AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cok dengesiz olmus sanki wksk ekmek var sanayag var cok sagliksiz
Ama badem yumurta iyi😅
Yoo yağda sağlıklı bir şey 😃
Ne varsa yiyeceksin
Evet fındık badem ceviz mutlaka eklerim kahvaltıma tek havuç rendesi eksik😃
O yağ saglikli mi oha lahmacun yesen daha iyi doymus yag tatlim zeytinyag ye pahali ama. olsun sjsj
Ben diyet yaptigim icin dedim yoksa normal bi insan yer yani
Yağı azaltılmiş malgarin
Bide becel ben bunlardan yerim biraz yağsız olmaz
Bende diyet yapıyorum 😃
😁😁
Ama senin gibi hiç bir şeyden kendimi yoksun bırakmam ne varsa yerim
Hahah🤣🤣
😁😁 böyle yaptığına göre baya şişmansın galiba:)
Ben çabuk kilo veren insanım
Ben diyet yapmasam ekmegi kizartir uzerinde acili salca surerdim cok seviyorum ya zengin olsam da yerim vazgecmem😅
Ben mi 59 kiloyum
😀😀 diyet yapıyormuş senin kilon ne ki ieleleyen yaşlarda aynı kalmasın okursun 60 70 merak etme ama şimdi yeme zamanın diyet yapma
😀😀 diyet yapıyormuş senin kilon ne ki ilerleyen yaşlarda aynı kalmasın olursun 60 70 merak etme ama şimdi yeme zamanın diyet yapma
Olmam ben iradeliyimdir
Valla şuanda mangal olsa hiç hayır demem ama ben dikkat ediyorum artık baya verdim ödem attım hissediyorum ama kahvaltı yemekten vazgeçemem azar azar yerim
Anladım herkeste irade var bende öyleyim ondan sorun yok. Allahın vermiş olduklarını yerinde yersen bisey olmaz sonuçta insan aynı kalmıyor
Neyse teşekkürler yorumun için..
İnsan yaşlandıkça çirkinleşiyo büyüdükçe şimdi senin yaşın küçük olduğu için bazı şeyleri idrak edemezsin bende senin gibiydim ama öyle olmuyor işte
Senin yaşının kilosuyla ilerlemiş yaştaki aynı kalmaz çünkü kemikler de gelişiyor
Ben 65 kiloydum 1 ayda 59 inebildim iste
İnersin bu yaşlarda bende senin gibiydim ama anlamadığın nokta şu yaş itibariyle böylesin ilerleyen yaşlarda böyle olmuyorsun
Herkesin yapısı zamanla değişiyor aynı kalmıyor
Yoksa zayıflamakta bisey yok ama bir şey yemeden zayıflamaya kalkarsan vitaminsiz kalırsın bu da en kötüsü beyni etkiliyor
Ee tabiki yaşlaniyo vucut sonucta
Hyr ya ben makarna da yedim dönerde borek de ama azz
Ben de biraz ödem attım güzel bir tarifim var😃 onu yapıyorum eriyorum çokta güzel ama yemekten vazgeçemem bunu 1 kere yaptım bütün değerlerim düştü sonra yukselttim
Ama ekmek yemiyorum cunku cok yerim normalde uzak dursun benden😅
Of ya deme börek filan ne zamandır yemiyorum böyle şeyler 😀
Evet bende azalttım ekmeği zaten ekmek yedikçe insan daha çok acıkıyor
😂😂😂
100 kilo olsana 😂😂ye ye şiş
Cok rahatsiz edici 100 kilo ne sjaja
Ahha😂😂 şaka yapıyorum ya tepkini merak ettim 😂😂🤣
Ay valla senle konuşmak iyi geldi saol😂🤣
Yaa😅
Ricalarr
margarin görüyorum ve... kalbime giden bir kaç damar bakarken tıkanıyordu az daha. onun harici sağlıklı görünüyor
😂😂 malgarinde sağlıklı bir sey
Yapmaaa :D
Yag tüketimin de ne var anlamadım sonuçta bu da bir besin o zaman yemeklere de koymayın yağ yapmayın kızartma.
