Yoktu ama deprem sürecinde doğru düzgün yiyecek olmamıştı paso meyve suyu çikolata, bisküvi süt alabilmiştik ilk günlerde. Böyle olunca abur cubur tek seçeneğimiz olmuştu.
Yaa gerçekten çok üzgünüm çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏 nasılsınız peki şimdi iyimisiniz biraz kendinizi toparlayabildiniz mi ?
Elbette toparlamak çok zor olacak unutmamız mümkün değil o anları. kaybettiğimiz anılarımız sevgimiz saygımız olan insanları gülerken değil ölürken görmeyi asla unutmamız mümkün olmasa da
Hayat devam ediyor unutmadan da olsa burukta olsa yapılan şeylere adapte olmaktan başka çaremiz de yok.
bi ara vardı ama baktım ki koskoca dolabı bi günde boşaltma yetisine sahibim, boşu boşuna para vermeyi kestim. Arada sırada alıyorum eğer evde her gün bunlar durursa bir gün bile bırakmam hepsini dakikalar içinde yer bitiririm
Ohh miss çok iyi yapmışsın afiyet olsun ama hazırlamak daha keyifli oluyor bence insanın ruhuna iyi geliyir aslında içecek te almıştım ama görselde çekme şansım olmadı çünkü onları üst rafa dizmistim ( kakaolu süt, meyva suyu, normal süt , ayran vss ) kendime de ala ala 2 tane enerji içeceği aldım 😂 zalimsin hayat 😂
Ya merak etmeyin bitirnezsiniz insan kendini bildikten sonra yediğine içtiğine dikkat eder sonuçta çünkü herşeyin fazlası zarar demişler 🤗.. yorumun için çok teşekkür ederim cici bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏
Doğrudur haklısınız her çocuk farklı olabiliyor ama benimkiler izin almadan yemezler günde 1 tane yene hakları var zaten bazen de ödevlerini yaptıklarında ya da bir sorumluluğu yerine getirdiklerinde biraz esnek davranıyorum çünkü ben babasız iki çocuk büyütüyorum onların hem anne hem baba figürü olmak zorundayım çünkü fazla esnek olursamda sözümü dinletemem oyuzden bu dengeyi kurmaya çalışıyorum bazen onların dedikleri bazen benim dediğim oluyor sağolsunlar bu konuda da şanslı bir anneyim ve beni hiç üzmezler sizde böyle kurallar koyarak ya da sorumluluk vererek bunu deneyebilirsiniz önemli olan onların mutluluğu olmuyorsa da canları sağolsun yapicak bir şey yok her çocuk farklı kişiliklere sahip oluyor... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏
Ne güzel yazmışsınız. Allah cümlemizin evladını da bağışlasın. Ben de zaman zaman abur cubur veriyorum hatta kendim yapıyorum. Ama böyle çekmecede koysam durduramam yiyecekleri kadarını yapıyorum ya da alıyorum 😊 Şu anda tatlı diye taarruza geçtiler. Dayanıyorum Du bakalım nereye kadar
Amin canım cümlemizinkini insallah 🙏 merak etmeyin zamanla hepsi olur bir düzene girerler çocuk işte napicaksın öyle böyle büyüyorlar işte .. sizede kolay gelsin...
Ohh miss afiyet olsun bu şekilde bir köşe hazırlamak insnilmaz keyifli oluyor ben içecek te akdim ama onu görsele koyma şansım olmadı dolabın yukarısına koydum çünkü
Ne demek senin canın sağolsun basımın üstüne 🤗 bu tür şeyleri hazırlamak çok keyif verici oluyor zaten insanın ruhuna iyi geliyor uğraşmak zaman ayirmak
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏 sana katılıyorum tabiki hayat şartları hepimizi yoruyor üzüyor hiç birimiz dört dörtlük bir hayat yaşamıyoruz ki ama olaylara da pozitif bakmak gerektiğini düşünüyorum çünkü olumsuzluklara takılıp kalırsak hayat enerjimiz yaşama sevincimiz kaybolur hayata tutunmakta zorluk çekeriz bunu bildiğim içinde pozitif ve neşeli bir bakış açım var enerjimi düşüren negatif olan herkesten ve herşeyden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum burdada aynı şekilde çünkü insanların enerjisinden olumlu ya da olumsuz çok etkileniyorum
Sorularıma gelince mizah ağırlıklı sorular sormaya çalışıyorum herkes buraya hayatın gerçeklerinden , ve stresinden kaçmak için giriyor zaten oyuzden daha çok mizah ağırlıklı, espirisi olan soruları seviyorum eğlenmek için burdayiz çünkü yorumlarda iki gülüyoruz iki makara yapıyoruz stres atıyoruz işte hem vakit geçiyor hem eğleniyoruz
