Arkadaşlar sizce sagliksiz mi besleniyorum bilemiyorum Örnek:
Sabah=patates kizartmasi veya menemen 1 dilim ekmek zeytin maydonoz roka çay
Öglen=1 tabak sulu yemek 1 dilim ekmek vs ayran
Akşam =makarna firinda tavuk ayran salata 1 dilim ekmek
1 günlük yediklerim cok kilo aldim ben bunlarda fazla gibi geliyo sizce nasil kahve falan da var tabi ama az sekerli icerim ben çay sekersiz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz fazla evet diyet yapıyorsanız eğer bir tık daha az beslenmeye gayret edip bol au içip birazda spor ya da yürüyüş yapabilirsiniz
Diyet yapmayın. Beslenme alışkanlığınızı düzeltin. Diyette insan kiloları fazlasıyla alıyor. Bir faydası olmadığı gibi tam tersi zararı var. Umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
Kesinlikle alışkanlığı değiştirmek lazım, sabah patates kızartması kesinlikle çıkarılması lazım tümden çıkarıp haftanın 1 günü ile kısatlamak en mantıklısı akşam karbonhidrat alınıyorsa ekmek hiç alınmamalı yatmadan 4-5 saat önce hiç yemek yenmemeli
Diyet derken neyden bahsediyosunuz
@cptbatu1 oha ya cok kısıtlayici ozamn makarna pilav tarzi seyler yesem ekmek hic yemesem olur mu
Ben kolay kilo alıp verebilen bir bünyeye sahibim öğlen 1 tabağı geçirmiyorum ne kadar aç olsam da akşamsa çok az alıyorum makarna pilav be ekmek yemiyorum zaten genelde bu sisteme alışana kadar açlık hissin karbonhidrata karşı alıyor proteini arttırman bunu azaltır zamanla bir süreç gerekli uykunun kalitesi bile artacak emin ol
@cptbatu1 ama ben sinava hazirlaniyorum kendimi cok kotu hissettim sen hepsi kes diyince
Diyet derken kendine program yapıp sadece şunları yiycem givi bir şartlandırma benim kastettiğim