Yaparım 😃😃
O zaman sütte içme peynirde yeme bunlarda aşırı tüketilse zararlidir
ya şimdi doymuş ve doymamış yağlar arasındaki önemli farklardan bahsettirme bana yıllar oldu o konuları görmeyeli. Ama faydalı değil pek margarin o net. Bitkisel naif yağlar olsa zeytinyağı gibi bardakla da içilebilir bence
Okey.
Biyoloji dersinde değiliz 😂😂
Beni ilgilendirmez doymuş doymamış önemli olan az ve öz yemek
Doymuş yağ oda sıcaklığında katıdır, bu nedenle "katı yağ" olarak da bilinir. Çoğunlukla süt, peynir ve et gibi hayvansal gıdalarda bulunur. Kümes hayvanları ve balıklar, kırmızı etten daha az doymuş yağa sahiptir. Tereyağı ve margarin ile yapılan kek, kurabiye ve diğer tatlılarda çok fazla doymuş yağ bulunur. Doymuş yağ kolesterolünüzü yükseltebilir.
Vah vah her şeyi elimizden aldılar ne yiyelim açmı kalalım🤣
Zıkkımın kökünü mu yiyelim 😂 onu yeme bunu yeme
doğru söylüyorsun onu yeme bunu yeme, zaten her şeyin fiyatı her gün artıyor. Zaten sağlık dediğin şey de geçici. Yiyen de ölüyor yemeyen de en sonunda. Akışına bırakmak lazım, seni darladığım için özür diliyor ve afiyet olsun diyorum
Darlamadın ben severim sohbet etmeyi teşekkür ederim
Rİca ederim argümanlarımı genişletip ikinci rounda geçerim öyleyse
Mesela ideal bir kahvaltı kaç dakika olmalı
Bilmiyorum ki yemene bağlı bir durum oyalaniyorsan yarım saat 1 saat bile sürer 😀
Doyana kadar olmalı bence
Evet doktordan yemek yeme dersi alıyoruz sanki 😂😂
Başka ne yiyim doktor bey zıkkım da ekliyim de
Aynen öyle, fakat doymaya yakın eğer acele durumu yoksa; müzikle, ikinci, üçüncü bardak çayla, huzurla birlikte 150 derecede eriyen kaşar peyniri gibi sündürülüyorsa işte o kahvaltı zamandan bağımsızdır ve mükemmeldir.
Zıkkım da aslında uzun ve sohbetli bir kahvaltının sonunda acı bir haber gibi katılıp buruk bir tatla keyif kaçırmada iyi bir opsiyon olabilir. Seveni vardır mutlaka
Valla midem öyle rahat ki Allaha şükür anlatamam az ve öz yedim hiç te aç değilim
Önceden dolu dolu yerdim yine acıkırdım
Senin adına sevindim, Allah probiyotiklerine zeval vermesin
Yeşillik yoksa hiçbir kahvaltı sağlıklı değildir.
Aa evet normalde roka maydanoz filan da yerim ama şuanda yok
Yeşillik olmazsa olmaz zaten
Sanki her gün yeşillik yiyon🤣
Folatsız yeni hücre yapamazsın dna bile onaramazsın.
Ben yiyorum her gün.
Tavuklar yeşillik yemeyince bile yumurtayı hızla kesiyorlar o kadar önemli folat.
Hehehe
Benim dolabı 2 dk lığına açtığım da yediklerim bunlar dan fazla
Ekmek ve çay tabi çok sağlıklı
Ekmek fistik ezmesi sut
2-3 yumurta olsa yeterli olur
Cidden doyuyor musun bununla
Evet bana yetiyor 😂
Ulan 4 dilim salata 2 dilim domates 5 tane zeytin badem var dhhddg sadece tek kolkmada bunları yiyorum ben dggd
Bide yumurta var
Haha😂😂
Evet badem fındık kuruyemişsiz olmaz
Fazla yememeye çalışıyorum:) çünkü kadınlar süt ürünü fazla tüketemez bunun sebebi var 😀
Söyle doğra kavurmayi tavaya dolu dolu önce yağda kizart biraz sonra toz biber karabiber biraz tereyağ at pişmeye yakın üzerine 5 yumurtayı kir mis gibi kavurmalı yumurta yanına iki salata iki domates bı kalıp peynir 2 çeşit
Yeşil zeytin , biber çay offff
Oh ne güzel
Ben de yerim hazırla sen😂
Da.. ne olsun..
Bende geliyim mi