Kuru kayısı yerken içinden böcek çıktı😓
Çiğnedim ama yutmadım. Diyet yaptığımdan dolayı soruyorum. Bu kayısının kalorisini almış oluyor muyum? Hiç yutmadım sadece çiğnedim.
Kuru kayısı yerken içinden böcek çıktı😓
Çiğnedim ama yutmadım. Diyet yaptığımdan dolayı soruyorum. Bu kayısının kalorisini almış oluyor muyum? Hiç yutmadım sadece çiğnedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet 1 sene boyunce bocek ve turevlerini yeme sonra devam
Kaloriyi almış sayılıyor muyum onu sormuştum aslında
Aldigin icin bi sene uzak dur
Kardeş ama yutmadım hiç direkt çıkardım yani nasıl bu yiyeceğin kalorisini almış oluyorum?
Ciğnedim sadece
Kanina karisti o bikere
Yutmadım ki yok yani geri çıkardım
Neyse diğer herkes sayılmaz demiş siz yanlış biliyorsunuz demek ki
Simdi ciddi yaziyorum. Biraz once dediklerimi unut. Sacmalama yesen yutsan ne olur? Bu isin mantigini coz ve boyle basit seyleri kafana takma. Bol sans.
Kalori hesabı yapıyorum. Mantıgıda gayet iyi biliyorum. Yediğim şey midede sindirilirken kalorisini vücut alıyor di mi? Benimki de mideye ulasmadıgı için kalorisini almıs olmuyorum
Mantigi ozaman ben yanlis biliyorum. Bana anlatirmasin faydan dokunsun. Genel kilo verme mantigini bildigin nedir. ?
Yaktıgın kalori aldıgın kaloriden fazlaysa kilo verirsin. Çok basit yani. Ayrıxa sorduğum sorunun bunla alakası yok. Ben sadece kalorisini almış sayılır mıyım diye sordum kilo verir miyim diye sormadım
Okadar basit degil. Konu konuyu actim el elden ustundur faydan dokunur sandim ve sordum. Neyse kg kaybi saglikli olmadigi surece vucuduna zarar verir verdigin kg da hizli bisekilde alirsin. Biliyosundur bilmiyosundur bilemem soylemek istedim. Gonlunce olsun
O kadarını bende biliyorum. Fast food çikolata yiyerek tabi kilo verilmez. Ama yediğim kuru kayısı zaten sağlıksız değil
Ben cok genis capli biseylerden bi surecten bahsediyorum. Kayisi afiyet olsun.
Sağol
Son olarak bi kac cumle once hani dedinya cogunluk bisey olmaz demis sen aksini soyluyosun diye. Bu konu icin degil fakat genel olarak cogunluk herzaman dogruyu yapmayabilir.
Ama bak yutmadım çiğnedim ve hemen attım. Kayısı da kuru meyve suyunu falan aldım desek o da yok. Bu yüzden mantıken olmuyor cidden. Vücudun sindireceği bir şey almadım.
Kanıma falan karışmadı yani
Yok zaten bende ayni fikirdeyim bu konu ile ilgili. Ben sen goy goy olsun diye yazdigini dusundum. Genel olarak herzaman cogunluk=dogru demek degildir.
Bu arada gercekten kafana takma boyle seyleri
Hayır, goy goy diye yazmadım. Dediğiniz gibi her zaman çogunluk haklı değildir, ama haklı olabilir de
Tabiki. Zaten anlayinca ciddi olarak fikrimi beyan ettim.
Bedava proteini atlamış olman kötü olmuş. Saymamalısın.
Teşekkürler
Almadın.
Peki, tesekkür ederim🙏