Pek sayılmaz. Ben daha çok bilinen, denenmiş tarifleri yapmaktan hoşlanırım. Deneysel işlere giriştiğimde genelde sonuç hüsran oluyor, malzeme de israf oluyor. Arada bir ufak tefek değişiklikler yaparım mesela baharatları oynarım ya da malzeme eklerim. Ama baştan sona keşif peşinde koşmak bana göre değil. O kadar enerjim de yok açıkçası. Yemek yapmak benim için görev değil zaten, canım isteyince yaparım. Sıkılmam öyle.
Benim annem yıllardır pazarlama, aşçılık üzerine hep görev aldı. Bilmediğim bütün yemekleri, ip uçları, yemek üzerine farklı tatlar çıkarmayı ondan öğrendim. Mutfak ile tamamen bir bütün olduğum için, çok değişik tatlar çıkarırım, değişik sunumlarda yaparım..
Mutfak konusunda becerikli olduğumu asla söyleyemem Sadece karnımı doyurmak amaçlı bazı şeyler yapabiliyorum Kek poğaça sulu yemek gibi gibi şeyleri yapıp birilerine yedirmedim yedirmeye denetmeye açıkçası cesaretim yok