Eskiden vardı yani ailemle yaşarken vardı, ama şu an ayrı evde yaşıyorum, O alışkanlık kalmadı bende, önceden çekmecemde saklıyordum her şeyi odamda 😹 Kardeşim görüp almasın diye.
Ama bazen buluyordu ya bir bakıyordum okuldan gelince çekmecenin yarısı gitmiş. şu an baya az yiyorum kilo almaya başladım çünkü.
Olmaz mı var tabii bana özel zulam var. Yalnız zulamın yerini zaman zaman değiştiriyorum🙈. Benim oğlanlar abur cubur zulamı bulunca hiçbir şey bırakmıyorlar bana🤣🤣 Bizim eve alınan abur cuburlar ile market açılır 😅 yinede benim abur cuburlara göz dikiyorlar. Esim bir keresinde abur cubur zulami buldu ve şoka girdi, açıkçası bende o kadar çok çikolatam olduğunu bilmiyordum🤣 hic üşenmeden saymış 93 tane damak ve milka çikolatam varmış, cipsler filan hariç 🤣😋😋 Bayramda gelene gidene senin çikolatalarını vereceğim diye beni tehtid etti günlerce 🤣🤣
Boğa burcu olarak ben boğazına düşkün birisiyim. Sırf yemek yemek için bugün İzmir'e geldim. Şu an otelde dinlenme molası verdim. Birazdan kokoreç yemeye gideceğim. Soruya gelecek olursak evet evimde abur cubur dolabı var. Allah'a çok şükür küçükken alıp yemediğim her abur cuburu şimdi büyük iştahla yiyorum.
Çok isterdim olsun. Uzun uzun dursun canımız istediğinde misafir geldiğinde açıp yiyelim ama alır almaz yiyoruz biz. Valla ben özellikle çikolataya hiç dayanamam
Hayır yok. Çünkü stok içerisinde olmayan şey daha çok isteniliyor. Çıkıp dışarı almak zorunda kalıyor insan. O yüzden stok bir tek nescafede yapıyorum. 😂😂
Hayır yok. Oraya bakınca sadece şeker, paketlenmiş zararlı gıdalar ve kilo aldırıcı, vücudu yağlandırıcı maddeler görüyorum. Çok zararlı bir tablo, bakınca bile rahatsız oldum😅