Allah affetsin ama hazır sarmaları ve köfteleri asla sevemedim 🥺(onlar da bana bayılıyordu zaten)

Allah affetsin ama hazır sarmaları ve köfteleri asla sevemedim 🥺(onlar da bana bayılıyordu zaten)

Özellikle hazırını yemem dediğim yemeklerin başında konserve yiyecekler, hazır çorbalar ve hazır pişmiş ve dondurulmuş et/tavuk/balık ürünleri geliyor zaten fark edildiği gibi evde yapılanlarla hazır yemekler arasında büyük bir tat farkı var
Asla yememeye çalışırım.
Ayçiçek, palm, Vb diğer yağları aşırı zararlıdır.
Bilmeden tükettiğiniz ürünlerin içinde ucuz yağlar var.
Tüm organlarınıza kemiklerinize üreme organlarınıza zarar veriyor kansere yol açıyor kardiyovasküler rahatsızlıklar ortaya çıkarıyor,
Lütfen dışardan tüketmeyin ve uyarın
Almak zorunda kalırsanız bile içeriklerini ve üretim, tüketim tarihlerini inceleyiniz
Sağlıklı huzurlu günler dilerim 🌹
Hazır sarmaların tadı saman gibi ama şansıma bir keresinde iyi olan denk gelmişti. Belki fabrikada biri kendine yapmış ama kısmet bana çıktı shdjs hazır çorbaların hepsinde aynı tat var ve dondurulmuş pizza hani görüntüsü pizza öyle bi'şey. Kağıt gibi kesilmiş salamlar falan.. hani yesen doymazsın, yemesen de sorun yok.. öyle bi' pizza.
Hazır çorbalarda işkembe çok güzel ya djsjs
Katmışlarsa nolmuş yani adam mı öldürmüşler
Hazır yemek tüketmiyorum malzemesini kendim alıp yapıyorum ama depremde mecburi olarak konserve yemeklerden yemiştim tadları sevilecek cinsten değil sadece mecburi zamanlarda yenmeli
Of, hazır sarma mı? 🙅♂️ Eyvah eyvah! Ben de senin gibi kesinlikle ev yapımı sarmadan başkasını yemem, mutfak namus meselesi resmen! Elinin lezzeti olmadan, o sarma neyle sarılır, nasıl yenir? Hazır köfteler için de aynı şey geçerli, bence onların adı "köfte" değil, "kısıtlı sevinç pelerini"! 😂
Evde yapılan sarma, anne eli değmiş gibi olunca tadına doyulmuyor. Kendi restoranımda bile sarma tavasını sıkı denetlerim, abartmıyorum, neredeyse parmak izimin izini bırakıyorum sarmanın üstünde! 😄
Senin tercihin bana çok tanıdık geldi. Hazırı asla geçemeyenler kulübüne hoş geldin! 🙌
herkesin eli lezzetli midir
Cevap
23Cevap
yaprak sarması var
hazır yemeklerde çok fazla koruyucu katkı maddesi var. uzun süreli zararlarının dışında midem çok hassas hazır bişey yiyince hemen bulanıyor.
Kız ne garipsiniz zaten mideniz ağrımasın bozulmasın diye hep koruyucu koymuşlar a aaaa iyi niyetten de anlamıyonuz valla sjsjsjs
Hazır çorbaları hiç sevmiyorum mesela hazır yaprak sarması yemedim ama
Yememen daha iyi 🌹
Ben de sevmiyorum sarmanin hazirini. Bir ara Burcu markasının sarması meşhurdu millet kafayı bozmuştu o sarmayla.
Denedim onuu da sjsjs. Tat olarak güzel ama pirinçler hamur olmuş
😄🌸
Hazır veya dondurulmuş olan hiçbir şeyi yemem.
Bir hazır lahmacun yapmışlar çoğu restorandan iyi bak onu hariç diyelimm
Hangi marka? Bir Antep' liye söylememiş sayıyorum
Pekfood. Antep dışında bir yerde lahmacun yediysen yaşanan mağduriyeti de biliyordundırr
Lahmacun mağdurlarının olduğunu bilmiyordum, Bodrum fiyatlarını görmezden gelirsek. Kendin yapabilirsin.
Akşam 7’de eve gidip lahmacun mu yapayım😡😡 onun dışında evde enfeeesa yapıyorum
Beni dövecek, ne kadar yorgun geliyorsan.
