Yeme & İçme 3 erkek kuzenimle yaşıyorum, yemek olarak ne önerirsiniz? Acelyaeses Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yemek önerisi lazım? Güncellemeler+1 yıl Gncl 3 erkek kuzenimle yaşıyorum, yemek olarak ne önerirsiniz? Cevapla Erkek Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence noodle yiyebilirsiniz ya da tost 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. kuzu yahnisi (kuzen çağrıştırdı bende :D )https://www.youtube.com/embed/SnRk4BCLfW8 0 0 Yorumla
Allfather Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Tavuk sote, yanında pilav veya spagetti olabilir hem kolay, hem doyurucu, şimdiden afiyet olsun hocam. 0 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı. En kolay ve hızlı Tavuk tantuni yapabilirsin. 0 0 Yorumla
meellooderler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl patates kızartması yapabilirsin çocuksalar eğer çok aşırı beğenirler ve yerler. 0 0 Yorumla
LinaBenli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl YouTube, pintereste bak, çabuk, doyurucu ve praktik şeyler bulursun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onlara yaptır hayatım bir günde sen rahat et. Üç kişiler çabuk biter. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. 4 kişiyiz demen yeterliydi 😂😂 3 0 Yorumla
kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hergün birine sor hiç sıkıntı cekmezsin 😂😂😂 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Onların sevdiği şeyleri yap makarna salata vs 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Noodle yap gitsin xhdjsjks 0 0 Yorumla
Moonlover112233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Manti, perde pilavi, pizza, kiymali makarna 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Bamya 0 1 Yorumla Acelyaeses +1 yıl Hadi canim Yorumla
YANLIZKURT37 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Erkeğin midesi pek seçici olmaz ne koysan yer😂 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Salçalı yumurta 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Hasgeriya 0 1 Yorumla Acelyaeses +1 yıl Komik mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence noodle yiyebilirsiniz ya da tost
kuzu yahnisi (kuzen çağrıştırdı bende :D )
https://www.youtube.com/embed/SnRk4BCLfW8Tavuk sote, yanında pilav veya spagetti olabilir hem kolay, hem doyurucu, şimdiden afiyet olsun hocam.
En kolay ve hızlı Tavuk tantuni yapabilirsin.
patates kızartması yapabilirsin çocuksalar eğer çok aşırı beğenirler ve yerler.
YouTube, pintereste bak, çabuk, doyurucu ve praktik şeyler bulursun
Onlara yaptır hayatım bir günde sen rahat et. Üç kişiler çabuk biter.
4 kişiyiz demen yeterliydi 😂😂
Hergün birine sor hiç sıkıntı cekmezsin 😂😂😂
Onların sevdiği şeyleri yap makarna salata vs
Noodle yap gitsin xhdjsjks
Manti, perde pilavi, pizza, kiymali makarna
Kuzenlerlin yerinde olmak isterdim
Bamya
Hadi canim
Pilav kuru et sote Bi tabakta salata
makarna
Bulgur pilavı
Erkeğin midesi pek seçici olmaz ne koysan yer😂