Yeme & İçme Kahvaltıda yapmak için farklı tarifleriniz var mı? MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benimle de paylaşsanız iyi olur çok sıkıldım farklı şeyler denemek istiyorumm Güncellemeler1 yıl Sütlü biber denedim arkadaşlar mis gibiydiii. Deneyebilirsiniz benden onay aldı. Tarifi de kendiniz bulursunuz artık. Kahvaltıda yapmak için farklı tarifleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet var.. noodle veya makarna 0 1 Yorumla MadamNesli 1 yıl Sabah sabah mı gerçekten djjdkxjdk
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tam buğday ekmeğinin arasına labne ve ceviz koyup sandviç yapabilirsin ben çok seviyorum 1 2 Yorumla MadamNesli 1 yıl Yaa bak bu farklı olabilir deneyeceğim teşekkürlerr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Denerseniz yazar mısınız buraya Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Var tabiki hemen bir Hindistan turuna çıkabilirsin 🤦🏻♂️ 0 2 Yorumla MadamNesli 1 yıl İyi ki kahvaltıdan sonra gördüm bunu 🙄 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Akşam yemeği de var bunun 🤦🏻♂️😂 Yorumla
mynameissananeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Maydonozlu peynirli yumurtaKabak mücver Patatesli peynirli baharatlı omlet (bu çok güzel oluyo)Soğanlı biberli yumurta Krep 1 0 Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayır yok genelde klasik kahvaltı yaparız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet var.. noodle veya makarna
Sabah sabah mı gerçekten djjdkxjdk
Tam buğday ekmeğinin arasına labne ve ceviz koyup sandviç yapabilirsin ben çok seviyorum
Yaa bak bu farklı olabilir deneyeceğim teşekkürlerr
Denerseniz yazar mısınız buraya
Var tabiki hemen bir Hindistan turuna çıkabilirsin 🤦🏻♂️
İyi ki kahvaltıdan sonra gördüm bunu 🙄
Akşam yemeği de var bunun 🤦🏻♂️😂
Maydonozlu peynirli yumurta
Kabak mücver
Patatesli peynirli baharatlı omlet (bu çok güzel oluyo)
Soğanlı biberli yumurta
Krep
Hayır yok genelde klasik kahvaltı yaparız
kahvaltı yapmıyorum
Yumurta
Makarna yap.