Yaş pasta fiyatları çok pahalı diye evde yaptım. Nasıl görünüyor?

Olmuş olmuş içinde meyve varsa daha iyidir evde yapılan pasta bana çocukluğumu hatırlatıyor çatal yardımıyla sanatsal çalışmada yapılmış daha ne olsun🤗
evde maliyeti kaç lira? pasta tabanı 30tl kremşanti 50 tl, içeriğindeki ıvır zıvır en az 30 tl tek kat yetmeyecek ikiyle çarp ohooo aynı maliyet uğraşmaya değmez
Pasta tabanını hazır almıyorum pandispanyami kendim yapıyorum krem santi kullanmıyorum ve 3 katlı yaptığım pasta
iyi
Cevap
53Cevap
Gayet güzel görünüyor, emeğine sağlık
Çok teşekkür ediyorum 🤗
Ricalar
mantıklı ben gecen bır pasta begendım adam 480 tl dedı... ustune bonıbon da koyabılırsınız guzel oluyor..
Hersey çok pahalı hersey..
bundan daha kotusunu dusunup ona gore yasamak lazım... elden bırsey gelmıyor. Bazıları sanıyor sıyasette x ısım gıdecek y gelecek hayat pahalılıgı bıtecek enflasyon duzelecek.. bırsey degısecegı yok sadece calan degısecek maalesef
Sankii biraz daha güzel olabilirmiş Ama yinede ellerine sağlık 🌸👌🏻
Tadı gayet güzel oldu ama süslemesine eşim izin vermiyor sade olsun istiyor teşekkür ederim 💐
gerçekten pahalı en kötü 4 kişilik pasta en son aldığımda 200 tl idi
Gerçekten mi hangi il İstanbul kesin
Afiyet olsun abla. Doğru olanı yapmışsın. Hele bir de çocuklarla yapılınca daha da bir zevkli oluyor yapılışı.
Çok pahalı dışarıda ablam çocuklarda seviyor eşimde seviyor mecbur öğrendim bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum teşekkür ederim kardeşim 💐
Süper beceri ve kabiliyet eline sağlık arkadaşım afiyetler olsun, bir dizide benim yerime yersen sevinirim selamlar
Teşekkür ediyorum yarin yenilecek bugün dinlenecek dolapta 🤗
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık tarifini isterimm 🌺
Çok teşekkür ederim canım tarifi ekledim Pratik Yaş Pasta Nasıl Yapılır Merak Edenler Buraya! ↗
Zaten dışardakiler bişeye benzemiyor yerken keyif alamıyorum içinden bişey çıkacak diye
Sorma gülüm pis mi temiz mi düşünmekten yiyemiyor ki insan
Evde yapılan da aynı fiyata gelmiyor mu? Malzeme kullanılıyor sonuçta.
Evdeki malzemeler ile yapıldığı için cepten ekstra para çıkmıyor canım
Evdeki malzemeleri de alıyorsunuz sonuçta
Evet her ay düzenli olarak alıyorum
Güzel sade olmuş. Hazır satılanlar gibi yormaz mideyi. Ellerine sağlık
Teşekkür ederim
Üstteki süslemeler çok şirin olmuş, eminim tadı da pek güzeldir. Elinize ve emeğinize sağlık 😇
Onu çocuklar istiyor teşekkür ederim
Rica ederim
Gayet guzel gorunuyor. Elinize saglik ve afiyet olsun:D
Çok teşekkür ederim 💐
Ellerine sağlık Tubi, bir dilim ayırsana kalmışsa. 😂
Daha yemedik tafom dinleniyor dolapta🤣
Bu gece sizin eve pencereden girmeliyim. 😈
Çocukları uyandırıp birer dilim de onlara ikram ederim sonra hepsini bitirip kaçarım. 😂
Başımın üstünde yerin var kapıyı çal yeter 😆
Olmaz aksiyon seviyorum ben. 😂
Bizim camlar küçük sigaman 😈
Nerde yaşıyorsun öyle Tubi, bacadan girerim ben de. 😂
Kurabiyeye benziyor. Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim canım
6 kişilik pasta 150tl. Evde yapsan daha pahalı olur.
4 kişilik pasta 150 lira evdeki malzemeleri kullanıyorum ekstra para harcamıyorum
Afiyet olsun abla harika görünüyor yine ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim kardeşim 🤗
Dışarıdaki pastadan bin kat daha güzel diyebilirim.😋
Valla mi çok teşekkür ederim 🤗
Güzel olmuş hem el becerisi geliştiriyorsun hemde cebe fayda usta pastacı
Gerçekten öyle biliyor musun 1 sene önce ilk yaptığım pasta ile şimdi yaptığım arasında uçurum var bide kursa gidebilsem
Bence bu işi meslek edinenilirsin alan değil satan olursun
Çok istiyorum aslında 😲
Güzel olmuş afiyet olsun. Ne kadar tuttu peki?
Ben de geçen evde daha hesaplı oluyor diye yapayım dedim, malzemeler aşağı yukarı 80 civarı tuttu.
Öyle düşünme o malzemenin hepsini o pastada kullanmiyorsin. belki bir kere alırsın 2_3 kere yaparsın. birde pastahanelere çok güvenmemek gerek. herkes Temiz yapmayabiliyor.
Canım evden çıkıp hiç bisey almadım herseyim evde vardı kremayı alırsam en fazla 25 lira ona verecektim onu da kendim yapıyorum evimde şekerim , unum, yumurtam ve diğer malzemelerim hep var
En İyi Cevap