Astroloji & Burçlar Doğduğun aya göre hangi tatlısın? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Sütlaç ciktm bn ya siz Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Doğduğun aya göre hangi tatlısın? Doğduğun aya göre hangi tatlısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Nisan triliçe. 0 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% Yengeç +1 yıl Dondurma fakat bütün tatlılar mükkemeellll duruyorrr 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Yengeç +1 yıl no no no no sosyal mühendisliğe karşıyız hanım teyze 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Tulumba da nedir ya.. 😅 Yay burcuna hiç yakışıyor mu bu.. 😄 0 4 Yorumla PrensesEdelweiß Yengeç +1 yıl 😂 😂 Ahaha benim tepkim de buydu şimdi Yorumla TatlıKızzzz34 Yay +1 yıl @PrensesEdelweiß güzelim çikolatalı tatlılar dururken tulumba hiç olmadı.. 😅 Yorumla PrensesEdelweiß Yengeç +1 yıl Hi hiç hemde. Gözüm sütlü nuriye aradı ama yokkk 😀 Yorumla TatlıKızzzz34 Yay +1 yıl @PrensesEdelweiß 😂 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 427 cevap paylaştı. Bu soruda yanlışlık var bence kazandibi Mayıs olmalıydı 0 0 Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% Balık +1 yıl Ben de sütlaçım Şeyda. Ama yükselenim Ekler.😁😆🤣😂😄 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% Başak +1 yıl ay eklermişim çok da severim doğru bu djnfdkjndflkdf 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Oğlak +1 yıl Sütlaç denk gelmesi tesadüf değlidir herhalde. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 Oğlak +1 yıl sutlac gıbısın :) sana uymus ama ben tulumba mıyım Allah askına goz var nızam var olmadı bu uymadı 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 Terazi +1 yıl Trileçe çıkmasına çok sevindim, en sevdiğim tatlıdır. 0 0 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Künefe :) Aşırı tatlıyımdir.. :) 1 0 Yorumla
yasiyoruzoyle_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 30% Yengeç +1 yıl şansa dondurma jdkwkwoepsppw 1 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% Terazi +1 yıl Baklava zaten en sevdiğim tatlı baklava 🤣 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% Boğa +1 yıl Ben tiramisu olmak istiyorum ❤️🔥 1 0 Yorumla
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% Aslan +1 yıl ben profiterol istiyordum ama 1 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% Yengeç +1 yıl Tekne kazıntısı kazandibi değil o :D 1 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% Başak +1 yıl trileçe çıktı bana neyse tulumbadan iyidir 0 0 Yorumla
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% Akrep +1 yıl Sütlaç ta tam sana uygun olmuş :)) 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ekler ama künefe olsa olmaz mı 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Pavlovaymışım tebrikler bana shssj 0 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl en sevdiğim tatlı çıktım yihuu, trileçe 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Tiramisu eh işte fena değil 😅 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Boğa +1 yıl Ekimle nisanı yer değiştirelim lütfen 🥹 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Revani falan olmam ben ya nefret ederim.. 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% Yengeç +1 yıl Ekler olmak istiyom ama ben veya nisannn 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 775 cevap paylaştı. Künefe afiyetler olsun 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Balık +1 yıl Gerçek bir künefeyim tadıma doyamazsın 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. tiramisu olmuşum ben de , Nisan 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Nisan / Tiramisu 0 0 Yorumla
Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Balık +1 yıl Künefeymişim😂 2 1 Yorumla Resimlerhayaller Oğlak +1 yıl En sevdgm Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Aslan +1 yıl Ekler 1 1 Yorumla NelereGeldim Oğlak +1 yıl @minikkladyy genel ev buraya uzak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Nisan triliçe.
Dondurma fakat bütün tatlılar mükkemeellll duruyorrr
no no no no sosyal mühendisliğe karşıyız hanım teyze
Tulumba da nedir ya.. 😅 Yay burcuna hiç yakışıyor mu bu.. 😄
😂 😂 Ahaha benim tepkim de buydu şimdi
@PrensesEdelweiß güzelim çikolatalı tatlılar dururken tulumba hiç olmadı.. 😅
Hi hiç hemde. Gözüm sütlü nuriye aradı ama yokkk 😀
@PrensesEdelweiß 😂
Bu soruda yanlışlık var bence kazandibi Mayıs olmalıydı
Ben de sütlaçım Şeyda. Ama yükselenim Ekler.😁😆🤣😂😄
ay eklermişim çok da severim doğru bu djnfdkjndflkdf
Sütlaç denk gelmesi tesadüf değlidir herhalde.
sutlac gıbısın :) sana uymus ama ben tulumba mıyım Allah askına goz var nızam var olmadı bu uymadı
Trileçe çıkmasına çok sevindim, en sevdiğim tatlıdır.
Künefe en sevdiğim 😋
Künefe :) Aşırı tatlıyımdir.. :)
şansa dondurma jdkwkwoepsppw
Baklava zaten en sevdiğim tatlı baklava 🤣
Tiramisu. Sevmem.
Ben tiramisu olmak istiyorum ❤️🔥
ben profiterol istiyordum ama
Tekne kazıntısı kazandibi değil o :D
Tiramisü <3
trileçe çıktı bana neyse tulumbadan iyidir
Sütlaç ta tam sana uygun olmuş :))
Sütlaç? Öyle olsun 🙂
Ekler ama künefe olsa olmaz mı
Sütlaç çıktı, en sevmediğim :D
Profiterol uuu sevveriz 😋😋
Pavlovaymışım tebrikler bana shssj
Ocak ama sufle hiç sevmem
Revani çıkıyor hiç de yemedim
en sevdiğim tatlı çıktım yihuu, trileçe
Herkese benden tiramisu
Tiramisu eh işte fena değil 😅
Tam ağzıma layık bi künefe :D
Ekimle nisanı yer değiştirelim lütfen 🥹
Profiterol mmmmmm
kazandibi pekte severiz
Revani falan olmam ben ya nefret ederim..
Ahhhhhh eklerrrrrrrrrr bayılırım
Ekler olmak istiyom ama ben veya nisannn
sufleyide severim :D
Tulumba, hiç sevmem
Künefe afiyetler olsun
Tiramisuymuşum.
Gerçek bir künefeyim tadıma doyamazsın
En sevdiğim tatlı kazandibi
Mart ama sütlaç hiç sevmem
baklavaaaa <3
Kanefe çok ağır geliyor bana ya 😢
tiramisu olmuşum ben de , Nisan