Yeme & İçme Makarna en güzel neyli yapılır? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Size göre makarna en güzel neyli yapılır? Nasıl seversiniz makarnayı? Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler @canerozkum 🌸🙂 Makarna en güzel neyli yapılır? Cevapla En Güzel Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Soslu yapılır salça sosu ile 0 0 Yorumla
bkjosh Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Neyli yaparsan yap zeytinyagi ya da tereyagi kullanmak lazim. Aycicek yagi kadar bir yemegin tadini bozan bisey yok dunyada 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pesto soslu çok seviyorumYoğurtlu birde tavuklu mantarlı 0 0 Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben fakirim haşlar üstüne ketçap dökerim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yoğurtlu 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Salça soslu 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kremalı mantarlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Soslu yapılır salça sosu ile
Neyli yaparsan yap zeytinyagi ya da tereyagi kullanmak lazim. Aycicek yagi kadar bir yemegin tadini bozan bisey yok dunyada
Pesto soslu çok seviyorum
Yoğurtlu birde tavuklu mantarlı
Ben peynirli ketçaplı severim
Ben fakirim haşlar üstüne ketçap dökerim
Sarımsaklı yoğurtlu harika oluyor.
Pesto Soslu makarnayı pek severim
Yoğurtlu
Salçalı ve bol acılı
Salçalo
Bolonez soslu olan
Salça soslu
Tavuklu ve kremalı