Nar ekşisi tadındaki soslar piyasadan kalkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı düzenlemede 30 Haziran 2023 tarihinden itibaren bu ürünler piyasadan kalkacak. Orijinal nar ekşisi olmayan bu sosları kullanır mısınız, sever misiniz?

Nar ekşisi tadındaki soslar piyasadan kalkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı düzenlemede 30 Haziran 2023 tarihinden itibaren bu ürünler piyasadan kalkacak. Orijinal nar ekşisi olmayan bu sosları kullanır mısınız, sever misiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Severim, sosunu değil kendisini kullanırım.
sonunda gıda boyası kimyasallar ve şekerden oluşan şu saçma şey kaldırıldı. darısı diğer saçma şeylere.
Sevmezdim
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Ben pek sevmem zaten bu sosu hatta hiç sevmem. Ama niye kaldırılmış anlamadım.
orijinal nar ekşisi olmadığı için kaldırılıyor. nar ekşisi sosu diye satılıyor ama bir sürü katkı maddesi var içinde. gerçek bir nar ekşisi değil
severim o yüzden sosunu değil kendisini kullanıyorum
gerçeğinin tadı çok lezzetli oluyor
Çok mecbur kalınca kullanırım genelde orijinalini tercih ederim...
orijinal tercih etmek lazım
Ayni şey tost peyniri adı altında ne olduğu belli olmayan kaşarlar içinde olsa ne güzel olur
çok haklısın
Nar ekşisi yasaklandı sandım çiğ köfte onsuz olmaz. Bunlar kalkabilir zaten kullanmıyorum
Daha nar ekşisi ile sosunu karıştıran cahiller var. Bari bilmediğiniz konuda yorum yazmayında cahilliğiniz ortaya çıkmasın
Bende onlardanım 👋😄
Yasaklandigina gore ciddi zararli olmali, neyseki cok yemiyordum
aynen, çok fazla katkı içeriyormuş
Ben bayilirim ya artik cig kofteciler sıkmayacak o zaman cunku gercek olani pahali epey of
ilginç bir bilgi..
biz çiğ köfte de satıyoruz :)
Marul 🥬 salatasında iyi 😌 gidiyordu ya
ben de salatalarda çok severdim
Son derece zararlı bir şeydi ya
evet, ben tüketmiyordum zaten
Kendilerini bu ülkeden yasaklasalar keşke
Iyi yapmışlar pek sevmezdim
Severim de tiryakisi değilim
Bimdeki nar ekşisini kullaniyrm sadece
Nedn kalkıyor peki bilen var mı
gerçek nar eşkisi olmadıkları için kalkıyorlar. içinde katkı maddeleri var