Yeme & İçme Çocukken kablo gibi şekerler yerdik, onun adı ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Canım fena halde ondan çekti ☺️ ama adını bilmiyorum ki alayım 😔 Çocukken kablo gibi şekerler yerdik, onun adı ne? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hala satılıyor www.trendyol.com/.../jelibon-fizzy-vejeteryan-10-lu-set-175gr-10-p-91678060 0 0 Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bebeto markasının jelibonlarıydı bunlar hala yaşıyorsa o marka internetten falan bulursun belki. Bebeto çubuk jelibon falan yaz. Kuruyemişçilerde açık halde de bulabilirsin kilo işi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya galiba oydu dogru dedin sağ ol Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ay bunlardan satılıyor hala ben alıyorum arada hariboda var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerdeee Yorumla
lɑɗywiƞe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Of çok güzel bak benimde canım çekti. Şu rengarenk olanlar hepsinden güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence şu kırmızı olan en iyisiydi Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl üstte ki gökkuşağı gibi burgulu olan marsmellow , diğerleri jelibon 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Halen var bunlardan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım ya Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Marketlerde bulursun Yorumla Soran +1 yıl A101 ve şokta yoktu Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bilmiyorum onu yerel marketlerde var bebeto , haribo ürünü Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağ ol Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bimde Bebetonun var 8.50 9 fiyatı vardı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl A 101'de Şokta yoktu bi de BİM'e bakim Yorumla Balloons +1 yıl A101 de geçen yıl vardı spot olarak şimdi getirmiyorlar ama Bimde şu kahve kraketler oyuncaklar keklerin olduğu yerde Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağ ollll Yorumla Balloons +1 yıl Geçen gün bende atmıştım 😂 insanın canı jelibon çekiyor Ramazanda Yorumla Soran +1 yıl Evet ya 😂 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 352 cevap paylaştı. Marketlerde haribonun var bu şekerlerinden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya ben göremedim Yorumla vesvesex +1 yıl İyi bakmamışsındır Yorumla Soran +1 yıl Peki bakarım bi daha Yorumla
Huqoo Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yumiyum vardı belki kastettiğin odur :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır o sakızz Yorumla Huqoo +1 yıl Yumiyum sakız mı 😀😀 Neyse umarım bulursun Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bunlar işte jelibonlar. :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani bunlar da adını bilmiyorum işte hem jelibondan farklıydı içindeki o beyaz şekeri bi değişikti Yorumla carsngirls +1 yıl www.trendyol.com/.../uzun-cilekli-yagli-cubuk-jelibon-200-gr-p-69019342 bundan. :D Yorumla Soran +1 yıl Bu o mu ya tam değil gibi Yorumla carsngirls +1 yıl Bu aslında da iyi çekememişler. :D Yorumla Soran +1 yıl Hıı tamam sağ ol Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. makron diye aklımda kaldı 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Yumuyum değil miydi 😅 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl A101'de var. 🙃 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Var mı nasil ya Yorumla Edaaa97 +1 yıl Valla var haribo jelibonların yanında bulunuyor kutulu hemde 😄 gidersem atarım sana 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha tamam bi ara bakcam sağ olll Yorumla
sena_166 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl ben hala yiyorum adı bebeto 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nereden bulduun Yorumla sena_166 +1 yıl bizim mahallede satiliyo Yorumla Soran +1 yıl Aldımmm ama hasta oldum yiyemiyorum midem kötü, geçince yiycem Yorumla Soran +1 yıl Ama 50 kuruşa alırdık eskiden 8 TL olmuş ben şok 🙀 Yorumla
Ruyamıra412 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Jelibon değilmiydi onlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jelibonlar da şekerdir neticede boş ver ehehe Yorumla Ruyamıra412 +1 yıl Evet xmlckxmcmxöö Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Akide 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayırr akide değil Yorumla berkol +1 yıl Akide nin birçok türü var. Türkiye de genel adı akide Yorumla berkol +1 yıl Bu yumuşak mi sert mi Yorumla Soran +1 yıl Yumuşak Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 773 cevap paylaştı. Cat 6 şeker 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ney 😅 Yorumla _Thanos_ +1 yıl Cat 6 şeker Yorumla Soran +1 yıl Peki bdhdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hala satılıyor www.trendyol.com/.../jelibon-fizzy-vejeteryan-10-lu-set-175gr-10-p-91678060
Bebeto markasının jelibonlarıydı bunlar hala yaşıyorsa o marka internetten falan bulursun belki. Bebeto çubuk jelibon falan yaz. Kuruyemişçilerde açık halde de bulabilirsin kilo işi
Evet ya galiba oydu dogru dedin sağ ol
Ay bunlardan satılıyor hala ben alıyorum arada hariboda var
Nerdeee
Of çok güzel bak benimde canım çekti. Şu rengarenk olanlar hepsinden güzel
Bence şu kırmızı olan en iyisiydi
üstte ki gökkuşağı gibi burgulu olan marsmellow , diğerleri jelibon
Açık kuruyemis satan yerlerde bu tarz şeyler satılıyor
Halen var bunlardan
Bulamadım ya
Marketlerde bulursun
A101 ve şokta yoktu
Bilmiyorum onu yerel marketlerde var bebeto , haribo ürünü
Tamam sağ ol
Bimde Bebetonun var 8.50 9 fiyatı vardı
A 101'de Şokta yoktu bi de BİM'e bakim
A101 de geçen yıl vardı spot olarak şimdi getirmiyorlar ama Bimde şu kahve kraketler oyuncaklar keklerin olduğu yerde
Tamam sağ ollll
Geçen gün bende atmıştım 😂 insanın canı jelibon çekiyor Ramazanda
Evet ya 😂
Marketlerde haribonun var bu şekerlerinden
Nasıl ya ben göremedim
İyi bakmamışsındır
Peki bakarım bi daha
Yumiyum vardı belki kastettiğin odur :)
Hayır o sakızz
Yumiyum sakız mı 😀😀
Neyse umarım bulursun
Bunlar işte jelibonlar. :D
Yani bunlar da adını bilmiyorum işte hem jelibondan farklıydı içindeki o beyaz şekeri bi değişikti
www.trendyol.com/.../uzun-cilekli-yagli-cubuk-jelibon-200-gr-p-69019342 bundan. :D
Bu o mu ya tam değil gibi
Bu aslında da iyi çekememişler. :D
Hıı tamam sağ ol
makron diye aklımda kaldı
Yumuyum değil miydi 😅
Yılan derdik biz 🥳
A101'de var. 🙃
Var mı nasil ya
Valla var haribo jelibonların yanında bulunuyor kutulu hemde 😄 gidersem atarım sana 🤣
Ahaha tamam bi ara bakcam sağ olll
ben hala yiyorum adı bebeto
Nereden bulduun
bizim mahallede satiliyo
Aldımmm ama hasta oldum yiyemiyorum midem kötü, geçince yiycem
Ama 50 kuruşa alırdık eskiden 8 TL olmuş ben şok 🙀
Jelibon değilmiydi onlar
Jelibonlar da şekerdir neticede boş ver ehehe
Evet xmlckxmcmxöö
Akide
Hayırr akide değil
Akide nin birçok türü var. Türkiye de genel adı akide