gruba dahil olucam shsjdo
Hangi gruba.. 😄
Mantı açıp üzülen cici kızlar grubu sjdj
Ben ne kadar et türü şeyleri sevmesem de insanların böyle bilinçli biçimde hayvansal gıdalardan uzaklaştırılmasının sonuçlarının olumsuz olacağını düşünüyorum.
Kıymanın kilosuna dün baktım 270'di. 😂 Soya soslu makarnaya doğru gidiyoruz.
Ya aslında senin de dediğin gibi ne eti yediğimiz belli değil sonuçta En azından soyadı faydalı bir resim
Evde yapıyorum ya annem sağolsun çok güzel öğretti bu yüzden dışarıdan alınan mantıya pek takılmıyorum..😻
Kıyma pahalı normal Boş mantı bile var :D
Üniversitede az yemedik😂
Ben hiç yemedim :D
Bence herkesin kendi kararı. yani nasıl seviyorsa mantıyı da öyle yiyebilir. afiyet olsun
Her kesin günahı boynuna aşek eti koyacak halleri yoktur herhalde bakkaldan almıyoruz sonuçta teftişten geçiyo bunlar
Hazır mantının lezzeti kendi yaptığımla çok farklı
Etsiz olsun