Yeme & İçme Çilekli tart kek yaptım! Kekin yanına kahve mi yakışır, çay mı? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Kahve Çay Her ikisi de olur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl @aKizlarSoruyor Başlığı düzeltir misiniz lütfen lütfen 🥺 off 🙈 Güncellemeler+1 yıl @KızlarSoruyor Çilekli tart kek yaptım! Kekin yanına kahve mi yakışır, çay mı? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben kahve tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sende olmasan bu nefis kekleri yemekleri göremeyeceğiz. En azından gözümüz doyuyor. Şahane olmuş. Ellerine sağlık. Tabiki yanına kahve ☕️ 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Her ikisi de olur Ama ben genelde çay tercih ediyorum. Kahve içtiğimde daha çok çikolata yerim sadece. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok Çilek koymuşsun sevmedim. Ben kahve seviyorum 0 8 Yorumla Manquer +1 yıl Sen yemee Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Yemeyeceğim zaten Yorumla Manquer +1 yıl Sana yok ki zatenn yiyesin Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl İnşallah üstüne sinek düşer Yorumla Manquer +1 yıl İnşaat serçe parmağını sehpayla çarparsın çok aminn Yorumla Manquer +1 yıl İnşallah Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl 😈😈 Yorumla Manquer +1 yıl Yılannn 🐍 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sütle güzel olur en çok. Eline sağlık mütheşmel olmuş ama benim canım çektii ₰ 0 6 Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 yaa buu kekin başına neler geldi bir bilseniz ahh 😂🙈 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Çıkarmaya çalışırken ters döndü de şuracığa bayılayım bhhvjhbv çünkü hemen her kek denememde yaşıyorum bunu Yorumla Manquer +1 yıl Hayır 😊 kremam kıvam tutmadı, çilekler ters döndü 🤭😂 istediğim gibi olmadı vesselam 🫠 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Kekin ters düşmesi ya d aparçalanması daha rezil. Bunlar yine halledilir bee hem yine de kurtarmışsın durumu çok güsel olmuş hem eğlenmişsindir az bişi bhjhjvg Yorumla Manquer +1 yıl Stres oldum 🤦🏻♀️ Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl olmayınca bi tık panikleyebiliyor insan njkbj Yorumla
NAZZVFS Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bence şöyle soğuk bi kahve çok iyi gider 0 0 Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayy çok güzel görünüyor ellerine sağlık, elbette kahve 0 0 Yorumla
Marjin4l Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çay gider bence, bu arada çok lezzetli görünüyor, insan bize de yapar. :P 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Herkesin damak tadı farklı tabi ben kahveyi yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Mükemmel görünüyor her ikisi de olur bence ellerine sağlık 😏 0 0 Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl sıcak süt yakışır yaa, hayatımda bu kadar çilek yememiştim jsjjs 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Kesinlikle çayla iyi gider ellerine sağlık maçta izliyorum Şu an 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Normalde kahve çok iyi gider ama ben kendimi biliyorum kesin kola içerim bunun yanında 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık çilekli tartın yanına en iyi kahve gider. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çay harici saçma zaten 0 1 Yorumla Manquer +1 yıl İnsanların damak zevkine saygı duymak da lazım değil mi? Yorumla
Nickibilmemne Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Kola ya da meyve suyu çay ve kahve sevmem zaten 0 0 Yorumla
coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Of canım çekti işte! ☹️Kahve yakışır 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çoook lezzetli görünüyor bence kahve yakışır 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Her ikside olur ama çay daha iyi 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çay her şeyin yanına en çok yakışan bence 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eline sağlık 😋Çay olsun, sütlü lütfen 😀 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben çay severim tatlıyı güzel dengeler 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çayı tercih ederim... 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence bu kekin yanına meyve suyu daha çok yakışır 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bu sade filtreyle gider aşırı severim 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. İkisi de olmasın kekin tadı daha güzel gelsin 😍 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Tabiki kahve içilirBende istiyorum 😄 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çay ☕️ diyorum, ellerine sağlık, afiyet olsun… 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Cayy 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. çay 🌸 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kahve yakışır 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 841 cevap paylaştı. İkiside yakışmaz 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bence kahve. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben kahve tercih ediyorum.
