Yeme & İçme Ev yapımı ürünleri mi yoksa market ürünlerini mi seviyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sizin tercihiniz hangisinden yana oluyor? Market ürünleri Ev yapımı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ev yapımı ürünleri mi yoksa market ürünlerini mi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Market Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ürüne göre değişir. Mesela yoğurt konusunda ev yoğurdunu tercih ederim. Bakkal yoğurdunu hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bazen ev yapımı bazende market ürünü oluyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Market ürünleri tercih ederim ben 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sarma hariç tüm yemekleri yapabilen biri olarak evde yapılan şeyler her zaman daha güzel gelmiştir :) 1 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hediye alırken bile el yapımı özel olmasına özen gösteririm 1 0 Yorumla
u Askiyasamak Takip Et Master Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 770 cevap paylaştı. Merhaba, ben genelde market ürünlerini tercih ediyorum yani öyle alışmışım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
adult2672 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl açık doğal salça alıyorum mesela aylarca sıcak olsa bile bozulmadan kalırken, dükkana aldığım hazır salça kış günü olsa bile 2 günde bozuluyor 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ev yapımı bulmak biraz zor nadiren kullanıyoruz bulabilirsek daha doğal ve sağlıklı ama çoğunlukla market.. 0 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl El yapımı ürünler her ne kadar daha sağlıklı ve güzel olsa da market ürünlerinden de sevdiklerim var elbette. 0 0 Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl ev yapımı pahalıdır bazen alırım. ama genelde market urunlerı kulanıyoruz. sadece yağ ve kahvaltılıkları ev yapımı alıyoruz. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Yerine, durumuna, parasına, ihtiyacıma göre değişir.El yapımı her zaman kaliteli olmuyor. 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ev yapımı daha lezzetli ve kaliteli oluyo. Market ürünlerinin tatları ve kaliteleri hep aynı geliyo bana. 0 0 Yorumla
advenport Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Ev yapımı ürünler daha mükemmel oluyor, 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bazı şeyleri evde yapmaya kalkınca pahalı oluyor hazır almak daha mantıklı. 0 0 Yorumla
tatliidlknnl25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ürüne göre değişiyor ya 😅Ama genellikle ev yapımı 👌 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gerçi şimdi her şey GDO lu yinede ev yapımı daha sağlıklı 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Keşke Memleket gibi yerde yaşasak ta Ev ürünlerimizi kışlıklarımızı kendi ellerimizle yapsak. 0 0 Yorumla
Ars01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ev yapımı iyidir ama sağlık açısından diğerlerinin tatları daha güzel 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 917 cevap paylaştı. ev yapimi urunler lezzetli degil. 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Ev yapımı ürünleri tercih ederim 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ev yapımı daha temiz ve sağlıklı benim açımdan. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ürüne göre değişir bu durum 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Market. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Ev yapımı 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Ev yapımı 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Market 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Ev yapımı. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Ev yapımı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ürüne göre değişir. Mesela yoğurt konusunda ev yoğurdunu tercih ederim. Bakkal yoğurdunu hiç sevmiyorum.
Bazen ev yapımı bazende market ürünü oluyor gadası
Market ürünleri tercih ederim ben
Sarma hariç tüm yemekleri yapabilen biri olarak evde yapılan şeyler her zaman daha güzel gelmiştir :)
Hediye alırken bile el yapımı özel olmasına özen gösteririm
Merhaba, ben genelde market ürünlerini tercih ediyorum yani öyle alışmışım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
açık doğal salça alıyorum mesela aylarca sıcak olsa bile bozulmadan kalırken, dükkana aldığım hazır salça kış günü olsa bile 2 günde bozuluyor
Ev yapımı bulmak biraz zor nadiren kullanıyoruz bulabilirsek daha doğal ve sağlıklı ama çoğunlukla market..
El yapımı ürünler her ne kadar daha sağlıklı ve güzel olsa da market ürünlerinden de sevdiklerim var elbette.
ev yapımı pahalıdır bazen alırım. ama genelde market urunlerı kulanıyoruz. sadece yağ ve kahvaltılıkları ev yapımı alıyoruz.
Yerine, durumuna, parasına, ihtiyacıma göre değişir.
El yapımı her zaman kaliteli olmuyor.
Ev yapımı daha lezzetli ve kaliteli oluyo. Market ürünlerinin tatları ve kaliteleri hep aynı geliyo bana.
Ev yapımı ürünler daha mükemmel oluyor,
Bazı şeyleri evde yapmaya kalkınca pahalı oluyor hazır almak daha mantıklı.
Ürüne göre değişiyor ya 😅
Ama genellikle ev yapımı 👌
Gerçi şimdi her şey GDO lu yinede ev yapımı daha sağlıklı
Keşke Memleket gibi yerde yaşasak ta Ev ürünlerimizi kışlıklarımızı kendi ellerimizle yapsak.
Market ürünü kolay ve lezzetli ama sağlıksız oluyor
Ev yapımı iyidir ama sağlık açısından diğerlerinin tatları daha güzel
mümkünse marketten bişey almam
Ev yapımı tabiki
ev yapimi urunler lezzetli degil.
Market ürünleri tabii ki
Ev yapımı ürünleri tercih ederim
Ev yapımı daha temiz ve sağlıklı benim açımdan.
Hangisi daha güzelse ondan
Olabildiğince ev yapımı elbette
Ürüne göre değişir bu durum
Ev..
market ürünleri
Ev..
Ev yapımı favorim
Ev yapımı
Evvv
Market
Market.
Ev yapımı