Çok Süper soru seçimi için teşekkür ederim ayrıca beğenen @LaBelleIndifference teşekkür ederim
Çayın yanına kek vazgeçilmez midir?

Çok Süper soru seçimi için teşekkür ederim ayrıca beğenen @LaBelleIndifference teşekkür ederim
Bence kekin yanında çay ya da çayın yanında kek vazgeçilmez diyemem ama mükemmel bir ikili oluyor be 🥳
01 Haziran 2023 Perşembe 23.29
Değildir, yalnız sen kekin içinden geçmişsin volkan 🤣
Dediğine katılıyorum bence kek bana dava açsak tazminat davası kazanır ama hiçbir şeyimi alamaz Orası ayrı bir mesele 😀
Annemler şehir dışına gitti engem Urfalı Onun kız kardeşi evleniyor Ben gitmek istemedim Benim için biraz zor oluyor düğün olayları Engelli olduğum için Yani yanlış anlama hani Asosyal olduğum yerde usandığım için değil hani şimdi İn bin Kalabalık falan sevmiyorum ondan dolayı gitmek istemedim evde yalnızım Annem de yatmıştı Birazını yedim Birazını bana gözleme getiren komşuya verdim öyle oldu yani 😆
Gerçekten bugün sonunu bitirdim
vazgecilmezz
Cevap
9Cevap
Kek pek sevmiyorum daha çok pasta türü seviyorum kek bana kuru geliyor
En son millet ittifakı ile ilgili bir soru sordum O soruda bir Fikrini merak ediyorum
Aman beni siyasete sokmayın memur aday adayıyım başımı yakmak istemiyorum bu adam beni de içeri alacak saçma bir nedenden
O zaman sana hayatında başarılar diliyorum yok Yani aslında eleştirici ya da hakaret edici bir soru değildi yani artık ben zaten kızmıyorum ben sana şunu söyleyeyim kazanmış adam Yani Bilmem onu yapmış bunu yapmış kızmıyorum Önceden çok kızardım E bugün ben muhalefetin politikasına Bakıyorum hiç istifa eden yok anca böyle piyonları istifa ettiriyorlar Ondan sonra herkes bir koltuk sevdasında Ben artık şaşırmıyorum yani kızmıyorum da
Ben yorum yapmıcsm mazallah fetöcü diye içeri alırlar
Yok canım o kadar da değil yani Twitter'da o kadar yorum yapan insan oluyor bak ben sana şunu söyleyeyim Twitter'da o tutuklanan insanlar var ya onlar yorum yapmayı bilmiyorlar bak eleştirmek ayrıdır yorum yapmak ayrıdır Adam gidiyor ana avrat sövüyor E şimdi ana avrat söversen gelir alırlar seni ben de eleştiri yapıyorum Twitter hesabı kullanıyorum Kimse gelip beni almıyor yani eleştiri ile hakaret insanlar ayıramıyor
İşte benim dilimin ayarı yok sinirim hoplayınca asla düşünmem küfür ederim o yüzden benim ağzımı açma açarsam susmam by da sonum olur
Anladım O zaman haklısınız bir şey diyemiyorum 😃
Islak kek dışında sevmem. Vazgeçilmez degil benim için.
Bence tam tersi olmalı, yani kekin yanına çay vazgeçilmez olmalı.
Evet vazgeçilmezdir
Evet güzel oluyor
Vazgeçilmez olan çay genelde benim için 🙈
Browni dışında pek tercihim olmaz
E iyi gidiyor be reis
Bence kısır, börek vazgeçilmez
Benim için sigara.
çaysız kek düşünemiyorum
Bende 🥳
yo ben borek de yiyom
börekte var
Evet 😄