Bu sitede de neşeli , pozitif enerjisi yüksek muzip bir bayan olarak tanındım ve sevildim gerek sorduğum sorular gerekse cevaplarım genel mizah agirli olur ve kimseyi aşağılayacak , küçük düşürücek ya da alay ediici bir üslubla yaklasmadim yaklaşmamda mizah yaparken de saygima , sevioyeme , üslubuma çok dikkat ederim.. bunu sayfama bakarak ta görebilirsiniz şeffaf ve doğal samimiyeti seven birisiyim ve herzaman da lafımin arkasındaydım... sizde beğenip eğleniyorsaniz ne mutlu bana onur duyarım 🙏 görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genç adam eline emeğine sağlık 🙏
ses atmayı becerebilirsem bir gün atarım 🤗 Aa bu arada sesim gerçekten çok güzel dir sezen aksu dan sonra ilk parmakla gösterilen insan benim ama orta parmakla tabii 😂😂😂
😂😂 ilahi sen çok sakacısın 🤣 zevkin veresyesi olur mu? Olmadı kredi çekersin sana bu gülmek 💲 dolar 18.96 x 100 =1.896 TL ye mal oluyor 😂 😂 Artık kader sana da gülüyor bee çılgın şeyyy seni 🤣🤣
Şaka bir yana bu karamsar olmayın ölümden başka herşeyin çaresi var gün doğmadan neler doğar böyle umudunu kaybetme umudunu kaybedersen herseyini kaybedersin genç adam bunu unutma
burada bize yazan lezbiyenler de oluyor mesela geçen gün kadının birisi bana iltifat etti bende teşekkür ederim dedim sonra abuk subuk yorumlarda birşeyler yazıyor rahatsız oldum mesela söylediklerinden yemin ederim kadın beni ayakta götürecekti öyle bir yaklaşımı vardiki dedim kadın beni s. ikip bırakacak herhalde 😂 kadını hemen engelledim bize uymaz öyle şeyler recona ters olur
Ben seni hayat şartları gülmeyi unutturdu diyince gerçekten dertlerinin olduğunu hayat şartlarından dolayı yaşama sevincini kaybettiğini düşünmüştüm ve seni de gerçekten anlamak dinlemek istemiştim
O dediğin konulara girersek için kararır. Daralırsın😊 buraya kafa dağıtmaya gir eğlen çık. Evet hayat şartlar şanssızliklar kocaman boşa gecmis bir hayatım var. Eskiden anlatıp biraz rahatlardım. Şimdi o da fayda etmiyor. Saçmalamak bazen deli olmak iyidir
Çoğu espiriyi sen yaptın ben ona göre davrandım veya yanıt verdim😊 yanlış da anlamadım sana ayak uydurmaya çalıştım. şu an yanlış anlaşılan da benim. İlginç. Neyse sohbet için teşekkür ederim genç kadın. 😊😊
Annemin geçirdiği kazadan sonra geçmiş olsun ziyaretine gelen misafirlerin getirdiği abur cuburlar tıka basa doldu. 1,5 ay önce geleni de var, 2 günlüğü de...
Çocuğuna değer bir insan bunlardan uzak tutar. Örnegin benim ablam abur cubur yemesin diye oğlu elinden geleni yapıyor. Rutin gittiği doktor da kesinlikle abur cuburlardan uzak tutmasını söylemiş. Asiri zararlı şeyler bunlar. Coğu anne bilir bunu aslında, bu yaşta olup abur cuburlarin zararınıni bilmemeniz beni üzdü gerçekten.
Yaa senin canın sağolsun 🤗 seni gibi cici bayanı evlat edinmeme gerek yok başımın üstüne senden değerli değil yaa 🤗... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏❤️❤️
Kesinlikle yapmanı tavsiye ederim çünkü hazırlamak aşırı keyifli oluyor ve insanın ruhuna çok iyi geliyor ... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏
😂😂 senin canın sağolsun çocuğum olmana gerek yok başımın üstüne 🤗 senden değerli değil yaa güzel bayan... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏❤️❤️
Kendime böyle bir çekmece hazırlasam bile, tek bir günde dayanamam yerim hepsini. Evde abur cubur olması rahatsız eder beni, yemem gerekiyormuş gibi hissederim
😂😂 olur olur yerizzz senin canın sağolsun 🤗 senden değerli değil yaa 🤗 ben yemeyi değilde haxirkamayi çok seviyorum çok keyifli oluyor aslında içecek filanda aldım ama onu görsele koyma şansım olmadı dolabın yukarina koymak zorunda kaldım ( kakaolu süt , meyva suyu , normal süt , ufak ayran vss ) kendime de ala ala 2 tane enerji içeceği aldım zaten 😂 zalimsin hayat