Ben pek tercih etmiyorum ama herkese bu konuda saygım olsa dahi! sizin bu konuda tercihiniz var mı ve neden?

Ben pek tercih etmiyorum ama herkese bu konuda saygım olsa dahi! sizin bu konuda tercihiniz var mı ve neden?

Hazır yemek sitelerini çok tercih ederdim ama artık çok güvenemiyordum fotoğraftaki olanlar ile beraber çok farklı geliyor saçma sapan eksik kalan seçenekleri oluyor çeşit çok fazla olduğu için ve sağlıksız bir çok şey var kampanyayla insanlara yedirmeye çalışıyorlar. Bu günlerde carrefoursa yeni bir yemek hizmeti çıkardı sağlıklı markalarıda koymuş herkese hitap edebilecek markalar da var içinde çok beğendim onu işten yorgun gelip yemek yapmaya vaktim olmadığı zamanlar direkt tercihim oluyor akşam yürüyüşe çıkacağım için bugün Big Bowldan siparişimi verdim. Sağlıklı bir gün geçirmeye çalışıyorum.
Seviyoruz ailece. Ye*ek sepeti 🥰
Sanırım en hızlı ve kaliteli değil mi? Ben kullanmıyorum ama denemem lazım açıkçası
Hiç mi? 😬
evet ya hiç, kendi yaptıklarım daha hoşuma gidiyor emek verince lezzet artıyor da
Doğru söylüyorsunuz.👍
Teşekkürler 🙏🏻
:) hayırlı arefeler :)
Hazır yemek sitelerini severim abi bazen dışarıdan söylerim
Afiyet olsun paşam benim
Cevap
2Cevap
Yemeksepeti ve getiri baya kullanıyorum
Severiss.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?