Yeme & İçme Görseldeki ekmeğin adını bilen var mı? aadan1992 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bugün kebap sipariş ettim yanında bu ekmekten getirdiler. Kalori açığı yapıyorum ama bu ekmeğin adını bilmiyorum bilen varsa cevap versin lütfen? Görseldeki ekmeğin adını bilen var mı? Cevapla Sipariş Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Lavaş 0 2 Yorumla aadan1992 +1 yıl Lavaş ince değil miGörseldeki biraz daha kalin Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Böylede oluyor Yorumla
Peniaren Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çekme ekmek 0 2 Yorumla Peniaren +1 yıl Dışarıda dürüm olarak yediğiniz ekmek lavaştır, bu kebapların altındaki ekmek onlardan daha farklı bir ekmek, çekme ekmek deseniz verirler büyük ihtimal yapan fırınlar Yorumla aadan1992 +1 yıl İnternete böyle yazdım da kalorisini bulamadim Yorumla
hedefhukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 70% +1 yıl Lavaş 0 1 Yorumla aadan1992 +1 yıl Lavaş çok ince değil mi Görseldeki ekmek biraz daha kalın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tırnak pide 0 2 Yorumla Peniaren +1 yıl Neresi tırnak pide bunun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Peniaren değilmiş zaten karıştırdım lavaş pide Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zeytinyağlı kuru fasulye bu😂
Lavaş
Lavaş ince değil mi
Görseldeki biraz daha kalin
Böylede oluyor
Çekme ekmek
Dışarıda dürüm olarak yediğiniz ekmek lavaştır, bu kebapların altındaki ekmek onlardan daha farklı bir ekmek, çekme ekmek deseniz verirler büyük ihtimal yapan fırınlar
İnternete böyle yazdım da kalorisini bulamadim
Lavaş
Lavaş çok ince değil mi
Görseldeki ekmek biraz daha kalın
Etli ekmek
Loş ekmek deriz Malatyada
Lavaş tandır ekmegi
lavaş değilmi bu
Tırnak pide
Neresi tırnak pide bunun
@Peniaren değilmiş zaten karıştırdım lavaş pide