Sende olmasan bu nefis kekleri yemekleri göremeyeceğiz. En azından gözümüz doyuyor. Şahane olmuş. Ellerine sağlık. Tabiki yanına kahve ☕️
Her ikisi de olur Ama ben genelde çay tercih ediyorum.
Kahve içtiğimde daha çok çikolata yerim sadece.
Çok Çilek koymuşsun sevmedim. Ben kahve seviyorum
Sen yemee
Yemeyeceğim zaten
Sana yok ki zatenn yiyesin
İnşallah üstüne sinek düşer
İnşaat serçe parmağını sehpayla çarparsın çok aminn
İnşallah
😈😈
Yılannn 🐍
Sütle güzel olur en çok. Eline sağlık mütheşmel olmuş ama benim canım çektii ₰
Teşekkür ederim 🙏 yaa buu kekin başına neler geldi bir bilseniz ahh 😂🙈
Çıkarmaya çalışırken ters döndü de şuracığa bayılayım bhhvjhbv çünkü hemen her kek denememde yaşıyorum bunu
Hayır 😊 kremam kıvam tutmadı, çilekler ters döndü 🤭😂 istediğim gibi olmadı vesselam 🫠
Kekin ters düşmesi ya d aparçalanması daha rezil. Bunlar yine halledilir bee hem yine de kurtarmışsın durumu çok güsel olmuş hem eğlenmişsindir az bişi bhjhjvg
Stres oldum 🤦🏻♀️
olmayınca bi tık panikleyebiliyor insan njkbj
Bence şöyle soğuk bi kahve çok iyi gider
Ayy çok güzel görünüyor ellerine sağlık, elbette kahve
Çay gider bence, bu arada çok lezzetli görünüyor, insan bize de yapar. :P
Herkesin damak tadı farklı tabi ben kahveyi yakıştırıyorum
Mükemmel görünüyor her ikisi de olur bence ellerine sağlık 😏
sıcak süt yakışır yaa, hayatımda bu kadar çilek yememiştim jsjjs
Kesinlikle çayla iyi gider ellerine sağlık maçta izliyorum Şu an
Normalde kahve çok iyi gider ama ben kendimi biliyorum kesin kola içerim bunun yanında
Ellerine sağlık çilekli tartın yanına en iyi kahve gider.
Çay harici saçma zaten
İnsanların damak zevkine saygı duymak da lazım değil mi?
Çok güzel duruyorrr, kesinlikle çayy
Kola ya da meyve suyu çay ve kahve sevmem zaten
Of canım çekti işte! ☹️
Kahve yakışır
Kahve. Ellerine sağlık.
çoook lezzetli görünüyor bence kahve yakışır
Her ikside olur ama çay daha iyi
Bence en güzel süt yakışır
Bence çay daha güzel olur
Çay her şeyin yanına en çok yakışan bence
Eline sağlık 😋Çay olsun, sütlü lütfen 😀
Ben çay severim tatlıyı güzel dengeler
Çayı tercih ederim...
ikisi de güzel olur bence
Bence bu kekin yanına meyve suyu daha çok yakışır
Bu sade filtreyle gider aşırı severim
Güzel olmuş çay ile gider
İkisi de olmasın kekin tadı daha güzel gelsin 😍
Afiyet olsunn kahve diyorum
Tabiki kahve içilir
Bende istiyorum 😄
Çay ☕️ diyorum, ellerine sağlık, afiyet olsun…
Kesinlikle çay
çayla olur kahveyle saçma
Ikiside olur ama Çay daha güzel gidiyo keklere
Cayyy.
Çay gider
limonata
Kahve aşığı biri olarak kahve diyorum
Cayy
Çay tabiki
Çay. Ellerine sağlık
Canim cekti.. Kahve
Çay olur