Sabah:1 haşlanmış yumurta (çeyreği kaldı)
Öğlen:yarım yeşil elma
Akşam:1 küçük kase haşlanmış karnabahar
Siz neler yediniz? Az mı yemişim? Kilo vermek için uygun mu?
Sabah:1 haşlanmış yumurta (çeyreği kaldı)
Öğlen:yarım yeşil elma
Akşam:1 küçük kase haşlanmış karnabahar
Siz neler yediniz? Az mı yemişim? Kilo vermek için uygun mu?
Sen kilo vermek değil kas kaybetmek istiyorsun gibi duruyor yediklerine bakarak. Lütfen kilo vereceğim diye sağlığından olma, psikolojini bile bozar bu. Diyetisyene danış o sana güzel bir liste verir. Spor veya yürüyüş ile desteklediğin zaman da yağdan kaybeder kas kazanırsın.
Bunların miktarlarını tartarak fat secret adlı uygulamada kalori hesabı yapabilirsiniz. Günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayarak o kalorinin altında alırsanız kilo vereceksinizdir. Bugünlük almış olduğunuz kalori çok çok düşük. Bu yağ yakmanızdan çok mevcut kaslarınızdan da götürecektir. Dengeli beslenme şart. Bugün pirinç pilavı ve tavuk yedim.
Afiyet olsun. Dikkat etmeye çalışacağım. Uygulama tam olarak doğru şekilde almam gereken kalori miktarını veriyor değil mi?
Uygulama değil siz Google’a kalori ihtiyacı hesaplama yazın çıkan sitelerden birinde gerekli bilgileri girin. Örneğin günlük alım miktarınız 2500 kalori çıktı bu miktarın altında kaldığınız sürece kilo vermeniz başlayacaktır. Bu miktar hesaplamak için de o uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Yediğiniz yiyeceklerin kalorilerin hesaplıyorsunuz günlük totalde yediğiniz kalorilerin toplamını veriyor
Cevap
2Cevap
Çok az yedim, bu aralar iştahım kapalı.
Sen az bile yemişsin, elbette yeterli.
Deprem zamanı böyle oldu.
Bu kadar az yicekle kilo verilmez yagdan degil kastan kaybedersin vucuda şoka sokarsin sindirim problemleri yasarsin normal yeme duzenine gecincede fazlasini alirsin
Kendini o kadar kısıtlamana gerek yok. İnternetten kalori ihtiyacını hesaplayıp fatsecret uygulaması üzerinden takip edebilirsin senin için daha kolay olur
çok az normalde ama kilo verilmeye çalışılıyorsa iyi
Dün çok yemiştim de😅Denge günü yaptım diyelim.
@Arhans ekmek pilav abur cubur tüketmiyorum zaten. Sadece dün fazla yedim. Fazla yedim dediğimde çok değilde işte fazla çorba içtim sadece (3 kepçe).3 kaşık bulgur pilavı yedim bir de normalde yemem. O yüzden böyle yedim.
Şu önemli👍
Su
@Arhans fatsecret kullanıyorum👍İyi bir uygulama. Bende 22 kilo verdim uygulamayla
Çorba ve haşlanmis patates yedim. Klasik 2 öğünüm
Afiyet olsun
Çok az kalori almışsın kas kaybedersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?