Yeme & İçme 1 ay Bu saatte neyi acımadan yersiniz? Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Acıkanlar için özür diliyorum... Bu saatte neyi acımadan yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hamburger, pizza, lahmacun acımadan yumulurdum 😋😋 0 0 Yorumla
s Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Ben geceleri yemek yiyemiyorum :/ Ama yiyecek olsam kesinlikle baharatlı ve yanında bir ton soslu patates kızartması gömerdim 0 0 Yorumla
iiisiiimsiizzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Bı sürü şey yemek isterim açım Ama canım istemiyor üzüntüden herhalde Halbuki kendisi şu an h*Yvan gibi yiyordur 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 58% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şu an hiçbir yemeğe hayır demem. Aşırı açıkmış ama kendini kontrol etmeye çalışır durumdayım. 1 0 Yorumla
Yusufakgul Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Gece yemeği mideyi alt üst eder. Aç kalmayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% 1 ay Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Üniversitedeyken arkadaşlarla gecenin 4'ünde kokoreç söylediğimizi bilirim. 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h 1 ay Kuryeye uzuldum;( Yorumla
KadirAlmanya Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% 1 ay Duble mantı tepeleme bol soslu tereyağlı sarımsaklı yoğurtlu gece gündüz gider 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h 1 ay Oooo Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Yoda Yaş: 35 1 ay 2 hamburger gömdüm az önce… Şimdide sanırım kolesterol tavan yaptı başım dönüyor… 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çikolatayı acımadan yerim.. 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Köfte ve biber dolması😋 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 45,6b cevap paylaştı. Hamburger ve pizza 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Vodka + biftek ve patates kızartması 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 729 cevap paylaştı. Yağlı şeyler hariç her şeyi kdfjd 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Tost yerim cok severim 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bisey yemeyim bu saate sana afiyet olsun 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Şu görseldeki hamburgerin içinden geçerim 0 0 Yorumla
xzywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 93% 1 ay Bu saatte yemek vs yemiyorum 8de son en geç🌸 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 888 cevap paylaştı. Pizzayı yerim. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 8,8b cevap paylaştı. hamburger 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 662 cevap paylaştı. Kokoreç 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 89% 1 ay Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. Her şeyi 💁🏻♀️ 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kokoreç iyi giderdi 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 584 cevap paylaştı. Çikolata 0 0 Yorumla
m YoğurtluCikolataa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Kokoreç 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hamburger yerim 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir şey yemem ya 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adana dürüm 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 32% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çikolata 🍫 olabilir 0 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Pizza 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 87% 1 ay Yeme & İçme konusunda 760 cevap paylaştı. Kebap yerim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Lahmacunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hamburger, pizza, lahmacun acımadan yumulurdum 😋😋
Ben geceleri yemek yiyemiyorum :/ Ama yiyecek olsam kesinlikle baharatlı ve yanında bir ton soslu patates kızartması gömerdim
Bı sürü şey yemek isterim açım
Ama canım istemiyor üzüntüden herhalde
Halbuki kendisi şu an h*Yvan gibi yiyordur
Şu an hiçbir yemeğe hayır demem. Aşırı açıkmış ama kendini kontrol etmeye çalışır durumdayım.
Gece yemeği mideyi alt üst eder. Aç kalmayı tercih ederim.
Üniversitedeyken arkadaşlarla gecenin 4'ünde kokoreç söylediğimizi bilirim.
Kuryeye uzuldum;(
Duble mantı tepeleme bol soslu tereyağlı sarımsaklı yoğurtlu gece gündüz gider
Oooo
2 hamburger gömdüm az önce… Şimdide sanırım kolesterol tavan yaptı başım dönüyor…
Patates kızarması.
Çikolatayı acımadan yerim..
Köfte ve biber dolması😋
Kendi başımın etini..,
Lahmacun ve pizza
Hamburger ve pizza
Vodka + biftek ve patates kızartması
Yağlı şeyler hariç her şeyi kdfjd
Tost yerim cok severim
Bisey yemeyim bu saate sana afiyet olsun
Ne yesem kalori. Yiyemiyorum o yüzden 😂
Şu görseldeki hamburgerin içinden geçerim