Yeme & İçme Belirli aralıklarla mutlaka yemeniz gereken bir şey var mı? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Biraz uyuşturu bağımlısı gibi oldu 😂 Ben pizza yemeden duramıyorum mesela. Her ay illaki en az bir kere yemem lazım. Yoksa çatlarım. Belirli aralıklarla mutlaka yemeniz gereken bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet Hamburger günüm var :D 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Her ay mı 😂 çok uzun bir zaman benim için 😏 1 3 Yorumla Menethil +1 yıl Para yetmez her hafta yaparsak. orta boy 150 lira olmuş. Yorumla Menethil +1 yıl Pardon 150 lira olan büyük boymuş. Orta boy gibi göründüğünden gözüme karıştırmışım 😂 yine de pahalı. Neyse mayış yatıyor yarın, ben yine sipariş vereyim Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl Hahahshzcxhj 😀 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet var bitter çikolata deniyor kendisine. Belirli aralıklarla yemeye çalışıyorum çünkü mutlu olmamı sağlıyor ☺️ 1 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Siyah kola ve baklava. Çok uzun süre ayrı kalamıyorum 1 0 Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben de noodle olmazsa olmaz ayda en az 3 kere 😂😋 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Et severim ben mutlaka yemeliyim sebze de severim. Mutlaka sebze de yemeliyim 1 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burger.🤤🥲Krizleri geliyor arada ve gelince yemeden de gitmiyor.🙄 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir ara hamburgerdi 2016'da ama yendim artık. Artık yok. 1 1 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Pardon, çiğköfteyi unutmuşum. Özür dilerim çiğköfte.😊🥰
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hayır öyle özel bir şey yok 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tatlı türü şeyler yemeden asla duramıyorum. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tavuklu pilav yemezsem ölürüm 1 0 Yorumla
JALYON Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Her sabah kırmızı et yiyorum olmazsa olmazım 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Turşu ya. Kornişon ve baklava krizim var. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben Probis delisiyim ya tadı çok hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet Hamburger günüm var :D
Her ay mı 😂 çok uzun bir zaman benim için 😏
Para yetmez her hafta yaparsak. orta boy 150 lira olmuş.
Pardon 150 lira olan büyük boymuş. Orta boy gibi göründüğünden gözüme karıştırmışım 😂 yine de pahalı. Neyse mayış yatıyor yarın, ben yine sipariş vereyim
Hahahshzcxhj 😀
Evet var bitter çikolata deniyor kendisine. Belirli aralıklarla yemeye çalışıyorum çünkü mutlu olmamı sağlıyor ☺️
Siyah kola ve baklava. Çok uzun süre ayrı kalamıyorum
Ben de noodle olmazsa olmaz ayda en az 3 kere 😂😋
Et severim ben mutlaka yemeliyim sebze de severim. Mutlaka sebze de yemeliyim
Burger.🤤🥲
Krizleri geliyor arada ve gelince yemeden de gitmiyor.🙄
Bir ara hamburgerdi 2016'da ama yendim artık. Artık yok.
Pardon, çiğköfteyi unutmuşum. Özür dilerim çiğköfte.😊🥰
Hayır öyle özel bir şey yok
çiğ köfte ve hatay usulü döner
Tatlı türü şeyler yemeden asla duramıyorum.
Bende pizza ve balık
Tavuklu pilav yemezsem ölürüm
Her sabah kırmızı et yiyorum olmazsa olmazım
Turşu ya. Kornişon ve baklava krizim var.
Ben Probis delisiyim ya tadı çok hoşuma gidiyor
Noodle 🍜
uyuxsturucu 🤠
Çilek
Su içilmeden olmaz