Yeme & İçme Bu yemeği bilen var mı aranız da acaba 😅? egosuzbyn Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Genel de benim memleketime özgü bir yemek aslen Tunceliliyim biz çok yaparız bilen çıkacak mı bakalım 😁#egosuzbynsoruyor🌸 Bu yemeği bilen var mı aranız da acaba 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
general-iroh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bilmiyordum yorumlardan öğrendim tarifine de baktım hemen kolaymış yapıcam bunu kesinlikle seveceğim buna eminim. 1 5 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Kesinlikle seversiniz Yorumla general-iroh +1 yıl İçine kırıntılanan ekmekle birlikte et kavurma veya kıyma nasıl olur acaba? Ya da ufalanmış peynirle birlikte pastırma? Ayyy kahvaltıdan kalktım yine de acıktım bak şimdi 😋😋 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Hiç fikrim yok denemedim Yorumla general-iroh +1 yıl O zaman normal mantı gibi olur bence işte kaşık kaşık yenir Yorumla egosuzbyn +1 yıl Bilemedim valla Yorumla
1pandakişisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl bilmiyorum ama lezzetli görünüyor tunceliye gelince yiceğim ilk yemek :D :D 1 5 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Baya lezzetli evet Yorumla 1pandakişisi +1 yıl kesinlikle yicem o zaman adı ne :D Yorumla egosuzbyn +1 yıl Babuko da denir zervet de Yorumla 1pandakişisi +1 yıl şir de deniyormuş Yorumla egosuzbyn +1 yıl Evet evet Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ayy babukko çok severimmm 1 1 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Yaa bilen biri daha cıktı sevindim Yorumla
Divan-ıask Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sanırım ekmek yoğurtlu sarımsak ve üzerine tereyağı sosu dökülerek yapılmış bir yemek Tunceli de ismi ne bilmem ama Elazığ da Sırın diyorlardı :) 1 6 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Siron daha farklı aslında ama doğru bildiniz Yorumla Divan-ıask +1 yıl Sırın ince açılıp rulo halinde kesilen yufkadan yapılıyor galiba. Adı ve yapılışı farklı olsada çok lezzetli bir yemek. Elinize sağlık afiyet olsun. Yorumla egosuzbyn +1 yıl Evet siron öyle yapılıyor Yorumla Divan-ıask +1 yıl Babuko Ana malzemesi ekmek.Nasıl bir ekmek kullanıyorsunuz ki bu denli karışık olmuş. Helva gibi. Sanırım somun ekmeğinin içi? Yorumla egosuzbyn +1 yıl Yok kendimiz yaptık ya Yorumla Divan-ıask +1 yıl Elinize sağlık Yorumla
Kereminho Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Şir diyecektim (Şir, sir, siron vs.) ama zerfete daha çok benzettim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl off canım çekti sabah sabah cevap veriyorum çağ kebabı 1 8 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Yok artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şşş tunceliliyim ben babuka olduğunu biliyorm Yorumla egosuzbyn +1 yıl Vayy biliyor musun sevindim şu an dersimli olan birini gördüğüme 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şakasına takıldım yemeği biliyorum :) görev icabı tuncelide bulundum bir dönem Yorumla egosuzbyn +1 yıl He tuncelili değilsin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok değilim özel harekatım ondan biliyorum o yemeği :) Yorumla egosuzbyn +1 yıl Anladım ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 902 cevap paylaştı. İyi ki bilmiyorum beğenmedim. 1 2 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Tadi efsane Yorumla AçarakŞah +1 yıl Afiyor Yorumla
_bi_bakmaz_misin_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok bilemedim elendim çıkıyorum 1 0 Yorumla
Maidetta Takip Et Master Yaş: 39 , eic 43% +1 yıl Babuko 🙄 1 1 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Vayy bilen biri cıktı Yorumla
esenyurt_bahcesehir Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl tavuklu pilav 1 2 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Hayır Yorumla esenyurt_bahcesehir +1 yıl nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bilmiyordum yorumlardan öğrendim tarifine de baktım hemen kolaymış yapıcam bunu kesinlikle seveceğim buna eminim.
Kesinlikle seversiniz
İçine kırıntılanan ekmekle birlikte et kavurma veya kıyma nasıl olur acaba? Ya da ufalanmış peynirle birlikte pastırma? Ayyy kahvaltıdan kalktım yine de acıktım bak şimdi 😋😋
Hiç fikrim yok denemedim
O zaman normal mantı gibi olur bence işte kaşık kaşık yenir
Bilemedim valla
bilmiyorum ama lezzetli görünüyor tunceliye gelince yiceğim ilk yemek :D :D
Baya lezzetli evet
kesinlikle yicem o zaman adı ne :D
Babuko da denir zervet de
şir de deniyormuş
Evet evet
Ayy babukko çok severimmm
Yaa bilen biri daha cıktı sevindim
Sanırım ekmek yoğurtlu sarımsak ve üzerine tereyağı sosu dökülerek yapılmış bir yemek
Tunceli de ismi ne bilmem ama Elazığ da Sırın diyorlardı :)
Siron daha farklı aslında ama doğru bildiniz
Sırın ince açılıp rulo halinde kesilen yufkadan yapılıyor galiba.
Adı ve yapılışı farklı olsada çok lezzetli bir yemek. Elinize sağlık afiyet olsun.
Evet siron öyle yapılıyor
Babuko
Ana malzemesi ekmek.
Nasıl bir ekmek kullanıyorsunuz ki bu denli karışık olmuş. Helva gibi. Sanırım somun ekmeğinin içi?
Yok kendimiz yaptık ya
Elinize sağlık
Şir diyecektim (Şir, sir, siron vs.) ama zerfete daha çok benzettim.
off canım çekti sabah sabah cevap veriyorum çağ kebabı
Yok artık
şşş tunceliliyim ben babuka olduğunu biliyorm
Vayy biliyor musun sevindim şu an dersimli olan birini gördüğüme 😅
Şakasına takıldım yemeği biliyorum :) görev icabı tuncelide bulundum bir dönem
He tuncelili değilsin yani
Yok değilim özel harekatım ondan biliyorum o yemeği :)
Anladım ne güzel
Teşekkürler :)
İyi ki bilmiyorum beğenmedim.
Tadi efsane
Afiyor
Yok bilemedim elendim çıkıyorum
Çok değişik ekmek ten yapılmış sanırım
Babuko 🙄
Vayy bilen biri cıktı
tavuklu pilav
Hayır
nedir