Dövmem dövmem merak etme shshs
Bi rahatlık geldi, günaydın
Geldi Alice'nin yemek soruları☺️ hazır hiç bir şey sevmem canım🤷
Gelmesin miiii
Gelsin gelsin canım bişey demedim ☺️ canım çekiyor sayende yapmaya mecbur kalıyorum 🙄
Tek gitmezzz beni de çağırr
Seve seve 🌸☺️
Hazır sarma gerçekten kötü oluyor Küçükken denemiştim böyle tatsız tuzsuz ve bol sulu hiç hoş değil
Evet ya pirinçler hamur gibi
Hiç almadim ki farkını bilsem sarma makinesi gibi sarıp duruyorum bu sene çok sardim
Aman aman hiç bulaşmaa
Evde kendim yapıyorum ev lezzetine alışınca disardaki lezzetli gelmiyor
Kesinlikle ya. Ben de depresyondayken hayatı sorgularken baya sarma sarıyordum. Bu aralar yine bir sarma sarma serüvenine başlasam iyi olur
Sar sar at buzluğa depresyon bir işe yarasin🤧
Her işten bir fayda sağlamak lazımm
'Asla' dediğim her lafı da yemeği de tekeer teker yedim. 😃 O yüzden asla yemem dediğim bir şey yok.
Çoğunlukla yemekleri kendim yapar yerim dışarda çok nadir şu dönemde hijyene güvenim çok düşük
Konserve olarak sadece ton balığı tüketiyorum. Hazır çorbalarda bazen güzel oluyor ama gerçekden vakit yoksa. Onun dıṣında çoğu hazır ürün midemi bulandiriyor hele sarma, köfte, patlıcan vs. gibi yemeklerse.
Her şeyi yerim öğrenciyim yani midemin kaldıramayacağı şey yok
Sarma. Gerçekten annem o kadrrrr güzel yapiyor ki yabancininkini yiyemiyorum bile.
ben genelde hazır yemek almam zaten yediğim en hazır şey çiğ kofte baskada ne alırım ne yerim
Hazır et ve tavuk ürünleri olmuyor aşırı yapay geliyor 😒
Hazır olarak sadece döner ve kebap yerim. Onun dışında yemem.
Noodle makarnalar sarma zaten berbat Rabbim yokluğunu vermesin de evde olan bi başka
Yaprak sarmasj konserve fasulye markette satilan pide lahmacun tarzi seyler
Lahmacun güzeldi yaa
Hangi markanındı acaba
Hazirini asla yemem diyecegim bir sey yok. Sadece guzel ve saglikli olmasi onemli. Konserve artik hayatimiza girdi.
sorunun görünce sarma dedim. fotoyu görünce haklılığımı anladım :D kesinlikle sarmanın hazırı evdeki lezzette olmuyor
Sakatat ve tavuk yemekleri maalesef evde kendi yaptığım en güvenilir olanı
Hazır gıdalar sağlık açısından sıkıntılı zorda kalmadığım sürece almam kendim yaparım.
Hiç alınmış hiç bir şeyi yiyemem genelde.
Özellikle hazır çorbaları hiç içmem.
et ve ürünleri hazır yenmez dışarıda özellikle tavuk
Tadını beğenirsem ayrım yapmam...
Tadının güzel olması yeterli yanii
Patlıcan olmaması da önemli : ))
Asla hazır ekmek arası asfalt yememm
Ev yapımı yapalım
İçli köfte hazır yemem
Bana da yapp
Makarnayı evde yaparım.
Hamurunu muuu
Dondurulmuş hiçbir şey sevmiyorum. Geçen gün bir kaza geldim lahmacun aldım. Az daha bu dünyada en sevdiğim gıdadan nefret ediyordum.
dışardan yemiyorum genelde sevmem lokantada cafede yemek saglıklı ve hijyenk degil
Neredeyse her şeyi
Disardan kolay kolay bosey alıp yemem
İşte bu yaprak sarması😊
Hazırlar çok yapay geliyor.
Mantı ve ev yemekleri yaprak sarma gibi 😂
Mantı dondurulmuş her türlü yemek
Donmuş hazır et ve tavuk ürünleri
Sarma herkesin ortak fikri galiba
Asla yemem dediğim bir şey yok ya
Yok hatta hazır yemekleri daha çok seviyorum
Her yemek neredeyse sevmem hazır olanları. Doğal olanlardan 20 yerim
Konserve sarma ve kuru fasulye asla yemem.
Hazir sarma a101 in guzel bence
Pirinçler çok hamur gibi ya onu sevemedim
İçli köfte.
Evdeki olağanüstü güzel ama dışardan da alınabilir ya
Restaurantlar iyi yapıyor da hazır olarak sevmiyorum ben.
Marketlerde satılan çiğ köfte dürüm 😫
Onlarda çirkin ya
Karnıyarık, sütlaç , pilav , sebze yemekleri
Hazır sarma gerçekten iğrenç bir şey.
Döner kebap sadece bunları hazır yerim
Hazır çorba meyve suyu
Asla hazır noodle yemem.
Çorba
Pizza.
Ben severim genelde
Çorba
Çorba olabilir