Yeme & İçme 1 ay Pizzayı neli seversin🍕? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 En son ne zaman pizza yediniz? Pizzayı neli seversin🍕? Cevap Yaz 26 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 1 ay İçinde mantar olursa iki dakikada bitiririm.İki gün önce yedim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay 40 tl lik indirim şubata girdik diye yanmasaydı bugun gündüz pizza isticektim, pizzaya 140 lira çok fazla 1 0 Yorumla
Lulusu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 64% 1 ay Farketmez. Ama 1 pizza sevmem yalnızlık Allaha mahsustur. En az 2 tane olmalı 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Karışık arkı ama sen canımi çektirdin pizza ya en sevdiğim 😋😋 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Yeme & İçme konusunda 955 cevap paylaştı. iyi pişirilmiş bir margaritha müthiş olur 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,7b cevap paylaştı. Karışık pizza seviyorum 1 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 492 cevap paylaştı. Her şeyli pizza severim 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oof karışık seviyorum çok güzel 😋 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Karışık seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Margarita, tek geçerim.
Karmakarışık olsun
İçinde mantar olursa iki dakikada bitiririm.
İki gün önce yedim.
40 tl lik indirim şubata girdik diye yanmasaydı bugun gündüz pizza isticektim, pizzaya 140 lira çok fazla
Farketmez. Ama 1 pizza sevmem yalnızlık Allaha mahsustur. En az 2 tane olmalı
Karışık arkı ama sen canımi çektirdin pizza ya en sevdiğim 😋😋
iyi pişirilmiş bir margaritha müthiş olur
1 ay falan oluyor, karisik
Karışık pizza seviyorum
Karışık severim ama zeytin olmayacak
Her şeyli pizza severim
Karışık seviyorum bol malzemos 😂
Sevmem pek yemem aramam
Oof karışık seviyorum çok güzel 😋
Yaaqqqq canm çekti offfff
Karışık severim
Üç ay oldu sanırım. Kavurmalı severim en çok.
Sucuklu 👍🏻
Karışık seviyorum
pastırmalı