Yeme & İçme Kahvaltıda bildiğiniz değişik tarifler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Canım başka şeyler istiyor. Heo aynı seyleri yemekten bıktim Güncellemeler+1 yıl Yumurtali patates yaptim😋😋😋😋 Kahvaltıda bildiğiniz değişik tarifler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Var bu, rahmetli anneannem yapardı, nefisti.https://www.youtube.com/watch?v=FRmokXy1eMs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, damak zevkime uymaz. Sağ ol Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://mutfaksirlari.com/ispanyol-omleti-tortilla-de-patatas.html Buyrun. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok tesekkuler tarif tutuyor degip mi Yorumla lizaben +1 yıl Çok büyük boy patatesler kullanmazsan tutar. Yorumla Soran +1 yıl Tamam yapmayacam sag ol Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Yumurta İle lor peynırını bır kapta cırp bıraz tuz bıraz pul biber at.. Ekmegı dılım dılım dograyıp ona batır kızart.. Ekmek bayat olursa daha lezzetli oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Thanks Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Rica Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Haşlanmış yumurta, tavada yumurta, omlet, menemen, patatesli yumurta, kaşarlı yumurta bunlar benim bildiğim 0 0 Yorumla
umuuuttt0 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl patatesleri küp küp dogra zeytinyağı tavaya ondan sonra yumurtayı kır tavada patateslerin üstüne hazır olduktan sonra karabiber pul biber afied 🤌 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynisini yaptim Yorumla
RuhuYaşlı1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pankek yap miss gibi canım her farklı şey istediğinde pankek yaparım sabahları 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok yaaaa guzel degil o Yorumla RuhuYaşlı1 +1 yıl Hmm siz bilirsiniz Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Krep, pankek, soğanlı yumurta... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sag ol askim, kahvaltimi yaptiktan sonra söylemen müko yani Yorumla llalunahCr +1 yıl Yarın da bunlardan birisini yap o halde.💆🏼♀️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Guymak yap ya da salcayı kavur icine zeytin yagi kekik kimyon falan koy ekmegi kizart sürüp ye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tek derdin bu olsun güzel insan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah bak sen? Bunun dertle ilgisi ne tam olarak Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yumurtalı ekmek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Müko ya cidden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın budu köffe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kiyma buzlukta o acilanaca vay anam vay Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Ne istiyorki? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne bilim böyle kolay ama börek tarzı gibi ya da başka bisey Yorumla Hairmafya +1 yıl Börek al yakınında varsa Yorumla Soran +1 yıl Tm kosup alicm Yorumla Hairmafya +1 yıl Koşma sakin yürü😂 Yorumla Soran +1 yıl Kosucam Yorumla Hairmafya +1 yıl Tamam koş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Var bu, rahmetli anneannem yapardı, nefisti.
https://www.youtube.com/watch?v=FRmokXy1eMsAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, damak zevkime uymaz. Sağ ol
https://mutfaksirlari.com/ispanyol-omleti-tortilla-de-patatas.html Buyrun.
Çok tesekkuler tarif tutuyor degip mi
Çok büyük boy patatesler kullanmazsan tutar.
Tamam yapmayacam sag ol
Yumurta İle lor peynırını bır kapta cırp bıraz tuz bıraz pul biber at.. Ekmegı dılım dılım dograyıp ona batır kızart.. Ekmek bayat olursa daha lezzetli oluyor
Thanks
Rica
Haşlanmış yumurta, tavada yumurta, omlet, menemen, patatesli yumurta, kaşarlı yumurta bunlar benim bildiğim
patatesleri küp küp dogra zeytinyağı tavaya ondan sonra yumurtayı kır tavada patateslerin üstüne hazır olduktan sonra karabiber pul biber afied 🤌
Aynisini yaptim
Pankek yap miss gibi canım her farklı şey istediğinde pankek yaparım sabahları
Yok yaaaa guzel degil o
Hmm siz bilirsiniz
Krep, pankek, soğanlı yumurta...
Sag ol askim, kahvaltimi yaptiktan sonra söylemen müko yani
Yarın da bunlardan birisini yap o halde.💆🏼♀️
Guymak yap ya da salcayı kavur icine zeytin yagi kekik kimyon falan koy ekmegi kizart sürüp ye
Tek derdin bu olsun güzel insan
Allah Allah bak sen? Bunun dertle ilgisi ne tam olarak
Krep, bazlama, bol tereyağlı sahanda yumurta
Yumurtalı ekmek
Müko ya cidden
yokk
😑😑😑😑
Kadın budu köffe
Kiyma buzlukta o acilanaca vay anam vay
Karakuş tatlısı!
French Toast
O ne