Sahurda ne tok tutuyor?

Glisemik indeksi bu kadar yüksek besinler nasıl tok tutsun... Kısa sürede sindirilir kana karışır ve kan şekerini hızla yükseltir ve sonra kısa sürede açıkmanızı sağlar.
Bulgur pilavı, tam buğdaylı ekmek, yoğurt yiyebilirsiniz...
Karpuz özellikle tavsiye ediliyor su miktarı yüksek olduğu için.
Hamur işi hem susatır hemde hergün çok zararlı. Yumurta, zeytin, yoğurt gibi besinler tüketin.
Dostum vucudu tok tutması için , lif değeri ve karbonhidrat değeri yüksek besinler tüketmen gerekir , mesela yulaf ezmesi , salatalık, domates tarzı şeylerde lif yüksektir tok tutar ayrıca yulaf ezmesinde kaliteli karbonhidrat vardır :)
hamur işi çok yanlış bir tercih. 2 adet yumurtayı öneririm. tatlı sakın yemeyin hele tuzlu asla. çorbaya yulaf ezmesi katıp yemek de iyi bir tercih. sıfır şeker de yanlış ama şekerden yine de uzak durun.
Cevap
15Cevap
karpuz kavun hem susuzluğu giderir hem de tok tutar.
haşlanmış yumurta , bulgur pilavı , beni tok tutuyo :D
Zeytin çünkü lifli. Yumurta peynir en önemlisi kepekli unla yapılmış ekmek :)
Haşlanmış yumurta diyorlar ama ben sevmiyorum. Çorba ve tost yiyorum genelde. Bir de salatalık olunca pek susamiyorum
Bence kahvaltı gibi yapılmalı. 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahılli ekmek, 1-2 yemek kaşığı az tuzlu zeytin, beyaz peynir, taze sebze, tuzsuz kuruyemiş..
Normal bir yemek vaktiymiş mantığıyla önne konulanı yediğin zaman acıkmıyosun ya öyle tek tek her besinin artısı eksisis var
Allah affetsin 10 gündür oruç tutmuyorum sahur yapmayi özledim
bence farketmiyo gece 1 gibi eve geldim biraz midem koutuydu uzanayım bıraz dedim bir kalktım ezanın okunmasına 10 dk var suyumu içtim azcık peynır pide yedim şu an herzamanki gibi dururumum var
besin değeri yüksek tutan şeyler hurma gibi mesela hurma yersen rahat edersin tok tutar bu arda profil resmin on numara hacı ya :D
karpuzdan falan uzak dur bide yağlı şeyler tüket babaannem hep der ve etkili :)
haşlanmış yumurta. çorba. bulgur pilavı
Yumurta, makarna, pilav, tavuk eti, balık, süt
yogurt hem susuzlugu gıderir hem acıkmayı
Yumurta kahvaltılık şeyler
saf patates haşlaması ye
Haşlanmış yumurta, yoğurt tok tutar.
Hurma ve sut
Abi Bu Soruyu Hz. google Daha İyi bilir
En net yumurta haşlamasıdır.
Yumurta, süt, muz..
Yumurta
pilav çorba afiyet olsun