Hayatımda bir kere bile gitmedim cidden merak ettim tadını. Starbucks mevzusu da yok bağış yapmadı yok boykot bilmem ne diyen canım çıktı merak oradan geliyor. Şahsen beğendim güzel de bardağıyla hava basmayı biliyorsunuz Instagram'da deprem olunca mi aklınıza geliyor yedirdiginiz paralar sanki lütfetmis gibi bütün kullandığımız şirketleri sorgulayalim o zaman cins misiniz nesiniz ya ahahaha ben de havaliyim zenginim coolum. Paket yerini tutmuyordur ama sıcağı sıcağına alinanin
Detaya %100 katılıyorum... yıllar boyudur sadece Kahve Dünyası tüketen biriyim ve kahve dünyası genelde boş olur. Sadece gerçek damak gurmeleri oradan içer fakat bu boykot ayağına oraya gidiyorlar. Birkaç aya tekrar star dolar inşallah da kurtuluruz
Bağış konusu bence tam bir saçmalık kaç tane yabancı marka bağış yaptı ki Starbucks problem oluyor nike, adidas, puma, network, twist vb markalar da bağış yapmadı ama kimse onlara birsey söylemiyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beyin yoksunlari çünkü. Sanki babasının hayrına gitti oraya. Bardağıni koyup koyup prim yapmayı biliyor aptallar