Yeme & İçme Doğduğunuz aya göre hangi tatlısınız 😅? Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu arada bilimsel olarak kanıtlanmış, kesin bilgidir.. Doğduğunuz aya göre hangi tatlısınız 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Trimusu tatlısıymışım Nisan ayında doğdum ama triliçe tatlısını daha çok seviyorum ben. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Revani oluyorum gadası 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Traliçe imiş..Ben her türlü tatlıyı sevdiğim için benim için no problem.Hiçbirini boş geçmem.Hepsini yerim 😄 1 1 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Sakin ol ama bi 😅 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl bana dondurma gibi çocuksun derler anlaşıldı şimdi 1 1 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl 😀😀 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Baklavayı da sevmiyorum :( sütlü tatlıların hepsi olabilirdim oysaki 1 0 Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tulumba tatlısı. Aralık ayında başka bir tatlı olsaydı yaa 1 0 Yorumla
Derinsd Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Herkesin sevdiği, en iyilerinden birisiyim. Dondurma 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Tiramisu ama ben dondurmayım ya ekler ve künefe de olur 😃 1 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Benim Nisan Temmuz veya augustosta dogmam lazimmis😩 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dondurma tam benlik ama künefeye bayılıyorum ikisini de alayım en güzeli nett. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ekler imişim… Güzel ama zor da yiyebileceğim bir tatlı 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tulumba mı ben tulumba olmak istemem ya triliçe olsaydım bari ya da ekler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sütlaçmış. Resimdekikeri sırala deseler en sona sütlacı yerleştirirdim, benim şans işte kfjdkcnf 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resimdekileri* Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 702 cevap paylaştı. Mart sütlaç hiç sevmem 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kazandibiymişim nefis nefis olsa da yesem😋 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Mayıs, revani ve rahmetli annem çok güzel yapardı. 1 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim tatlıya denk geliyor harika 🤣 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Tiramisu severim 2 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Ekler güzel ve şık bir tatlı 😄 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Künefe çıktı gerçekte buradaki baklava 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tiramusu 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 754 cevap paylaştı. Ooo Dondurma çıktı severim 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ekler çok da severim ❤️ 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 595 cevap paylaştı. Vezir parmağı 🤣 1 0 Yorumla
Karamellimocha_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl ama ben profiterol olmak istiyorummmm 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kazandibi.. En sevdiğim. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tiramusu severimm 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ağustos künefe olmalıydı, kabul etmiyorum. 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim tatlılardan biriymisim 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ay hayır olamazzz 🤦♀️😀 0 11 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Tulumba gkhh Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @Seyyah_Derviş tulumbayi hadi yine bir nebze severim baklava 😏 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl A a baklivi sevmeyen de mi varmış Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @Seyyah_Derviş yani öyle hiç yemeceğim bir tatlıdır 😀 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Soğuk baklava olsa bile mi? Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @Seyyah_Derviş hayırr hiç farketmez hatta çikolatalı baklava da dahil 😀 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Çıldırmışsınız hanımefendi 🤣Peki siz ne isterdiniz Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @Seyyah_Derviş yok gayaet iyiyim beyefendi 😀 mesela o seçenekler arasinda sufle , o sufle benkm hakkimdi 😕😀 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Sufle bana düştü ahah 😄 ne yapsam bilemedim Yorumla StarWarsPrensesi +1 yıl @Seyyah_Derviş Sana da yar olmaz insaallhhh 😏😀 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Trimusu tatlısıymışım Nisan ayında doğdum ama triliçe tatlısını daha çok seviyorum ben.
Revani oluyorum gadası
Traliçe imiş..
Ben her türlü tatlıyı sevdiğim için benim için no problem.
Hiçbirini boş geçmem.
Hepsini yerim 😄
Sakin ol ama bi 😅
bana dondurma gibi çocuksun derler anlaşıldı şimdi
😀😀
Baklavayı da sevmiyorum :( sütlü tatlıların hepsi olabilirdim oysaki
Tulumba tatlısı. Aralık ayında başka bir tatlı olsaydı yaa
Herkesin sevdiği, en iyilerinden birisiyim. Dondurma
Tiramisu ama ben dondurmayım ya ekler ve künefe de olur 😃
Benim Nisan Temmuz veya augustosta dogmam lazimmis😩
Dondurma tam benlik ama künefeye bayılıyorum ikisini de alayım en güzeli nett.
Ekler imişim… Güzel ama zor da yiyebileceğim bir tatlı
tulumba mı ben tulumba olmak istemem ya triliçe olsaydım bari ya da ekler
Sütlaçmış. Resimdekikeri sırala deseler en sona sütlacı yerleştirirdim, benim şans işte kfjdkcnf
Resimdekileri*
Pröfuterol ne abi
orada baklava tulumba varken
Sufle'ymişim 😻😻
Mart sütlaç hiç sevmem
Kazandibiymişim nefis nefis olsa da yesem😋
Mayıs, revani ve rahmetli annem çok güzel yapardı.
Ekler çok sevmem oysa 😄
En sevdiğim tatlıya denk geliyor harika 🤣
Triliçe ve çok güzel yaparım 🎈
Tiramisu severim
Ekler güzel ve şık bir tatlı 😄
Künefe çıktı gerçekte buradaki baklava
Künefe bunu kabul etmiyorum
Tiramusu
Ooo Dondurma çıktı severim
Revaniymişim😂😂 hiç sevmem
Baklava. Hehehe. Daha iyisi olamazdı
Ekler çok da severim ❤️
Iyi de ben trileçe sevmem ki🙄
Tiramisu imişim beeen. 😄😍
Künefe severim sıcak sıcak hemde 😂
Vezir parmağı 🤣
ama ben profiterol olmak istiyorummmm
Ben ekler ama sen ekleme sndjd
Kazandibi.. En sevdiğim.
Tulumba oluyorum
Profiterolmüşüm 😀
Künefeyi kıl payı kaçırdık, süffle
Tulumba.. bana göre değil
Tiramusu severimm
Ağustos künefe olmalıydı, kabul etmiyorum.
Ağustos ekler sevmem
En sevdiğim tatlılardan biriymisim
Ay hayır olamazzz 🤦♀️😀
Tulumba gkhh
@Seyyah_Derviş tulumbayi hadi yine bir nebze severim baklava 😏
A a baklivi sevmeyen de mi varmış
@Seyyah_Derviş yani öyle hiç yemeceğim bir tatlıdır 😀
Soğuk baklava olsa bile mi?
@Seyyah_Derviş hayırr hiç farketmez hatta çikolatalı baklava da dahil 😀
Çıldırmışsınız hanımefendi 🤣
Peki siz ne isterdiniz
@Seyyah_Derviş yok gayaet iyiyim beyefendi 😀 mesela o seçenekler arasinda sufle , o sufle benkm hakkimdi 😕😀
Sufle bana düştü ahah 😄 ne yapsam bilemedim
@Seyyah_Derviş Sana da yar olmaz insaallhhh 😏😀
Kazandibi.
Sütlaç
20 Sufle 🤤
tiramisu
Triliçe
Sufle
Tiramisu 🖤
dondurma
Künefe 🙂
ekler çıktı hocam