Yeme & İçme Şu an önünüzde ne olsa acımadan yersiniz? Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 Yapay Zekaya Sor Selamlar... Gece yemekleri sevilmez mi ya, kilolar gelsin. 😄 Şu an önünüzde ne olsa acımadan yersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 29 gü Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir tabak sıcak lahmacun olsa hiç düşünmeden silip süpürürüm. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu an hiçbir şey yemek istemiyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger olsa yerdim. ya da triliçe yerdim veya kahve içerdim knk. enerji içeceği de olabilirdi. 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kebapppp.. kebap verin yoksa dagıtırım mekanı🤣🤣 https://www.youtube.com/embed/wJuRh0UO2bo 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İki gündür yine detoks diyeti yapıyorum ve sabah kahvaltısı dışında başka öğün yapmıyorum. O yüzden açımmm şu an her şeyi yiyebilirdim. Ama elma yicem 🍏😐 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Akşam saatlerinde karnım acıksa da yememeye dikkat ediyorum. Eğer karnım çok acıkırsa bir bardak süt içiyorum 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Hamburger makarna pizza pide döner çiğ köfte hepsiii 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Mercimek köftesiLahmacunÇiğköfteHamburgerKız acıktırdın beni gece gece 😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Fark ederse kahrolayım. Enginar ve kereviz harici her şey uyar 0 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Walla şu an önümde orman meyveli, yaban mersinim olsaydı acımadan yerdim onu… 0 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mercimek koftesini görünce benimde canım mercimek köftesi çekti😏😀 0 0 Yorumla
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Midye dolma bol limonlu 20 tane yerdim şu an olsaydı 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Valla ne olursa yerim, diyetteyim günlük kalorimi aldım. Ondan yiyemiyorum🥺 0 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl California roll, yağlama, çikolatalı lokma, waffle, midye, sütlü mısır. 0 0 Yorumla
gebeskaplumbaga Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yaaa kavun yerim niye acımadan yerim aa olmaszz olmaszz narince yemek varken ayu gibi dalmak ne a a 😅😅 0 0 Yorumla
Laviniameleği Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Acıktım.. çiğ köfte, Adana, lahmacun, burger 0 0 Yorumla
Hipokrat22 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sadece dağ çileği olsa yerim yoksa başka bir şey yiyecek iştahım şu anda yok 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sabah sabah canım bir şey çekmiyor 😄 0 6 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Kahvaltı? 🙄😄 Yorumla theastro +1 yıl Gözlerimi açtığımda yazmıştım yorumu jdjdkd ama şu an olsa yerim 😋 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Aç kalma, ye ye 😌 Yorumla theastro +1 yıl Daha şimdi bitti 😄 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Afiyet olsundu 😄 Yorumla theastro +1 yıl Sağ olun efem 😌 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bitter çikolata soslu ve portakallı kek istiyorum. 0 2 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Ayy benimde canım çekti amaaa 😍 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😍🥧🥧😍 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Eti puf yedim yetti daha bir sey yemem🤭 0 1 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Bence ideal 😄😌 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Valla bugün hamburger yedim yine olsa yine yerim 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Bi cigkofte olsa affetmem 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mantı saatin kaç olduğu farketmez 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sarma olsa gömerim 😄 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. şu an hiçbişey yemem 0 0 Yorumla
Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Midye bira ikilisine hayır diyemem şu an 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaprak sarması kısır çiğ köfte mercimek köftesi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kavurmalı tost :== 0 2 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Acıktık bee Yorumla emre00 +1 yıl Bendeee Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Hamburger 😂 0 1 Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Ayayayaya Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok tokum yemem 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hamburger 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Mantı 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
köftepatatess Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Acılı isot soslu bi çiğköfte her gece olsada yesek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir tabak sıcak lahmacun olsa hiç düşünmeden silip süpürürüm.
Şu an hiçbir şey yemek istemiyorum.
Hamburger olsa yerdim. ya da triliçe yerdim veya kahve içerdim knk. enerji içeceği de olabilirdi.
Kebapppp.. kebap verin yoksa dagıtırım mekanı🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/wJuRh0UO2boİki gündür yine detoks diyeti yapıyorum ve sabah kahvaltısı dışında başka öğün yapmıyorum. O yüzden açımmm şu an her şeyi yiyebilirdim. Ama elma yicem 🍏😐
Akşam saatlerinde karnım acıksa da yememeye dikkat ediyorum. Eğer karnım çok acıkırsa bir bardak süt içiyorum
Hamburger makarna pizza pide döner çiğ köfte hepsiii
Mercimek köftesi
Lahmacun
Çiğköfte
Hamburger
Kız acıktırdın beni gece gece 😂
Fark ederse kahrolayım.
Enginar ve kereviz harici her şey uyar
Walla şu an önümde orman meyveli, yaban mersinim olsaydı acımadan yerdim onu…
Mercimek koftesini görünce benimde canım mercimek köftesi çekti😏😀
Midye dolma bol limonlu 20 tane yerdim şu an olsaydı
Valla ne olursa yerim, diyetteyim günlük kalorimi aldım. Ondan yiyemiyorum🥺
California roll, yağlama, çikolatalı lokma, waffle, midye, sütlü mısır.
Yaaa kavun yerim niye acımadan yerim aa olmaszz olmaszz narince yemek varken ayu gibi dalmak ne a a 😅😅
Acıktım.. çiğ köfte, Adana, lahmacun, burger
Sadece dağ çileği olsa yerim yoksa başka bir şey yiyecek iştahım şu anda yok
Sabah sabah canım bir şey çekmiyor 😄
Kahvaltı? 🙄😄
Gözlerimi açtığımda yazmıştım yorumu jdjdkd ama şu an olsa yerim 😋
Aç kalma, ye ye 😌
Daha şimdi bitti 😄
Afiyet olsundu 😄
Sağ olun efem 😌
Bitter çikolata soslu ve portakallı kek istiyorum.
Ayy benimde canım çekti amaaa 😍
😍🥧🥧😍
Eti puf yedim yetti daha bir sey yemem🤭
Bence ideal 😄😌
Boğazım acıyor yiyemiyorum ki
Valla bugün hamburger yedim yine olsa yine yerim
Bi cigkofte olsa affetmem
Herhangi bir tatlı
lahmacun, hamburger
Mantı saatin kaç olduğu farketmez
Çayım yeterli şimdilik
Kokoreç midyeee 😃