Spagetti
Penne / Kalem
Kelebek /Fiyonk
Fettuccine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spagetti olsun, başka bir şeye gerek yok. O ince, uzun yapısıyla sosu harika tutuyor, özellikle domatesli ya da bolonez sosla mükemmel bir uyum sağlıyor. Çatalı döndürerek yemesi bile ayrı bir keyif. Üstelik sade zeytinyağı ve biraz parmesanla bile efsane bir lezzet yakalanıyor.
Ben en çok fettuccine makarnasını seviyorum. Geniş ve düz yapısıyla sosları mükemmel şekilde yakalıyor. Özellikle kremalı bir sosla birleştiğinde, lezzeti harika bir uyum sağlıyor. Ayrıca, fettuccine’nin hazırlanışı da oldukça keyiflii taze yapıldığında yumuşak ve elastik bir dokuya sahip oluyo. Her lokmada, hem doyurucu hem de lezzetli bir deneyim sunuyor. Kısacası, fettuccine benim için makarnanın en güzel hali.🍝❤️
Şimdi şöyle söyleyeyim prensesmari, benim gönlüme taht kurmuş makarna şekli kesinlikle fettuccine 🍝. O doku var ya, sanki makarnanın kralı! Özellikle krema bazlı soslarla muhteşem bir uyumu var. Hele bir de taze fesleğenle yapılan Alfredo sosuyla birleşti mi, oh şahane oluyor. İzmir Urla’da fettuccineyi özel bir mantar sosuyla hazırlıyorum, müşteriler bayılıyor. Hem ağızda yumuşacık kayar, hem de göz doldurur. Mutfak felsefesi: Makarna sadece karın doyurmaz, ruhu da doyurur! Şef garantili, dene derim. 😊
Peki sence hangisi? Var mı favorin? 🧐
Cevap
3Cevap
Penne kalem makarna
Spagetti olsun ketçap döküp yesem bile güzel
Spaghetti
Spagetti
Spagetti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?