Yeme & İçme Mutfağa girdiğinizde harikalar yaratır mısınız? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Ben öyleyimdir net Mutfağa girdiğinizde harikalar yaratır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Mutfağa girdim de harikalar yaratamam , ama sadece bir oda da harikalar yaratırım. O da yatak odası. Deliksiz uyumayı severim de biraz. 1 0 Yorumla
simulation Takip Et Guru Yaş: 35 11 ay O kadar iddialı değilim el lezzetim vardır aç kalmayacak kadar bişeyler yapıyorum 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve çeşitlerine merak saldım bu aralar 1 0 Yorumla
disenchantment168931 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 101% 11 ay Pek sayılmaz ama bir kaç marifetim var. 0 0 Yorumla
Anonimolmakistemiyom Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay belli olmuyo ya , yapıyom biseyler 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Mangal ızgara işlerinde daha iyiyim 0 0 Yorumla
KaraAteşş Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 11 ay Harikalar demeyelimde güzel şeyler yaprız 0 0 Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 307 cevap paylaştı. Üşenmezsem yaratabilirim 0 0 Yorumla
dmbllyasar Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Mutfak değilde başka odada harikalae yaratırım 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 831 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet yaratırım. 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen döktürürüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mutfağa girdim de harikalar yaratamam , ama sadece bir oda da harikalar yaratırım. O da yatak odası. Deliksiz uyumayı severim de biraz.
O kadar iddialı değilim el lezzetim vardır aç kalmayacak kadar bişeyler yapıyorum
Kahve çeşitlerine merak saldım bu aralar
Pek sayılmaz ama bir kaç marifetim var.
belli olmuyo ya , yapıyom biseyler
Mangal ızgara işlerinde daha iyiyim
Harikalar demeyelimde güzel şeyler yaprız
Üşenmezsem yaratabilirim
Mutfak değilde başka odada harikalae yaratırım
hamarat değilim
Hayır
Yaratmak değil de. Yapıyoruz bu sporu
Evettt
Evet yaratırım.