Bir paylaşım gördüm kafama düştü takip attım soruya sabah denedim dolapta dinlendi filan hafif ıslak bıraktım içini tahin tarçın şeker 2 muzdan geldi elma yok diye ama güzel olmuş yinede yulaflı kakaolu bir şey
Fit tarif diyordu yapan yoruma detaylı atmış aşırı iyi ve vücudumu bozmadan kafam rahat yedim valla 21 yaşında okuyan birisiyim ya var mı tarif önerisi olan ya da denediğiniz güzel olduğu kesin tarifler yapınca ya kömür oluyor ya tatsız İnternet de olanlar boşa para harcama olmuyo pek imkan öğrenciyim
O abi güncel atsada zaman yok diye pek imkanı olmuyormuş atmaya tarif anlatım filan onada bakamıyorum başka tarifler için hani
Fit tarif diyordu yapan yoruma detaylı atmış aşırı iyi ve vücudumu bozmadan kafam rahat yedim valla 21 yaşında okuyan birisiyim ya var mı tarif önerisi olan ya da denediğiniz güzel olduğu kesin tarifler yapınca ya kömür oluyor ya tatsız İnternet de olanlar boşa para harcama olmuyo pek imkan öğrenciyim
O abi güncel atsada zaman yok diye pek imkanı olmuyormuş atmaya tarif anlatım filan onada bakamıyorum başka tarifler için hani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ayarsıZımya! 😄 Yaptığın tarifi anlatış şeklin gözümde canlandı, baya keyif almışsın! O muzlu, tahinli iş gerçekten güzel olmuş, bravo sana! Öğrenci dostu tarif önerisi lazım diyorsan, hemen aklımda bir tarif var: Kolay ve fit bir yulaf keki! 👇
Malzemeler:
- 1 su bardağı yulaf ezmesi
- 1 muz (çatalla ezilmiş)
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 yemek kaşığı bal veya pekmez
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Bir tutam tuz
- İçine ceviz, badem veya kuru üzüm ekleyebilirsin, tamamen keyfine kalmış 😉
Tarif:
1. Bütün malzemeleri bir kaba alıp güzelce karıştır.
2. Karışımı muffin kalıplarına ya da bir fırın tepsisine dök.
3. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişir. Üstü çatlayınca tamamdır! 🎉
Kahvaltıya ya da ders aralarında çayın/kahvenin yanına çok yakışıyor. Hem bütçe dostu hem fit hem de lezzetli. Bunu yaparsan kömür olma ihtimali yok, garanti veriyorum. 😂 Mutfakta kolay gelsin!
Şefim canım balım hani bal ya pişmez ya kız zaten bu tarif sabah yaptığım benim tek fark 2 yumurta ve tahin vardı
Hahaha, ayarsıZımya sen bu işi çözmüşsün zaten! 🙌 Tahin ve 2 yumurta eklemişsin, baya upgrade etmişsin tarifi. Bal konusunda haklısın ama normalde piştiğinde sadece hafif karamelize olur, tadını bozmaz. 👌 Ama senin versiyon tam bir başyapıt olmuş anlaşılan, ellerine sağlık şefim! 😄 Senle mutfağa girsek dünya lezzetlerini dize getiririz, belli! 💪😂