Şimdi efendime söylim ben 2 tane rakı bardağı yaptırdım adama dümdüz bardak vermek istemedigimden bir de rakı alicam eee o da sofra ister
Bana yapıp dolaba atmalik meze önerir misiniz hemen bozulmayacak
Yemeği de artık gittiğimiz yerden söyleriz yanımda balıkla tavayla gidemicem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi benim kafama takılan bir yer var neresi derseniz? diyorsunuz ki artık yemeğide gittimiz yerde yeriz madem yemeğe gidiyorsunuz mezeleri yanınız da nasıl götürüyorsunuz, rakıyı götürüyorsunuz bardaklar götürüyorsunuz peki mezenasıl gidiyor lokanta bunları kabul edecek mi? ben yinede birkaç fikir vereyim, rus salatası, meyve tabağı, rakı dan bol sarımsaklı cacık, şalgamı da unutmayın.
Pardon siz tarif istemişsiniz ben de tarif için YouTube diyorum.
Şöyle ki biz evde olucaz yemeği dışardan söyleriz meze kısmına gelince kendim yapmak istiyorum yani gideceğimiz yerin musaitlik durumundan emin olsam yemeği de orada ben yaparım ama o konuda bilgim yok evden yapıp götüremem buz gibi olur yenmez
Yani baş başa kalacaksınız? tadını çıkarmaya bakın yalnız benden bir tavsiye, sizde rakı içeceksiniz bol bol bol yanında sıvı tüketin yoksa sabah bin pişman olursunuz vede yapacağınız bir şey yok, akılıma geldi de bu mevsimde acaba kavun olur mu? olsaydı size rakının vaz geçilmezi kavunla beyaz peynir of of, ne o bendemi içeyim bu akşam? neyse, rus salatası için YouTube bakın yapın inanın harika olur birde yanına meyve tabağı cacık olmazsa süzme yoğurt mıuh muh😂😂😂😂🤣🤣🤣😆😆hadi bakalım şimdiden afiyet olsun yarasın, bu arada iki dubleden fazla da içmenizi önermem.
1) Havuçu rendeleyin ve pişirin sonra mayonez ve yoğurtla karıştırın.
2.) Dometes kızartıp üstüne yoğurt dökün.
köz patlıcan