Astroloji & Burçlar Doğduğun aya göre hangi bayram şekerisin? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Mart 💔 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Doğduğun aya göre hangi bayram şekerisin? Doğduğun aya göre hangi bayram şekerisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Nisan tarçınlı 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 459 cevap paylaştı. Başak güllü lokumLokum severim ama güllü degil 0 0 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% Balık +1 yıl Ben de Mart doğumluyum ama neyse ki çikolata çıktı severim. 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Madlen çikolata 🍫 daha bu kurban bayramında almıştım 0 0 Yorumla
Bill-Gaste Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% Aslan +1 yıl Güllü lokum çıktı efendim. Demek ondan gül gibi biriyim 0 0 Yorumla
dogukanblgee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% Balık +1 yıl akide şekeri kaldı bize ama olsun limonlusu güzel gidiyor :D 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% Yengeç +1 yıl Akile paramparça olmuş herkese yetmeye calsoyirum 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 683 cevap paylaştı. 14.04 Koç Tarçınlı şeker 0 0 Yorumla
Cancaaazım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% Akrep +1 yıl Kuş lokumu kahvenin yanında iyi gider. 😊 0 0 Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% Başak +1 yıl Eylül, şekerin adını bilmiyom 🙄 0 3 Yorumla Cancaaazım Akrep +1 yıl Akide şekeri altında da yazıyo zaten 😊 Yorumla Blackchcl Başak +1 yıl Aa teşekkür ederimm Yorumla Cancaaazım Akrep +1 yıl Rica ederim Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Nisan / tarçınlı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karamelli 0 0 Yorumla
Mematiibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 66% Aslan +1 yıl Güllü ;) 0 1 Yorumla Mematiibaşşşş Aslan +1 yıl :-\ Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 412 cevap paylaştı. Kahveli 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Kahveli 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% Oğlak +1 yıl Katamelliymiş 0 1 Yorumla Melioraa Oğlak +1 yıl karamellll Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karışık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Nisan tarçınlı
Başak güllü lokum
Lokum severim ama güllü degil
Ben de Mart doğumluyum ama neyse ki çikolata çıktı severim.
Madlen çikolata 🍫 daha bu kurban bayramında almıştım
Güllü lokum çıktı efendim. Demek ondan gül gibi biriyim
akide şekeri kaldı bize ama olsun limonlusu güzel gidiyor :D
Akideee en sevdigim😄
Akile paramparça olmuş herkese yetmeye calsoyirum
Kuş lokumuu en sevdiğiimm😍
Tarçınlı çok severim ya
Güllü lokum lokum gibi kızım 😂
Kahveli çokta severim
Kahveli şekerim
Naneli şekerim.
14.04 Koç Tarçınlı şeker