Ben halamın yaptığı yemeği yemem çünkü kendisini de sevmiyorum. 😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sevmediğim, nefret ettiğim kişilerin yaptığı yemeği asla ve kat'a yemem. Ben bir kişiden boşu boşuna nefret etmem, o kişinin gönderdiği yemeği de çöpe dökerim, o fesat yüreğinden , dedikodu yapan dilinden, kötülüğümü isteyen şeytan aklından çıkan yemeği yemem, sevmediğim kişinin selamını dahi almam, yaptığı yemeği nasıl yiyim? Çünkü o kişinin elleri değdi, sevmediğim kişinin elleriyle yaptığı, ellerinin değdiği hediyeyi de çöpe attım kırıp. Benim zihnimde, anılarım da kötü kalanların, hakkımı helal etmeyeceklerimin yemeğini yer miyim? Zinhar , asla.
Şeytanın, cadının, sinsinin teki aşure yaptı gönderdi bana, doğru çöp kutusuna attım, ne iyiliğini isterim ne kötülüğünü, budala , ahmak, pislik , mikrop birde bana aşure gönderdiği için kendini insan ilan ediyor, kendiyle övünüyor, hasbam sahiden insan olsa kendiyle övünmez, sen kimsin ki ben senin yaptığın yemeği yiyeceğim, kral sofrası da kursalar, kurdukları sofrada kuş sütü de eksik olmasa yine o yılanların yaptığı yemeği yemem, sevdiklerimle yediğim kuru ekmek baldan tatlı gelir bana, çünkü en kıymet verdiklerim samimiyetle dolu, lakin kalbi irin ve kazuret olanların parmaklarının değdiği hiçbir şeyi yemem, doğruca çöpe dökerim , benim damağımdan geçmez o şeytanların hazırladıkları yemek, bir insanın becerikli, mahir olmasından ziyade yüreğinin tertemiz olması mühimdir benim için , fesat kalbi olanlar, yaptığı yemeği bana dedikodu eşliğinde yapanların yemeğini yemem , o yilanlar beni de kendileri gibi arsız sandılar. Rabbime dua ederim, Rabbim beni kimseye muhtaç etme, nefret ettiklerime hiç muhtaç etme, sevdiklerimle iki cihanda da mesut olmayı nasip et bana diye
01 Yorumla- 1 yıl
amin :)
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Bu yönde takıntılarım ciddi oranda azaldı. Mesela annem dahil kimsenin elinden salata yemezdim. Artık takılmıyorum, kıl çıksa bile yiyorum ahshs Çok ekstrem durumlar olmadığı sürece yerim
12 Yorumla- 1 yıl
darısı başıma :)
- 1 yıl
Amin🌸🙂
- u1 yıl
Hayır şu an öyle birisi yok zaten eşim ya da sevgilim olursa yaptığı yemeği her zaman yerim hatta birlikte yapardık. veya ne kadar kötü olursa olsun sırf sevgilim yaptığı için yerdim ben yani kötü yemek bile beni mutlu ederdi.
02 Yorumla- 1 yıl
ben kötü yemek yiyince mutsuz oluyorum
- 1 yıl
Evet bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
9Cevap
- 1 yıl
Yani temiz olması lazım kim yapıyorsa yoksa annemin olsa yemem. Kimse kirilcak diyede yiyemem o yemeği geçmişte bunu bı kaç defa da mecburen yapmışımdir. Midem almaz.
00 Yorumla - 1 yıl
Bn cok temiz ve lezzetli yemek yaparim yaptigi yemegi yemem dedigim biri yok hayatimda temiz olsun yerim yani sikinti yok..
02 Yorumla- 1 yıl
keşke ben de böyle olsam
- 1 yıl
Olursun canım niye olmayasin nevarki bunda😊👍🏼
- 1 yıl
Yengem sevmeyerek yapıyor bu da belli oluyor. Yiyemiyorum getirdiği yemekler çöpe gidiyor maalesef
02 Yorumla- 1 yıl
üzücü
- 1 yıl
Sevmeden yapılan her işin sonu bu
- 1 yıl
Yani! Yaradan mecbur bırakmasın. Yaptığı yemeği yerim diyeceklerim çok az. Yaptığı hiçbir şeyi yemeyeceğim kişi sayısı çok fazladır.
01 Yorumla- 1 yıl
amin :)
Karşı komşu.. Tatsız tutsuz Allah affetsin bir garip yapıyor ya.
10 Yorumla- 1 yıl
Valla sevmediğim yemek grubunda değilse pişen şey kimin yaptığı umurumda olmaz bedava sirke baldan tatlıdır 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Temiz görünmeyen, mutfağı temiz olmayanın yemeğini yemem.
01 Yorumla- 1 yıl
hijyen önemli
- 1 yıl
halamın yaptıgı yemek yemegı geç verdiği meyveyı bıle yemıyorduk
01 Yorumla- 1 yıl
bu halalar başa bela :D
Maalesef gastronomi öğrencisi olduğumdan beri herkesin yaptığı yemeği yemek zorunda bırakıldım...
12 Yorumla- 1 yıl
ama işin çok güzel, değer
Tanımadığım kişilerin evinde yemek yemiyorum. Obsesifim maalesef.
00 Yorumla- 1 yıl
Var var yengemin hiçbir yemeğini yemem hem eli pis hem kötü yemek yapıyor 😂
00 Yorumla - 1 yıl
Komşumuzun kızının yaptığı hiç birşeyi yememiştim zamanında.
00 Yorumla - 1 yıl
Yengeminkini yemem cunku evi çok pis yere ayağını basınca ayağım yere yapışıyo
00 Yorumla - 1 yıl
Kayınvalidemin yemeği yenmez genel anlamda pis bir kadın. Oğlu da tam tersi titiz nasıl oluyor anlamış değilim 🤷
20 Yorumla - 1 yıl
hiç öyle düşündüğüm biri olmadı.. 🤷🏻♀️
00 Yorumla - 1 yıl
@Zlatan_red zehirlersin diye korkuyorum 🤪😅
02 Yorumla- 1 yıl
Aaa üstüme iyilik sağlık yaa ben has🤗🤭
- 1 yıl
Has değil ben ha olacaktı
Bilmediğim tanımadığım yerlerde yemek yemiyorum
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tanımadığım insanların yemem
00 YorumlaTek bi kişininin dışında kimsenin yemeğini yemem
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Büyücü yengemin yemeklerini yemem.
01 Yorumla- 1 yıl
Mfsgfxjbfxbjdfbjfdhj
- 1 yıl
Yemek le halanın ne suçu var. Saçmalamışsın
00 Yorumla - 1 yıl
Babam
00 Yorumla - 1 yıl
var iş arkadaşım. ... hanım.
00 Yorumla - 1 yıl
En büyük teyzem 🤢
00 Yorumla - 1 yıl
Jsnsjsjs detay
00 Yorumla Evet var
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öyle biri yok gibi.
00 Yorumla- 1 yıl
Abiciğimin😅.
00 Yorumla - 1 yıl
Önüme bok da koysalar yerim ben
00 Yorumla Kuzenim çok pis
00 Yorumla- 1 yıl
Komşuların yemekleri
00 Yorumla - 1 yıl
Tabiki varr
00 Yorumla - 1 yıl
Aynen var birileri
00 Yorumla - 1 yıl