Bu tamamen kişisel bir tercih meselesidir. Ev yapımı baklava, daha taze ve özgün bir lezzet sunarken, hazır baklava daha pratik ve kolay bir seçenektir. Ev yapımı baklavayı yapmak zahmetli olabilir ve uzun bir süreç gerektirebilir, ancak bu tatlıyı kendiniz yapmanın keyfi ayrıdır. Hazır baklavayı tercih ederseniz, kaliteli bir marka seçerek lezzetli bir tat alabilirsiniz. Sonuçta, hangi seçeneği tercih edeceğiniz size kalmış bir karardır.
Baklava bana çok şekerli geliyor. Uzun süre şeker kullanmadığım için sanki şeker beni boğuyor gibi hissediyorum ama mesela sütlaç gibi tatlılar daha hafif ve yiyimi bence daha güzel
baklavayı kimin yaptığına göre değişir mesela genel olarak ev yapımı değil de hazır baklavaları seviyorum. ama halam çok güzel baklava yapar o nedenle halamın baklavası diyorum l
Tembel tenekeler hazırcılar elbette hazır ev baklavası der ama hiç bir şey elde açılan ev baklavası gibi olmazzb hem hazır baklavanın şerbeti mideye dokunuyor
eski bir pastaneci. baklavaci olmama ragmen tabiki ev baklavasi diyorum. ama sebebi sadece serbetinden. annem bana hep derdi bi tepsi ac baklava ben evde serbetlerim 😊 annemin serbetledigi baklavayi daha keyifli yerdim. 😋
Teşekkür ederim alışıyorsun evsizlik evet zor konteynar çadıra göre bir tık ustu lavabo banyo konusun da hijyen konusunda Yani heryer yıkık dökük anıların akrabaların arkadaslarini enkaz da kaybetmek çok acı konuşuyorsun yürüyorsun ama ruh yok yanliz kaldığında ağlama nöbetleri geliyor o gece aklından çıkmaz beyninde sürekli deprem sesi ve yikilan binalarin altindaki çığlık seslerini unutamiyorsun yankilaniyor sürekli beyninde