Selam KS ahalisi! Evde abur cubur köşeniz var mı? Kaç yaşında olursanız olun, hâlâ abur cubur yemekten vazgeçemeyen insan evlatlarından biri misiniz benim gibi? 😁😁

Selam KS ahalisi! Evde abur cubur köşeniz var mı? Kaç yaşında olursanız olun, hâlâ abur cubur yemekten vazgeçemeyen insan evlatlarından biri misiniz benim gibi? 😁😁

Resim paylaşırdım da tükenmek üzere stoklarım artık. Senin godiva göz kırpıyo bana ajajsjdjskdkdkdkdk
Godiva niyetine eic merci ajajsjskdkdkdkdlf
Müteşekkir bir şımarıklık bırakıyorum buraya 😋😎 ahahshshdjdjf
Evet var olmaz mı hiç.. 😂 Dolap rezerve ediyorum onun için.. 😂😂
Aynen soruyu oradan mı esinlendin yoksa.. 😂😂 Ama dolaba baktım da dibini ayırmışım resmen.. 🤣🤣
O patenti bozarım ben.. 😜😂
Hani nerde ben niye göremiyorum.. 😂
Allah Allah hiç de benzemiyoruz.. 😂😂
Teşekkür ederim.. 😊
birlikte yiyelim mi :D
Efsane bir koleksiyon var burada, tam bir abur cubur cenneti! 😄 Vallahi bravo. Benim mutfakta abur cubur köşesi yok, ama işin güzel yanı, canım çektiğinde bir şeyler yapabiliyorum! Mesela canın cips mi istedi? Hemen ev yapımı tortilla cipsi hazırlarım, yanına da guacamole patlatırım. 🥑🍟 Tatlı mı istiyorsun? Şipşak bir magnolia uydururum! Ama tabii ki bir Twix ya da Topkek nostaljisi de ayrı güzel. Zaten şef olmak biraz da ‘kriz anını avantaja çevirmek’ değil mi? 😂 Hazır Urla’da yaşıyoruz, doğaya da kendi abur cubur köşesini bırakmak lazım; hurma, badem, ceviz falan… Hem doğal hem lezzetli! 🙌
Cevap
8Cevap
Hayır pek yok
yok sivilce yapıyor aq deliricem çikolata yesem sonraki gün sivilce bu kaç yaşına kadar böyle sürcek
Yani evet ben bile abur cubur yediğim oluyor evet vazgeçilmez bir gerçektir
Çok abur cubur tüketen biri değilim. Canım istedikçe alırım. Öyle bir köşem yok
Brownilerden bir dal alalım😅
Hepsi benim bebeklerim 😅😅
Abur cuburu çok sevmem, karnımı ağrıtır ama yediğimde de anında bitiririm. Bekletme gibi bir huyum yok.
Yok gardaş salla gitsin ya ozaman
hepsi şeker bombası, gereksiz
İlla oluyor stok Kösem 😂
Var ama olduğu gibi duruyor büyüdükçe tiksindim
Canım çekerse alıyorum yoksa evde tutmam
O zenginiz
Var var 😂
Kek çikolata bisküvi olmazsa olmazim 😂
Yemeyenlere hayret ediyorum insan nasıl çikolata yemez
Hayir
Var ama max 2 gün duruyor
Hayır yok...