Yeme & İçme Hazır mantılarda artık soya kıyması kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Artık birçok marka mantılarında et yerine soya kıyması tercih ediyor. Ne eti olduğunu bilmediğimiz etleri yiyeceğimize soya daha iyi bir seçenek bencesi böyle devam😋 Hazır mantılarda artık soya kıyması kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhabaİnan hiç şaşırmış değilim. Et yerine bize et diye tutturup neler neler yediriyorlar kıyam ve et içeren besin unsuru niyetine satılan paketli gıdalarda 1 0 Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben ne kadar et türü şeyleri sevmesem de insanların böyle bilinçli biçimde hayvansal gıdalardan uzaklaştırılmasının sonuçlarının olumsuz olacağını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Hazır mantı alıp ondan da şikayetçi olan kadınlar için evde elceğizleriyle mantı açarken burnunun ucuna un bulaşmış kadınları neden üzdük ki.. :/ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla el açması mantı açan insanı üzeni Allah çarpar pazar günü ben de bu gruba dahil olucam shsjdo Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hangi gruba.. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Mantı açıp üzülen cici kızlar grubu sjdj Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence herkesin kendi kararı. yani nasıl seviyorsa mantıyı da öyle yiyebilir. afiyet olsun 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Üniversiteye başladığım ilk andan beri bunu bilerek yiyordum zaten ısıdlfal öğrenci evinde 7.24 bunu yapardım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci evi değiliz ama hala yiyoruz. s mantı açan anne şart Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kıymanın kilosuna dün baktım 270'di. 😂 Soya soslu makarnaya doğru gidiyoruz. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ya aslında senin de dediğin gibi ne eti yediğimiz belli değil sonuçta En azından soyadı faydalı bir resim 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evde yapıyorum ya annem sağolsun çok güzel öğretti bu yüzden dışarıdan alınan mantıya pek takılmıyorum..😻 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kıyma pahalı normal Boş mantı bile var :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Üniversitede az yemedik😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben hiç yemedim :D Yorumla
Aslıdenizsavas Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Her kesin günahı boynuna aşek eti koyacak halleri yoktur herhalde bakkaldan almıyoruz sonuçta teftişten geçiyo bunlar 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hazır mantının lezzeti kendi yaptığımla çok farklı 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Etsiz olsun 1 0 Yorumla