Yeme & İçme 2 ay Tok tutan yiyecekler nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 5 6 kilo zayiflamam lazim cok zorlaniyorum neler tok tutar? Tok tutan yiyecekler nedir? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kumsalyılmaz123 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Yumurta elma yulaf. Elma aslında arada açıkınca harika bir kurtarıcı 1 0 Yorumla
Urbane Takip Et Xper 5 Yaş: 37 2 ay oruç tut işte tek öğün beslen sadece iftar yap 5-6 kilo veirsin bir ayda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ben de o kadar vermeyi düşünüyorum. Başladım bile 1 9 Yorumla Soran 2 ay Super peki senin nasil gidiyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay 62 ydim 58 oldum sporla birlikte sıkılaştımm Yorumla Cevap sahibi 2 ay 52 falan olsam yeter Yorumla Soran 2 ay Kac ayda zayifladin Yorumla Cevap sahibi 2 ay 1 ayda Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen verdin mi kilo Yorumla Soran 2 ay Hayir daha yeni basladim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Umarım verirsinnn canım Yorumla Soran 2 ay Umarim canim saol Yorumla
Feza034 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Elme ve kuruyemiş ye 1 15 Yorumla Soran 2 ay Yarim saat once elma yedim halen aclik hissediyorum Yorumla Feza034 2 ay Bir tane daha elma ye o zaman yavaş yavaş vücudun alışacak Yorumla Soran 2 ay İns hemen alisir yaa Yorumla Feza034 2 ay Boy kilo nedir bu arada? Yorumla Soran 2 ay 168 65 Yorumla Feza034 2 ay Eğer imkanın varsa evde spor da yapmanı tavsiye ederim sadece zayıflamış olmazsın ayrıca vücuduna şekil vermiş olursun Yorumla Soran 2 ay Hic halim kalmiyor su an o kadar açım ki vucudum acliga alissin sporda yapcam evde Yorumla Feza034 2 ay Sabahtan beri bir elmayla durmuyorsun demi Yorumla Soran 2 ay Hayir kahvaltida haslanmis yumurta yedim. Oglen corba ictim Aksam uc kasik kisir yedim Yorumla Soran 2 ay Gun icinde kivi elma yedim ve su ictim Yorumla Feza034 2 ay Sever misin bilmiyorum ama mümkünse öğünler arasında filtre kahve iç tok durmana yardımcı olacaktır Yorumla Soran 2 ay Sevmiyorum yaa kahve carpinti yapiyor Yorumla Feza034 2 ay Hmmm o zaman yeşil çay içmelisin ödemi çok daha hızlı atarsın Yorumla Soran 2 ay Oyle yapayim tesekkurler Yorumla Feza034 2 ay Rica ederim iyi akşamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yumurta elma yulaf. Elma aslında arada açıkınca harika bir kurtarıcı
oruç tut işte tek öğün beslen sadece iftar yap 5-6 kilo veirsin bir ayda
Ben de o kadar vermeyi düşünüyorum. Başladım bile
Super peki senin nasil gidiyor
62 ydim 58 oldum sporla birlikte sıkılaştımm
52 falan olsam yeter
Kac ayda zayifladin
1 ayda
Sen verdin mi kilo
Hayir daha yeni basladim
Umarım verirsinnn canım
Umarim canim saol
Elme ve kuruyemiş ye
Yarim saat once elma yedim halen aclik hissediyorum
Bir tane daha elma ye o zaman yavaş yavaş vücudun alışacak
İns hemen alisir yaa
Boy kilo nedir bu arada?
168 65
Eğer imkanın varsa evde spor da yapmanı tavsiye ederim sadece zayıflamış olmazsın ayrıca vücuduna şekil vermiş olursun
Hic halim kalmiyor su an o kadar açım ki vucudum acliga alissin sporda yapcam evde
Sabahtan beri bir elmayla durmuyorsun demi
Hayir kahvaltida haslanmis yumurta yedim.
Oglen corba ictim
Aksam uc kasik kisir yedim
Gun icinde kivi elma yedim ve su ictim
Sever misin bilmiyorum ama mümkünse öğünler arasında filtre kahve iç tok durmana yardımcı olacaktır
Sevmiyorum yaa kahve carpinti yapiyor
Hmmm o zaman yeşil çay içmelisin ödemi çok daha hızlı atarsın
Oyle yapayim tesekkurler
Rica ederim iyi akşamlar
Yumurta yoğurt
yulaf yok tutar
tok*