Yeme & İçme 1 ay Üst komşunun yolladığı tabak çok güzel değil mi? EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 üst kata yeni bi komşum taşındı. böyle bir tabak yolladı çok güzel yaa Üst komşunun yolladığı tabak çok güzel değil mi? Cevap Yaz 62 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
joeblack18Fenomen Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Yeme & İçme konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşçı tabağı süper vallahi, afiyet olsun. 0 0 Yorumla
biradetmehmetFenomen Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabak normal içindekiler guzel 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 53% 1 ay Çikolatalı tatliyla börek coğ güzel duruyor ye beni ye beni diye çığlık atıyor adeta 😂 bekar olunca böyle şeyler yapamıyor yiyemiyor insan ev yapımı tatlıya böreğe hasret kaldım 😂ne acındırdım kendimi yaa🤣 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% 1 ay Yeme & İçme konusunda 352 cevap paylaştı. Tatliyla tuzlu yan yana mı? Keşke kabul etmeseydin, şimdi ona borçlu oldun. Çok gürültü yapmasa bari. Sen de bu tabağın iki katını yolla. 0 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Bende komşuma benzeri bir tabak göndermiştim. Değil boş göndermeyi düşünmek, kadın tabağımı getirmiyor. Danilo'nun muhabbetine döndü olay😂😂😂 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 57% 1 ay Yeme & İçme konusunda 532 cevap paylaştı. Tam bir altın günü tabağı valla bu tabak altını hakediyor 😅 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 ay Ben kesin yemezdim daha yeni gelmiş neyin nesi nerden biliyim😅 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Komsuya bak bizim komsularda bana damacana su taşıtsın 🥺 0 0 Yorumla
Tanjuides Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Benim de üst komşu elektirikli süpürge sesi yolluyor yukardan aşağıya sağolsun. 0 0 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 59% 1 ay Gün tabağına bayılırım bende , Ağlayan pasta bile var 😂😂 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet cok guzel gerı verırken ıcıne bırtane armut koy oyle ver adettendır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Ben yiyemezdim sanırım 😅 daha yeni taşınmus bir dur bismillah neyin nesi belli değil 1 2 Yorumla EdaQuenn123 1 ay atın ölümü arpadan olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay 😅😅 Yorumla
Marskackini Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay Çok güzel ya kısır ve sarma özellikle olsa da yesem 1 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% 1 ay Başkalarının yaptığı yemekleri yemiyorum. 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eic 96% 1 ay Oo böyle komşu oldu da biz mi istemedik :D. 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 430 cevap paylaştı. Kafadaki tüm sorunları silecek o tabak.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aşçı tabağı süper vallahi, afiyet olsun.
Tabak normal içindekiler guzel
Çikolatalı tatliyla börek coğ güzel duruyor ye beni ye beni diye çığlık atıyor adeta 😂 bekar olunca böyle şeyler yapamıyor yiyemiyor insan ev yapımı tatlıya böreğe hasret kaldım 😂ne acındırdım kendimi yaa🤣
Tatliyla tuzlu yan yana mı? Keşke kabul etmeseydin, şimdi ona borçlu oldun. Çok gürültü yapmasa bari. Sen de bu tabağın iki katını yolla.
Bende komşuma benzeri bir tabak göndermiştim. Değil boş göndermeyi düşünmek, kadın tabağımı getirmiyor. Danilo'nun muhabbetine döndü olay😂😂😂
Tam bir altın günü tabağı valla bu tabak altını hakediyor 😅
Ben kesin yemezdim daha yeni gelmiş neyin nesi nerden biliyim😅
Komsuya bak bizim komsularda bana damacana su taşıtsın 🥺
Benim de üst komşu elektirikli süpürge sesi yolluyor yukardan aşağıya sağolsun.
Gün tabağına bayılırım bende , Ağlayan pasta bile var 😂😂
evet cok guzel gerı verırken ıcıne bırtane armut koy oyle ver adettendır
Ben yiyemezdim sanırım 😅 daha yeni taşınmus bir dur bismillah neyin nesi belli değil
atın ölümü arpadan olsun
😅😅
Çok güzel ya kısır ve sarma özellikle olsa da yesem
İstek değil ihtiyaç ☺️
Başkalarının yaptığı yemekleri yemiyorum.
Oo böyle komşu oldu da biz mi istemedik :D.
Kafadaki tüm sorunları silecek o tabak..
Benimki de anca duvara vursun
Ay gün tabağı. En sevdiğim😋
Tatlıyı bana yollasana