Hiç daha önce evde pide yaptın mı?

Pide değilde cezayir ekmeği yapıyorum.. pide hiç yapmadım zor gibi görünüyor sanırım hamurunun püf noktası iyi yoğurulması ve beklemesi gibi..
*maşallah çok marifetlisiniz.. sizin gibi eli becerikli beyefendiler varmıydı da benmi bunu bilmiyordum..😊
Hazırlamak çok zor değil, un, su, şeker, maya, süt, yumurta, tuz, zeytinyağı üzerinede çörek otu.
Kabarması için homuru bekletiyorsun, sonra fırına🙂✌🏻
Sizin kadar becerikli bir hanımefendi karşısında benim lafım olmaz 🙂
O senin nazikliğiniz hanımefendi 🙂
Hep birlikte🌹
2. Günü yaptım çok güzel oldu
👍🏻
Cevap
4Cevap
Elinize sağlık. Ben yapmadım ama annem yaptı bugün. Aslında geçen sene de birkaç kez denemişti. Güzel oluyor, ben evde yapılanı daha çok beğendim.
Sağol
Pandemi döneminde ekmek ve hamur işlerine merak salan her insan gibi onları denerken , pide de yapmışlıgım var
👍🏻
Bir ara çörek te yap. Pide kadar çok lezzetli oluyor. Çörek ekmeği.
👍🏻
Hayır hiç yapmadım afiyet olsun. pide zaten ben kıymalı severim normal pide sevmiyorum hiç
🙂sağol
Yapılır neden yapılmasın. Ama ben tam cavdar sevdiğim için pide yemiyorum.
Çok iyi olmuş, ellerin daha da ilham göre 🤌🏻
Sağolasın✌🏻
Siyez unundan yapmıştım :)
👍🏻
Evet kiymalı yaptik annemle ama cok stresli iş bence
Hayır üşenirim 😃
Hiç yapmadım yakarım kesin😂
Ne gerek var ki 😛
🙂
Evde ne yaptığını biliyorsun, fırınlarda ya da pastanelerde güven sorunu yaşıyorum😜
İçine koyacağım ürünleri de ben kendim yapmıyorum ki. Onlar da zararlı olabilir 😅
Hayır su, tuz, un, maya ve organik yumurta 😉 ne zararı olabilir 🤔
Ya organik diye organik olmayan yumurta verdilerse? 👀
Bak gördün mü? Gene zarardayım 😬
Hahjaja sen aşırı şüpheci bir kız çıktın, yumurtayı tavuğun altından alsan tavuk yumurtayı değişmiş dersin😂
Tavuk hastadır belki 😂
Yapmamak için son nefesime kadar konuşabilirim WCSMXXHMDND
Bak gördün mü şüpheci seni🤣🤣
Bak nediyeceğim sen yapma ben yaparım sen yersin🤣🤣 yoksa sen bahane üstüne bahane üreteceksin😜
Hayalimdeki üye WCSXMXJDMDNDD
Sağol hhhgjjsjs
Yes tabiki yaptım
👍🏻
Yapmışlığım var.
👍🏻
Hyr yapmadım
Elinize sağlık
🙂sağol
En İyi Cevaplar