Meyve suyu içeceğine meyvenin kendisini ye. Meyve suları doğal da olsa sanıldığı kadar sağlıklı değildir. Sağlığı ve vitamini posada çünkü, suyunda ise sadece şeker, gıda ile tüketirsen de kan şekerin yükselir. Yediklerini hızlı şekilde sindirmek istemiyorsan meyve suyu gereksiz bence.
Her şeyiyle dengeli bir tabak, üstelik gözü de doyuruyor. Yanındaki portakal suyu da evde sıkım ya da hazır ise de şekersiz, %100 meyve suyu ise harika bir tamamlayıcı olmuş.
Ancak mis gibi içli köfteye sağlıksız yiyecek muamelesi yapılmamalı :) :) Özellikle haşlama olarak ve belirli sayıda yediğiniz sürece karbonhidrat - protein dengesiyle gayet de sağlıklı bir seçenek kendileri... <3
Benim diyet listemle aynı meyve suyu hariç tabi 😃 afiyet olsun gayet sağlıklı bir de peynirine çörek otu serpiştir sağlık açısından iyi olduğunu söylüyorlar dengeliyor olabilir
Peynir var zeytin var yumurta var domates var ekmek var. Bunları artık bir araya getiremiyorlar. Üstüne gelsin içli köfte kızım dalgamı geçiyorsun acıdım kahvaltına :D
Afiyet olsun güzel buldum, bence oldukça sağlıklı olmuş diyebilirim. gayet yeterli ve yerine bir öğün gibi görünüyor. bende kahvaltı da daha çok kahve yulaf tercih ediyorum genelde
Ya zaten sabahları 1 dilim ekmek öğlen kuru meyve çok değil 2 3 tane akşam ekmek yok salata tarzı şeyler bol su vermem gereken 22 kilo vardı 12 sini verdim şimdi 10 var ama artık yavaş gidiyor