Ama tek bi günden bişey olmaz ya diyetisyen den gelincedee öyle yapıyodum ne varsa yiyodum öenmli olan çok şu içmek 3 dilim ekmek yemek sadece sabah öğlen akşam 1dilim
Ben aralıklı oruç yapıyorum kahvaltı ve akşam yemeği var. Kahvaltı da çeyrek ekmek yerim. Akşam yemeğinde ekmek yemem. Çok tatli istersem havuc ya da portakal yerim. Icebildigim kadar su icerim hatirladikca. Abyr cuburdan uzak duruyorum. 10 gündür çikolata yemedim :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunun için kalorisi düşük beslenmelisiniz veya spor yapmalısınız o zaman iyi gelir
Nasıl?
Anlamadım.
Su bol bol su icmelisin yok olmuyor dersen bir kac ceviz hemen yutma ama uzun uzun ciğneyerek
Tesekkurler
1 haftadır diyetteyim günde 3 litre su içiyorum bugun ne varsa yedim bozdum diyeti 😂😂
Offffff ben de 10 gündur diyetteyim umarim bozmam
Ama tek bi günden bişey olmaz ya diyetisyen den gelincedee öyle yapıyodum ne varsa yiyodum öenmli olan çok şu içmek 3 dilim ekmek yemek sadece sabah öğlen akşam 1dilim
Ben aralıklı oruç yapıyorum kahvaltı ve akşam yemeği var. Kahvaltı da çeyrek ekmek yerim. Akşam yemeğinde ekmek yemem. Çok tatli istersem havuc ya da portakal yerim. Icebildigim kadar su icerim hatirladikca. Abyr cuburdan uzak duruyorum. 10 gündür çikolata yemedim :(
Her gun yiyodum 1 tane hiç bişey olmuyordu 1 bucuk ayda 6 kilo vermiştim ama suyu çok içtim porsiyonları azalttım
Ben 1.5 ayda 10 kilo vermistim
Şimdi de dayan 😂
Olmuyooo dhhdhr
Olur olur canıma tak etmişti benim de öyle başladım diyete
Dayancaz mecbur ztn Ramazan geldi idmanli girelim
Odak herşeyi unutturur film dizi oyun ya da başka birşeyler yaparak odağı başka yöne çek
Deniyorum ama işe yaramıyo pek
Sohbet et bi arkadaşınla daha basit bir yöntem
Tamam :(
düşük kalorili sşeyler tüketebilirsin
Meyve gibi mi
veya sebze meyvenin kaloirisi var hem karbonhidrat hem de komplekste olsa şeker içeriyor
Aa tamam tesekkurler
Havuç mor lahana yiyin
Mor lahana var mı evde şu an bilmem ama severim ve havuç ds iyi olurdu.
Diyet modern bir işkence yöntemidir 🥲
Kesssinlikle doğru..
Şu an cikolata yiyorum ve efsane gidiyo varya
Çok kötüsünüz joker bey. En son 11 gün önce çikolata yedim :(
Valla mükemmel bir şey tarım kredi kooperatifi cikolatasi bide mukemmel otesi
Oncesinde ise kiymali börek ve cay
Benim yerime de ye 😔
Kas yapıp bazal metabolizmamı yükselteyim de ben de gecnin bi vakti istediğim şeyi yiyebileyim 😬
Yiyom zaten hic merak etme kardesim
Hadi basarilarin devamini dilerim
İyi geceler teşekkürler
21 gun kuralini oturtursan gerisi kolay istesende yemiyosun
İyi geceler
Alışmayı denerim tamam
kalk hemen iki yumurta haşla
Bu saatte yemek yiyemem..
yemelisin yoksa bu bezginlik olusturacak ve diyet cabuk bitecek..200 k ll fazla degil
10 gündür devam ediyorum yeni baslamadim
o zaman uyu
Uykum gelse ah sabaha zor uyurum :/
bir bardak yogur iyi gelir.
Su iç dindirir birazda olsa.
Tamam sağ ol
vur kafayi uyu...
Uykum yok acliktan uyuyamiyorum
Ye o zaman knk ne gerek var kendine boyle eziyet etmene. Diyet yap da kendini ac birak da diyen yok..
Ama gece oldu ya güya :(
hic mi yemek yok mutfakta...
Uyu geçer
Uykum olsa keske
Yemiyerek
evet böylelerine böyle cevap vereceksin hll olsun dayi ogli
Zaten yemiyorum ama aklımı kemiriyor resmen
@ImperialTurcicum niye boş yapıyosun
Başka şey düşün
abalcım kim boş yapıyor burada belli. acıkan insan ne yapar evrenin en basit sorusu bu
Deniyorum :(
adam pes etmiyor xd
@ImperialTurcicum diyette olduğumu söyledim, yani bu saatte bir şey yiyemem. Sadece soruyorum ki ne yapsam iştahım geçer? Nesi mantıksız bunun?
boz diyeti ye işte
ya da bozma diyeti çek işte
bize mızmızlanmanın sana getirisi yok
🙄🙄🙄
İnş başarılı olursun
Git diğer yorumları oku arkadaşım mantıklı yorumlar yapılabiliyor bu soruya. Saçmaladın iyice. Madem muhattap olmak istemiyorsun, sorumdan çık..
@Serkan_87 teşekkürler inşallah
hadi bys
Kaç gün oldu başlayalı
11. gündeyim zannediyorum.
Verebildin mii
2-3 kilo verdim ama tamamı yağdan değildir zannediyorum ödem falan ds atılmıştır.
Hedef kaç
Hedefim 12
Olur azimli ol boy kaç
175
Su iç
İçim almıyor daha fazlasini
Uyuyarak
Uykum yok pek
Su iç
Yerim kalmadi suya