Sabah:Ispanak, havuç ve biberli sote
Öğlen:1 armut
Akşam:Salata (lahmacun vardı et sevmediğim için yiyemedim🥲)
Siz neler yediniz?
Sabah:Ispanak, havuç ve biberli sote
Öğlen:1 armut
Akşam:Salata (lahmacun vardı et sevmediğim için yiyemedim🥲)
Siz neler yediniz?
Sabah omlet yaptım öğlen burger king akşam da domates çorbası ve sebzeli tavuklu arpa şehriye pilavı ve lahmacun iskender tarzı şeyler bende sevmem
Afiyet olsun. Bende iğreniyorum yediğimde kokusundan falan yiyemiyorum.
Cevap
2Cevap
Yetersiz buldum diyeceğim ama az önce bir kutu dondurma ve su ile kahvaltı yaptım ve muhtemelen akşama kadar onunla idare edicem. 😃
Diyet yapıyorum bir de ondan sordum. Besin değerleri olarak da bakarsanız.
Besin değerleri bakımından söylemiştim ama diyet için gayet uygun. Hedef nedir?
Ödem atmaj amacım. Dısarıdan yedim sürekli, turşuyu da abarttım ödem tuttum.1 hafta falan böyle devam edeceğim.1-2 kilo yani
Makul bence. Ayrıca istikları birisin sanırım. Rahatlıkla halledersin
Evet,21 kilo verdim kısa bir sürede.(d
Yazın başlamıştım da diyete) istikrarlıyım yani.1 hafta kısa bir süre zaten. Tesekkürler
Çok iyi tebrik ederim. İraden sağlammış. Kısa sürede 21 kilo vermek çatlaklara ya da esnek deriye sebep oldu mu?
Spor yaptığım için hayır olmadı
Harika gerçekten. Motive oldum 5 10 kilo almak için de ben harekete geçicem 😅
Boy kilo kaç
188 68
Zayıfmışsın cidden. Bende bayağı zayıfım aslında. Zayıflamayı abarttım biraz. Normalde böyle az beslenmemem gerekiyor ama ödemli kalmakta istemiyorum.
162 35 bende. Ben minyonum ama çokta kötü gözükmüyor o yüzden. Senin boyun maşallah bayağı varmış😄
35 az değil mi? Şaşırdım açıkçası
Ödemini at tabiki ama sonrası kilo alabilirsin bence. Gerçi görmediğim bir vücudu yorumlamam doğru mu bilmiyorum
Az, evet. Kilo alamıyorum mide problemlerinden dolayı. Bende saldım. Ekmek, abur cubur, paketli gıda yasak. Diş problemimden dolayı kuruyemiş ve sert gıdaları tüketemiyorum. Kırmızı eti de ben sevmiyorum, sebze meyve yerim daha çok. Kilo aldırıcı yiyecek şeyler çok kısıtlı yani bende. Shake falan yaptım o da rahatsız etti midemi. Yapacak bir şey yok dedim saldım bende
Zayıfım ama minyon olduğum için çok kötü durmuyor bence. Sevimli durduğumu düşünüyorum açıkçası😄
Ödemi bir atayım da kilo almaya bakacağım tekrar. Ama alamam heralde. Yani günlük beslenmem de bunla aynı neredeyse. Sadece bazen akşam tavuk ya da balık yiyorum.
Buradakiler de yukarıda yediklerimin az olduğunu söyledi. Yani zor kilo almam
Bunların beraberinde spor da yapabilirsin. Uzun vadede kilo alabilirsin. Az da olsa kendini zorlamaya çalış bence. Normalde ben de kilo almakta zorlanıyorum ama spor yaptığım dönemde 2 ayda 5 kilo almıştım. Zaten kilo alırken yağ olsun istemiyorum. Fit bir vücut her zaman daha iyidir
Spor yapıyorum zaten. Yağ oranım çok düştü diye azalttım ama.
Bende göbek yapmak istemiyorum zaten, fit kalarak kilo almak istiyorum
Anladım. Sağlığına dikkat ettiğin sürece sorun yok eminim fiziğin de güzeldir zaten.
Teşekkür ederim. Sen de istediğin kiloya ulaşırsın umarım
Teşekkür ederim
baya bir şey yedim sayamicam şdlmd
Olsun ya can boğazdan gelir, afiyet olsun😊
Veganlar için güzel bir menğ6
Vegan değilim ama. Sadece kırmızı et ve süt ürünlerini sevmiyorum. Beyaz et falan yerim de
Afiyet olsun
Teşekkürler😊
35
Zayıfım ama ödem topladım
Ödemi atmak için de böyle besleneceğim 1 hafta kadar
18
Sadece genetik bir mide rahatsızlığım var, kilomla alakalı bir sorun yok. Ekmek, abur cubur falan tüketemiyorum. Kilo da alamıyorum doğal olarak. Boyuma göre oldukça düşük bir kilodayım evet.162 boyum var yani.
Mide problemimden böyleyim biraz da
Az mı yiyorum bu ara?
Osmaniye. adananın yakınında
Merkezdeyim ben
Maalesef internetten tanıştıklarımla buluşmuyorum. Buradan konuşabiliriz ama
Pardon, tanımak deyince ben paranoyaklık ettim. Gizliliği nasıl açarım bilmiyorum ki. Nasıl olduğunu bulursam açarım
Ben istek attım. yokyokyok diye başlayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?