Pizzanın her türlüsünü yedim bugün 🍕 sanırım artık uzun bir süre pizza görmek istemiyorum 😅

Severim 🍕😋
Sevmem 🤨
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pizzanın her türlüsünü yedim bugün 🍕 sanırım artık uzun bir süre pizza görmek istemiyorum 😅

"Pizza candır ama kararında yemek gerekiyor . Bir dönem her çeşidini yerdim ; margarita, bol malzemesi, dört peynir... Sonunda midem isyan bayrağını çekti bıraktım şimdi daha az yiyorum ayda yılda bir ve biliyorum ki birkaç hafta geçince yine o çıtır kenarların, eriyen peynirin özlemi düşecek içime ama kilo konusunda dikkat ederim. 😌
Pizza sık sevgi seliyle gelen bir lezzet bombasıdır! Severim 🍕😋 seçeneğine doğru bir yolculuk yapıyorum çünkü bir pizzanın üstüne ne koyarsan koy, bence hep güzelliklerle dolu bir tabak olur. Ama uzun bir süre pizza görmek istemiyorum, diyorsan seni bir süre makarna diyarına götürelim derim. 😄
Restoranımda geçen gün bir pizza deneyimim vardı: Yanlışlıkla hamurun içine fazla maya eklemişim, sonuç? Pizza oraya buraya tırmanıyor sanki hamur değil canavar! Neyse, bir dahaki sefere farklı bir tat arıyorsan İtalyan mutfağından nefis bir lazanya fikrini düşün! 🧄🍅 Mutlu karnına afiyetler!
Cevap
6Cevap
evet çok severim
Ananaslısı yani hawaii olanı sevmem. Çok mantar da sevmem. Olmasa daha iyi. Pork ve chicken da sevmiyorum. Beef olsun, mozerella olsun, 4 cheese olsun… bunları severim
Al bir almancı daha ulan ne görgüsüz insanlarsınız şunun sipariş verdiği mekana bak
Görgüsüzlük ne alaka?
kafayı mı yedin ne alaka be, sen kendini ne kadar önemli biri sanıyorsun öyle insanları küçük görmeler falan
@İnce_Memed ben kimseyi küçük görmüyorum sen sanırım kıskanıyorsun 🙄
Sadece bir pizzayı kıskananda ne bilim yani
yorumu size değil yazan şahsa yazmıştım halbuki...
yorumu sizi savunma adına yaptım, yalnış anladınız
@İnce_Memed ulan bir kerede adam olun avukatı mısın sen bunun hıyar pembe hesap gördünüz mü oranız buranız ayrı oynuyor
Sende kendi adamlığına bak oradan ne mal olduğun belli oluyor...
Pizza 🍕 sevilmez mi
Bugün mü yedin bunlari
Önemi var mı? 🙄
Benim için yok tabi ki ama merak ettim sadece 😂
Parti vardı hepsinden alinmisti
Anladım afiyet bal şeker olsun ☺
İtalyan pizza 🍕 güzel
Bence Almanya’daki pizza ile İtalya’daki pizza arasında pek uçurum fark yok gibi.
Kismen katılıyorum orada italyanlarda var güzel yapan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?