Sanırım en azından benim akranlarımın doğal seleksiyonu :D Çalardık abicim ne yalan sözyleyecem 6-7 yaşındaydık zaten zaaa. Allam sen affet :D

Sanırım en azından benim akranlarımın doğal seleksiyonu :D Çalardık abicim ne yalan sözyleyecem 6-7 yaşındaydık zaten zaaa. Allam sen affet :D

Amcam bakkaldı ve her seferinde ne alırsam alıyım para vermezdim. Çaldığımı hatırlamıyorum ama kesinlikle çalmadım diyemem. Elbette olmuştur bir iki kez. Çocuk aklı işte o yaşta yapılması normal. Önemli olan daha büyük şeyler çalmamak ve o yaşta bırakmak. Zaten bunu yaparken aslında çalmamamız gerektiğini hepimiz biliyorduk fakat masum çocuklardık.
Cevap
5Cevap
ben kuzenler çalmış olabilirim küçükken çocukken tabi ki de
Bigbabol, Cino Allahım sen affet. Bi de şu para çikolatalardan çalardık. Küçük parçaları aşırmak daha kolaydı ajssj
Ahuahauhua bir de solucan jelibon :D Aynı valla. Çok niyetlendim ama hiç leblebi tozu çalamamıstım :D
Aahaha bibabol pahalıydı bi de sulugöz sakız daha ulaşılabilirdi :D Cemaatten çalıyordum bir de ben günah x5 yüklenmiştir. D
Alalh affetsin mubareklerden çalmak sıkıntı aslfnasjlk
Yok hiç çalmadım ama komşunun bahçesinden meyve alardık skfjjd
Ehehehe şehrin ortasında olduğumuzdan hiç öyle fırsatlarımız olmadı lasfnasjf
Ailem sayesinde hiçbir zaman çalmadım zaten bizim oralarda market vardı sadece dedemlere gidince bakkala giderdim ama hiç çalmadım
Biz de çocuk olduk ama çalmadık yani hırsızlığı normalleştirmemek lazım
6-7 yaşında ki çocuklar hırsız olamaz!! Hele ki benim devrimin çocukları hiç olamaz. Şimdi ki çocuklar gibi 6 aylıkken tablet kullanmıyorduk biz. Bazı şeylerin idraki çok geç başlardı...
24 yaşındayım ben de yaşlarımız arasında pek fark yok, hangi yaşta olursa olsun hırsızlık hırsızlıktır, benim çocukken sınıf arkadaşım sınıftaki herkesten bir şeyler çalardı daha 4 5 ay önce hırsızlıktan tutuklandı mesela :D
Zihnini değiştir.35 yaşındayım. Kesinlikle aynı şey değil. Sakız falan çalınırdı bakkal ya ailelerimizden alırdı ya da ses etmezdi. Benim akranlarımın hbüyük çoğunluğu yapmıstır. Ufak kasaba gibi yerlerde oturanlar hariç. 6 yasında ki bebeleri de hırsız yapıyorsan cidden zihnini değiştir yani :D
O yaştayken hırsız olan büyüyünce de normal olduğunu varsayıp yapar diyorum, çocukken bu kadar ufak şeyleri çaldıysan sorun olmaz ama bunun gibi işi ilerleten de var diyorum
Konumuz o değil ki :D Çoğumuz çalmışızdır ve inan o küçükken çalanlar büyüdükçe böyle şeylere dikkat eder :) Bizim çocukluğumuzda youtube face Instagram twitter x herkesin evinde bilgisayar elinde telefon yoktu. Bunu niye anlatıyorum? Şunun için sizin çocukluğunuz böyle olmadığı için o hissi anlamanı beklemem, ve senin içinden ya bu ne diyor çocukta olsa hırsızlık hırsızlıktır diye düşünmen normal. Bizim sosyal becerilerimiz iyi kötü ayrımlarımız daha bir ilkel şekilde gelişiyordu. O yüzden bak yorumlara gülerek evet yapmıstım yazabiliyoruz. Şimdi ki 7 yaşında ki çocuk ailesini bile ciddi ciddi öldürmeyi düşüneibliyor :D Bizim zamanımızda yoktu böyle duygular. Sosyal medya ve teknolojiye gökdelenden atlar gibi atladığımız için bırak zamane çocuklarını onların ebeveynleri bile bu teknolojik ilerletmeyi çocuklarına ne şekilde vereceğini bilmiyor. Bu yüzden 1 yaşını doldurmamıs cocuklar table 1 yaşındakiler bilgisayar kullanabiliyor. İzlemekle gerçeği yaşamak arasında ki farkı kavrayamıyorlar. Vs vs bu işin psikolojik boyutu. Elbette senin gibi bende hırsızlığa karşıyım o konuda merak etme aynı dusunuyoruz o yüzden tartısmak değil ama o dönemi anlaman gerektiği için parmak yoruyorum :D
Bakkladan bşy çalmazdım ama komşuların meywe ağaçlarından inmezdimm ayyy nee terlikler yedimm bee
Hayır hiç... Bayramda verilen paraları bile aldırmazlardı zorla tıkanlar hariç almazdım bende :))
Hırkıslıkta yapmadık demeyiz neyse ki babam ödüyormuş içim rahat
Taso çıkan cipsleri çalardık
Oha great exprience :D La biz sakızı zor saklardık cips çalmak büyük başarı :D
Cipsler dışarıda duruyordu, arkadaşlardan birisi içeri girip oyalıyordu. Biz de dışarıda cips çalıyorduk ama her cipside çalmıyorduk, paketi sıkıp içinde taso olanları alıyorduk
Akjfabsfjhas
Çilek calmıstım bi tane 😀
Çilek mi ahaha :D Ben solucan şekerleme çalmıstım birden fazla kez. Mübareklerin bakkalından :D günah x 5 :D
Hiç çalmadım valla
Çalmak yok biz böyle yetişmedik
Ben çalmadım hiç öyle huylarım yoktu
Yalan yok 😂😂
Sakız çalardık 5 kuruştu o zaman
Ben varım
Hayır çalmadım
Bende calmistim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?