Yeme & İçme Yaptığım tarifi nasıl buldunuz? ØŔůhĚmīčīØ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Sebzeli mantarlı sos hazirladim ve mantiyla bütünleştirdim Nasıl Olmuş Benden 10 üzerinden 9 aldı Yaptığım tarifi nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sebzeli mantarli manti.Ya çok güzel veya da berbat olacagina eminim..Hiç tatmadim, afiyet olsun. 1 1 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Tabiki de cok guzel oldu çünkü ben yaptimmmm Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çok baharatlı duruyor 1 1 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Yes öyle Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Güzelmiş, kaç kalori 🤓 1 9 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Bilemem Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl nxnsjsj çok kalori Yorumla Vault_Boy +1 yıl Tamam ya hadi bugün hile günüm olsun. Bana da afiyet olsun 🤫 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Sende mi yapcan kiz Yorumla Vault_Boy +1 yıl Yok, hayalimde yedim. Ben tavuk sote, tavuk burger yaparım Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Jsjsjsj Afiyet olsun bende tavuk sote dusunuyoedum evde kalmamis tabiki markete gidemem sooo Yorumla Vault_Boy +1 yıl Kilosu 80, 90 lira bonfile. Marketler kapalı, so tomorrow gitmen lazım. 9 a. m.'den sonra Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Yedim doydu göbüşüm zaten Yorumla Vault_Boy +1 yıl Sen ayrı, göbüş ayrı doyuyor. Harika Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl harika bi bulamaç 1 1 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Bulamaç sensin Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu ne abla yaa :( Olmamış :( 0 6 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Ben beğendim tadini Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Tadını bilmem de görüntü hoş değil abla yaa :( Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Hm okeytooo tadi güzeldi bitirdim simdi Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl salcayi cok severim bol salcali yaptim belki ondan sana oyle geldi Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Afiyet olsun abla :( Doydun mu bari :( Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl yes çok güzeldi Yorumla
CızBızVızVız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Olmaz mantıya DOKANMAYIN! 0 2 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Viz viz yemeği de var Yorumla CızBızVızVız +1 yıl Ben yemek yemem dünya güzeli uzaylıyım👽 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. İğrenç 0 4 Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Nesi iğrenč pardon Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Mantar olması Yorumla ØŔůhĚmīčīØ +1 yıl Sen çok biliyin sanki Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Mantar yiyemiyorum:( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sebzeli mantarli manti.
Ya çok güzel veya da berbat olacagina eminim..
Hiç tatmadim, afiyet olsun.
Tabiki de cok guzel oldu çünkü ben yaptimmmm
Çok baharatlı duruyor
Yes öyle
Güzelmiş, kaç kalori 🤓
Bilemem
nxnsjsj çok kalori
Tamam ya hadi bugün hile günüm olsun. Bana da afiyet olsun 🤫
Sende mi yapcan kiz
Yok, hayalimde yedim. Ben tavuk sote, tavuk burger yaparım
Jsjsjsj Afiyet olsun bende tavuk sote dusunuyoedum evde kalmamis tabiki markete gidemem sooo
Kilosu 80, 90 lira bonfile. Marketler kapalı, so tomorrow gitmen lazım. 9 a. m.'den sonra
Yedim doydu göbüşüm zaten
Sen ayrı, göbüş ayrı doyuyor. Harika
harika bi bulamaç
Bulamaç sensin
Bu ne abla yaa :( Olmamış :(
Ben beğendim tadini
Tadını bilmem de görüntü hoş değil abla yaa :(
Hm okeytooo tadi güzeldi bitirdim simdi
salcayi cok severim bol salcali yaptim belki ondan sana oyle geldi
Afiyet olsun abla :( Doydun mu bari :(
yes çok güzeldi
İyi gibi